Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

man irgi kazkur isivelt rupi,turbut hormonai siaucia lotuliukas.gif
tai kad tema aktuali,kai jau ne niolika, ir ne dvidesimt... na kuo as kalta kad jaunystej ne vaikai rupejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2009 12 28, 17:25)
man irgi kazkur isivelt rupi,turbut hormonai siaucia lotuliukas.gif
tai kad tema aktuali,kai jau ne niolika, ir ne dvidesimt... na kuo as kalta kad jaunystej ne vaikai rupejo biggrin.gif

Reiškia rūpėjo tai, kas reikia thumbup.gif
Mano klasiokė tik dabar, 36 metų, pirmagimio susilaukė. Mergina krimto mokslus, daktarinį apsigynė, o dabar laiminga supuoja sveiką leliuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(civice @ 2009 12 20, 13:34)
man jau 11 savaiciu.su baime laukiu vizito pas genetika,ten turbut ir echo padarys,pergyvenu labai kad tik viskas gerai butu... rolleyes.gif
Papildyta:

gal esate buvusios pas genetika ir zinote ka jis pasako,ar daro jis echo?

O kodel siuncia? Ateik i tema, geteiniai tyrimai. Nes as irgi laukiu konsultacijos pas genetikus.

QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 22, 21:23)
nu tai vadinasi tos kurios nutraukia nestumus negalima pavadinti nei mamom nei moterim.. zverys  schmoll.gif
kaip jau yra taip..niekas nekaltas jai vaikas ir serga kokia liga, tai nereiskia kad jis neturi teises gimti ir buti mylimas..fuj is vis bjauru net sneket apie tokius dalykus, kaip galima dar taip ir galvot  g.gif  schmoll.gif

nesuprantat ka rasot. Galima tik dekoti medicinai, kad gali apsaugoti mamytes, vaikus nuo tokiu nelaimiu. Nes gimes vaikiukas (nesveikas) jis neliks visa gyvenima vaiku. O ka daryti jam kai jis uzaugs, kai jus jau nesugebesite juo rupintis? arba jusu nebus jau? O jei yra kitu vyresniu vaiku, is ju irgi nesinori atimti vaikystes, nes yra tokiu ligu, kad mamytes metu metais is namu neiseina, nes nera galimybes vieno sergancio namuose palikti....

QUOTE(uups @ 2009 12 22, 21:47)
dzhiaukites, kad nezhinot kas tai yra...
linkiu kad niekada netektu susidurti, nei su tokiom genetinem ligom, nei kad tektu kankintis su tokiu apsisprendimu. Siulychiau neizheidineti tokiu moteru, ir nespjaudyt i shulini....

Ir as visom tai linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2009 12 29, 14:31)
nesuprantat ka rasot. Galima tik dekoti medicinai, kad gali apsaugoti mamytes, vaikus nuo tokiu nelaimiu. Nes gimes vaikiukas (nesveikas) jis neliks visa gyvenima vaiku. O ka daryti jam kai jis uzaugs, kai jus jau nesugebesite juo rupintis? arba jusu nebus jau? O jei yra kitu vyresniu vaiku, is ju irgi nesinori atimti vaikystes, nes yra tokiu ligu, kad mamytes metu metais is namu neiseina, nes nera galimybes vieno sergancio namuose palikti....
Ir as visom tai linkiu  drinks_cheers.gif

sutinku su tavimi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 24, 11:46)
tai zinoma kad neduok dieve toki dalyka patirti g.gif  tai tada is viso ko tus vaikelius daro, jai neiseina, suzino kad bus nesveikas ir daros tus abortus...
yra siais laikai apsaugos priemoniu daugiau nei proto, tai tegul ir saugos, o jai dar tus vaikus gimdo po virs 30 metu ,tai tegul pasiziuri i savo amziu, cia ir kvailiui aisku kad virs 30 metu gimdyti jau yra pavojingiausia blink.gif
cia kaip koks zaidimas joms, - " pabandysiu, gal gausis sveikas vaikas, o jai ne tai aborta pasidarysiu ir viskas.." nu ziauru...ar ne taip tera ? unsure.gif ir nematau as cia ka ginti..
gali man sakyti ka nori..neperkalbesi pakeisti nuomones apie tokias "mamas"  schmoll.gif

