Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 24, 10:46)
, o jai dar tus vaikus gimdo po virs 30 metu ,tai tegul pasiziuri i savo amziu, cia ir kvailiui aisku kad virs 30 metu gimdyti jau yra pavojingiausia blink.gif

Nu cia tai naujiena!!! blink.gif biggrin.gif
Neturiu ka bepridurti smile.gif
Papildyta:
Su sv. Kaledom, mamytes! nestuke.gif Visoms ramybes, dziaugsmo, kantrybes ir tikejimo, kad viskas bus gerai 4u.gif newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaby: 25 gruodžio 2009 - 09:47
Labas mergytes smile.gif

Esu ir as nestuke.gif i pabaiga 6 savaite. Buna pasvaigsta galva, buna pykinimas bet iki vemimo dar toli, bet toks general kaip as sakau sleikstulys, nei valgyt nieko nenoriu. Miego as seip megeja, tai cia sunku pasakyti ar save palepindama uzmiegu pietu per iseigines siltoj lovoj, ar poreikis didesnis atsirado.
Seip nerimas didziulis, del visko.... perskaiciau beveik visas temas ka daryti jei kazka pajusciau ne taip, ar i ka atkreipti demesi. Kazkaip daug vilciu neteikiu iki kol sulauksim ''garbesnio'' amziaus biggrin.gif nors laukiuosi pirma kart bet tas baimes jausmas kad gali nepavykti (gal del to kad aplinkui daug to prisimaciau unsure.gif ir bijau nusivylimo) yra didelis.

na bet ka, reikia tiketis geriausio, ir po nauju jei viskas ok uzsirasyti pas daktariuka

2.gif

o seip silpnumas tai didelis kad ir dabar apemes unsure.gif

Tiesa, o del tu genetiniu jei bus galimybes kur darysiuos - pazystu viena faina seima su vaikeliu su dauno sindromu ajjjjajjjajjjj mano manymu vargas tame gyvenimelyj ir vaikui ir teveliams - bet cia tik mano nuomone.
Gal uztai ir esu tokia zuikis drasuolis ysibaiminusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 25 gruodžio 2009 - 13:00
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 24, 12:46)
tai zinoma kad neduok dieve toki dalyka patirti g.gif  tai tada is viso ko tus vaikelius daro, jai neiseina, suzino kad bus nesveikas ir daros tus abortus...
yra siais laikai apsaugos priemoniu daugiau nei proto, tai tegul ir saugos, o jai dar tus vaikus gimdo po virs 30 metu ,tai tegul pasiziuri i savo amziu, cia ir kvailiui aisku kad virs 30 metu gimdyti jau yra pavojingiausia blink.gif
cia kaip koks zaidimas joms, - " pabandysiu, gal gausis sveikas vaikas, o jai ne tai aborta pasidarysiu ir viskas.." nu ziauru...ar ne taip tera ? unsure.gif ir nematau as cia ka ginti..
gali man sakyti ka nori..neperkalbesi pakeisti nuomones apie tokias "mamas"  schmoll.gif

Ar čia bajeris ar čia Dievulis pagailėjo protelio (atsiprašau už teismuką nuomonę)... blink.gif blink.gif blink.gif

Visgi sveikinu su Šv. Kalėdom ir linkiu kaupti gyvenimišką išmintį ir ja protingai naudotis.
Sveikatos ir darnos Jūsų šeimoms newyear.gif
Atsakyti
oj kiek cia pilna protinguoliu doh.gif lotuliukas.gif
visos tik mandros ir naivios.. cool.gif
ir dar sakot kad esat mamos lotuliukas.gif
Atsakyti
sweikutes wat mes naujokai cia.mums 14 saw. o pilwo skausmai taikiekwiena diena buna schmoll.gif

seip buwau ir ligoninej ir eho bet nieko blogo nera,tai dabar pergywenu ar cia tikrai norm. ar ne,gal pas jus taip buwo? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wiku$ka @ 2009 12 26, 11:45)
sweikutes wat mes naujokai cia.mums 14 saw. o pilwo skausmai taikiekwiena diena buna schmoll.gif

seip buwau ir ligoninej ir eho bet nieko blogo nera,tai dabar pergywenu ar cia tikrai norm. ar ne,gal pas jus taip buwo? blink.gif  blush2.gif

Sveikos mamytes 4u.gif . Pirmiausia visas sveikinu su sv. Kaledomis ir linkiu visoms daug daug sveikatos ir kantrybes belaukiant savo mazyliu 4u.gif

Man irgi skaudejo pilva ir dabar dar kartais skauda. Buvau pas gydytojus, sake kad viskas gerai. Liepe nekreipti demesio i tuos skausmus ir aplamai nescioms daznai tai ta tai ana paskauda mirksiukas.gif Tad maziau jaudinkis ir nusiteik optimistiskai - bus sveikiasia Tau ir vaikeliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 26, 09:38)
oj kiek cia pilna protinguoliu  doh.gif  lotuliukas.gif
visos tik mandros ir naivios.. cool.gif
ir dar sakot kad esat mamos  lotuliukas.gif

Nesakyk OP nepersokus griovio!

