Visi cia kalba apie nestuma, nutariau pasidalinti. Uzsirasiau pas genikologa (paprastai apziurai), o diena pries tai padariau nestumo testa, kuris parode teigiama rezultata!!
Nutariau pasielgti taip, nes buvo visi nestumo pozymiai: pykinimas, nuovargis, daznas slapinimas, krutines jautrumas, negalejau apkest alkoholio ir cigareciu kvapo. Tai nuejus pas gydytoja ir suzinojau is ehoskopijos, kad tik 5 savaites. (dabar jau 10)
Kadan gi tik 5 savaite buvo, tai net tada jokiu dar tyrimu nepadare.. Net vaikelio sirdute galejau paklausyt tik po 2 savaiciu.
labai miela
as tai pirma karta savo kinderiuka pamaciau kai buvo 6 savaiciu ir2 dienu
buvo toks mazas taskelis ekrane
o dabar jau nebeina nuraminti, vis kruta ir juda, spardosi
laukiu sekancio apsilankymo pas gine po nauju, tada jau turbut pasakys kas ten tarp kojyciu jam
nes kai buvau cia pries savaite, tai buvo uzspaudes kojytes ir jokiu budu nerode kas yra
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 14, 19:54)
labai miela
as tai pirma karta savo kinderiuka pamaciau kai buvo 6 savaiciu ir2 dienu
buvo toks mazas taskelis ekrane
o dabar jau nebeina nuraminti, vis kruta ir juda, spardosi
laukiu sekancio apsilankymo pas gine po nauju, tada jau turbut pasakys kas ten tarp kojyciu jam
nes kai buvau cia pries savaite, tai buvo uzspaudes kojytes ir jokiu budu nerode kas yra 
Aš irgi laukiu nesulaukiu apsilankymo pas ginių, man gruodžio 31 d. paskirtas laikas, tad tikiuosi, kad Naujus sutiksime žinodami ką ateinančiais metais auginsime
Pamenu kai pirmo vizito metu gydytojas išmatavęs mano stebukliuką pasakė, kad jis 9mm (6,5 sav). Tada negalėjau patikėt, kad mano mažylis toooks didelis 
Kiekvienas milimetras, kiekvienas pasiekimas mane iki ašarų jaudindavo.
Negaliu patikėt, kad mano stebuklas jau pasiruošęs gimti..
Sėkmės mamytės auginant savo stebuklus
QUOTE(Esha @ 2009 12 16, 20:28)
Pamenu kai pirmo vizito metu gydytojas išmatavęs mano stebukliuką pasakė, kad jis 9mm (6,5 sav). Tada negalėjau patikėt, kad mano mažylis toooks didelis 
vaje kad tu zinotumkaip as tau pavydziu
Sveikos visos,
As naujoke cia, siandien buvau pas gydytoja ir padare nuotraukyte mano pilvukui jau beveik 7 sav. Tik vis ta baime persileisti gadina visa dziaugsma, kuriuo dabar galeciau megautis. Turiu dukryte jai 11 metu, buvau dar du kartus pastojusi bet persileidau, o va praejo 2 metai ir dabar as laukiuosi. Gydytoja sake viskas grazu ir gerai, ir sirdute jau plaka, bet vis kazkaip sona kairyji maudzia ir nesuprantu kodel, nes niekad taip nebuvo, kai tuos du kartus persileidau tai nugara labai skaudejo. Tikiu, kad si karat viskas bus gerai, labai laukiu kada man jau bus kokiu 14 sav. tada gal nusiraminsiu.
Kaip atrasti buda net negalvot apie blogiausia?
Gal galite patarti, o gal tai normalu, juk norime ko geriausio
As naujoke cia, siandien buvau pas gydytoja ir padare nuotraukyte mano pilvukui jau beveik 7 sav. Tik vis ta baime persileisti gadina visa dziaugsma, kuriuo dabar galeciau megautis. Turiu dukryte jai 11 metu, buvau dar du kartus pastojusi bet persileidau, o va praejo 2 metai ir dabar as laukiuosi. Gydytoja sake viskas grazu ir gerai, ir sirdute jau plaka, bet vis kazkaip sona kairyji maudzia ir nesuprantu kodel, nes niekad taip nebuvo, kai tuos du kartus persileidau tai nugara labai skaudejo. Tikiu, kad si karat viskas bus gerai, labai laukiu kada man jau bus kokiu 14 sav. tada gal nusiraminsiu.
sveikutes,gal galeciau ir as prie jusu prisijungti,mano daizugsmui taip pat dar tik 8-9 svaiteles,daznai pajauciau durima sonuose,pilvo srytije.Ciklo metu pamaudzia pilvo apaciuke,kaip manote ar tai nera blogai?
gine sake kad nera ko pergyventi,nes kiekvienai moteriai skirtingai buna nestumo pradzioje.
nera kad mane pykintu,aisku retsykaiais buna,kas dar ?
laukiu kada pas ginekologe si pirmadieni jau kulniuosiu,esu ne lietuvoje tai mane truputi baido tie Anglijos daktrai,labai laukiu kada mano pilvukas pasirodys
nera kad mane pykintu,aisku retsykaiais buna,kas dar ?
saunuoles paneles
laikykites
saugokite savo mazylius ir nergyvenkite viskas bus gerai
niekada nereikia galvoti apie blogiausia, ir visada viskas bus tik gerai

p.s. kaip tik apie Anglijos daktarus nieko blogo nesu girdejus, drauge cia nesenai anglijoj pagimde tai buvo patenkinta daktarais, tik tiek kad gimdymas buvo laaaaabai sunkus ir ilgas
bet viskas liuks 
na manau visur pinigeliu pakisus daktarams visi palieka ypatingai geresni
p.s. kaip tik apie Anglijos daktarus nieko blogo nesu girdejus, drauge cia nesenai anglijoj pagimde tai buvo patenkinta daktarais, tik tiek kad gimdymas buvo laaaaabai sunkus ir ilgas
na manau visur pinigeliu pakisus daktarams visi palieka ypatingai geresni
QUOTE(Verasa @ 2009 12 18, 21:51)
labai idomu
QUOTE(Verasa @ 2009 12 18, 20:51)
man per visas tas 19 savaiciu nebuvo blogai
sveikos
,mums jau 16 savaiciu
visas tas savaites jauciuosi puikiai
,nevemiau,bet kartais pykindavo..na dar ir miego labai daznai noriu
.beje,jauciu vaikelio judesius jau nuo 12-13 savaiteles,na kokie tie judesiukai,bet jauciasi toks suburbuliavimas
tik tiek,kad dabar laukiu 18 savaites ir vaziusiu tikrtis is vaisiaus vandenu..baisu..bet reikia zinoti ar viskas gerai vaikeliui. 
Papildyta:
sveikute,pazystu si jausma,man buvo nepavyke 3 kartai
,bet dabar laukiuosi-mums 16 savaiciu..as irgi labai laukiau tu 12-13 savaiciu,kad tik viskas butu gerai,o dabar man svarbiausia,kad tik butu sveikas vaikelis..
stengiausi negalvoti,kad atsitiks blogiausia,bet aisku kartais uzeidavo tokia mintis..zinok,nera recepto kaip negalvoti..tiesiog tikek
Papildyta:
QUOTE(SiGral @ 2009 12 18, 13:58)
Sveikos visos,
sveikute,pazystu si jausma,man buvo nepavyke 3 kartai
stengiausi negalvoti,kad atsitiks blogiausia,bet aisku kartais uzeidavo tokia mintis..zinok,nera recepto kaip negalvoti..tiesiog tikek