nu super kaimietiskas poziuris doh.gif doh.gif doh.gif net isiziojau perskaicius ,kas artejant 2010 m dar yra jaunu zmoniu(kaip supratau ne kokia "sene "virs 30)su tokia ismintim.tikrai linkiu neprisispjaudyt...
Atsakyti
sveikos mamytes,as cia naujoke,dar net nezinau kaip tiksliai naudotis. 4u.gif na,bet pabandysiu.laukiuosi trecio vaikelio ir esu be galo nervuota,net per daug.nezinau kaip i viska reaguoti ramiau,su pirmais vaikuciais taip nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1982 @ 2010 01 02, 17:12)
sveikos mamytes,as cia naujoke,dar net nezinau kaip tiksliai naudotis. 4u.gif  na,bet pabandysiu.laukiuosi trecio vaikelio ir esu be galo nervuota,net per daug.nezinau kaip i viska reaguoti ramiau,su pirmais vaikuciais taip nebuvo unsure.gif

Sveika prisijungusi, su laiku ismoksi naudotis 4u.gif
Kas liecia tas nuotaiku kaitas ir nervus, tai manau visas nestuke.gif tai neaplenkia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2010 01 02, 20:00)
Sveika prisijungusi, su laiku ismoksi naudotis 4u.gif
Kas liecia tas nuotaiku kaitas ir nervus, tai manau visas  nestuke.gif  tai neaplenkia mirksiukas.gif

na tikiuosi,kad greit viskas praeis,tikiuosi vyras isgyvens mano nuotaiku kaitas ir nepabegs rolleyes.gif nes jam cia pirmas vaikiukas. beje laukiuosi jau 12 savaitele. nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif
Mums viskas ok, jau praejo pykinimai ir nervu priepuoliai blush2.gif
Tik va db su zarnynu nesusitvarkau... Baisiai pucia pilva, i tualeta normaliai nueinu karta i 3/4 dienas... Ziauru verysad.gif Baisiai kankinuos, o kai pasiskundziau daktarei tai lipe gerti gerasias bakterijas ir daugiau nieko.. Nieko man jos nepadeda... verysad.gif
Gal kas turetoj panasiu problemu, gal zinot koki vaistuka, kuris nekenktu mazyliui ir galetu man pagelbeti???

Aciu labai uz patarimus! 4u.gif

PS mano pilvas kaip kokiu 5 menesiu, nors dar tik 12 sav.... nestuke.gif
Atsakyti
bandyk pilvo problemas kolkas naturaliai issprest-dziovintos slyvos,ju sultys,kiwi,daug darzoviu,dar nestuke.gif lepicol galima gert...as geriau angliuka.tik be vaistu viskas uztrunka truputi ilgiau.ir gerti daug skyciu
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 12 24, 12:46)
yra siais laikai apsaugos priemoniu daugiau nei proto, tai tegul ir saugos, o jai dar tus vaikus gimdo po virs 30 metu ,tai tegul pasiziuri i savo amziu, cia ir kvailiui aisku kad virs 30 metu gimdyti jau yra pavojingiausia blink.gif

kazkaip ta posta praleidus buvau...
siaubas ,negalvojau ,kad dar tokiu atsilikusiu ir kvailu zmoniu yra blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rioma @ 2010 01 03, 13:18)
Sveikos mamytes!  4u.gif
Mums viskas ok, jau praejo pykinimai ir nervu priepuoliai  blush2.gif
Tik va db su zarnynu nesusitvarkau... Baisiai pucia pilva, i tualeta normaliai nueinu karta i 3/4 dienas... Ziauru  verysad.gif  Baisiai kankinuos, o kai pasiskundziau daktarei tai lipe gerti gerasias bakterijas ir daugiau nieko.. Nieko man jos nepadeda...  verysad.gif

butinai gerk daug vandes, dar man padedavo slyvos ir kiekviena diena po stikline kefyro. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,as rasau nes su kiekviena diena vis labiau prgyvenu...jauciuosi gan gerai kartais papykina,bet retai krutine ir gan gerai ax.gif bet va didziausia problema jauciu skausmiukus maksties srityje,ar tai gali buti kas nors blogai????prasau patarkit,nes as tuoj plaukus nusirausiu verysad.gif
Atsakyti