Sveikinam ir mes visas mamytes ir besilaukiancias su Sv. Kaledom ir artejanciais Naujaisiais metais. Linkim daug stiprybes, kantrybes ir sveikateles smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 24, 11:46)
tai zinoma kad neduok dieve toki dalyka patirti g.gif  tai tada is viso ko tus vaikelius daro, jai neiseina, suzino kad bus nesveikas ir daros tus abortus...
yra siais laikai apsaugos priemoniu daugiau nei proto, tai tegul ir saugos, o jai dar tus vaikus gimdo po virs 30 metu ,tai tegul pasiziuri i savo amziu, cia ir kvailiui aisku kad virs 30 metu gimdyti jau yra pavojingiausia blink.gif
cia kaip koks zaidimas joms, - " pabandysiu, gal gausis sveikas vaikas, o jai ne tai aborta pasidarysiu ir viskas.." nu ziauru...ar ne taip tera ? unsure.gif ir nematau as cia ka ginti..
gali man sakyti ka nori..neperkalbesi pakeisti nuomones apie tokias "mamas"  schmoll.gif

Nezinau ka bandei parasyt cia visoms, bet skamba ziauriai... Niekada nekalbek taip, nes kartais viskas atsisuka pries tave...
Mano mamos drauge, kuriai dabar 45 metai turi keturis vaikus, du is ju pagimde budama 41 o kita 43, abu grazus, sveiki, be galo energingi ir zavus. Tad manau kaip likimas duoda taip ir buna, visad geriau kai gimdo jaunos mamos, bet juk ne visoms iseina susilaukt iki 30, galbut jos nerando savojo zmogaus, galbut kelis metus is eiles vyko persileidimai, juk visko buna, o kiekviena moteris, nori susilaukti vaikelio.
Taip, kad neteisk ir nebusi teisiama.
GRAZIU SVENCIU VISOMS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Matau, kad išsirutuliojo tema apie "kvailas" moteris, kurios gimdo po 30...
Kai buvau dar paauglė, man labai senos atrodė 30-40 m. moterys. biggrin.gif O jei dar jos su pilvais, tai iš viso "baisus dalykas"... Bet tai buvo sovietmečio suformuotas požiūris ir dar paaugliškas naivumas.
Išsivysčiusiose šalyse iš viso moterys neskuba gimdyti vaikų tol, kol nesukūrė gerbūvio ir nepadarė karjeros. Jau nekalbu apie dvasinę brandą... Ačiū Dievui, kad Lietuvoje taip pat įsivyrauja toks pat požiūris.
Aplink mane krūvos moterų, sėkmingai pasigimdžiusių sveikus vaikučius virš 35 m. ir besidžiaugančių gyvenimu... mirksiukas.gif
O nesveikus vaikučius pagimdyti turi "šansą" bet kokio amžiaus moteris...
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2009 12 28, 10:19)
Sveikos  smile.gif
Matau, kad išsirutuliojo tema apie "kvailas" moteris, kurios gimdo po 30...
Kai buvau dar paauglė, man labai senos atrodė 30-40 m. moterys.  biggrin.gif O jei dar jos su pilvais, tai iš viso "baisus dalykas"... Bet tai buvo sovietmečio suformuotas požiūris ir dar paaugliškas naivumas.
Išsivysčiusiose šalyse iš viso moterys neskuba gimdyti vaikų tol, kol nesukūrė gerbūvio ir nepadarė karjeros. Jau nekalbu apie dvasinę brandą... Ačiū Dievui, kad Lietuvoje taip pat įsivyrauja toks pat požiūris. 
Aplink mane krūvos moterų, sėkmingai pasigimdžiusių sveikus vaikučius virš 35 m. ir besidžiaugančių gyvenimu...  mirksiukas.gif
O nesveikus vaikučius pagimdyti  turi "šansą" bet kokio amžiaus moteris...

pati taip nebuciau graziai parasius thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 12 28, 13:45)
pati taip nebuciau graziai parasius  thumbup.gif .

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
bis.gif
DĖKUI, DĖKUI, MERGAITĖS... NUGI MIRTINAI IŠKILO POREIKIS KAŽKĄ ŠIUO KLAUSIMU BRŪKŠTELTI PAMĄSTYMAMS wub.gif
MAŽU MAČYS lotuliukas.gif

Atsakyti