Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(arpaci @ 2009 06 08, 23:20)
ax.gif dariausi kaukes pries kiekviena plovima(karta i savaite) mazdaug 2.5 menesio.Nepasakyciau kad jie riebalavosi labiau kaip ploviau karta i savaite taip ir tebeplaunu.nors viskas priklauso nuo plauko.
o skirtuma pastebejau iskarto po pirmos kaukes,blizgejo,svelnus buvo ir isviso superiniai thumbup.gif dabar biskeli aptingau,bet karta i menesi vistiek suraitau kokia kaukike rolleyes.gif
mano mylimiausia thumbup.gif  medus,kiausinio trinys,alyvuogiu aliejus thumbup.gif

Tau gerai,kad tik karta i savaite plauni,o mano plaukai ploni,ir labai greit susiriebaluoja doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 09, 11:48)
Tau gerai,kad tik karta i savaite plauni,o mano plaukai ploni,ir labai greit susiriebaluoja  doh.gif  4u.gif

bigsmile.gif tikrai gerai,jei reiktu kas antra plauti tai butu sh...nes dziuna jie pas mane puse nakties.Stengiuosi be fenu apsieiti ax.gif manau jiems sveikiau kai patys isdziuna ax.gif
Papildyta:
siandien buvau pas kirpeja ir pasiteiravau del medaus;buvo sneketa seniau temoje lyg medus tamsina plaukus.Tai va kirpeja sake kad medus gali tamsinti tik tuos kurie nedazyti,dazytu nepatamsins.Lygiai tas pats su ramunelemis,jos pasviesins tik naturalu plauka,dazyto nesviesina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpaci: 09 birželio 2009 - 21:16
sveikos pastebejau kad vienos dedate visa kiausini, o kitos tik tryni, ar yra koks skirtumas tarp ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 06 10, 11:21)
sveikos pastebejau kad vienos dedate visa kiausini, o kitos tik tryni, ar yra koks skirtumas tarp ju? g.gif

Baltymas žiauriai prikimba, neįmanoma išplauti, nebent jį būtum su mikseriu išplakusi, man net ir trynys sunkokai plaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 06 10, 11:21)

man atrodo, kad tik trynio uztenka g.gif nes baltymas lyg ir sausina g.gif unsure.gif
Atsakyti
as ir rimtai pradesiu uzsiiminet plauku gaivinimu nat. priemonem. vakar pasidariau kauke is svogunu sulciu, medaus, kiausinio tryniu ir placentines kaukes. svogunas manes negazdina visai. patinka man jo ir kvapas. tongue.gif geras prieskonis. thumbup.gif laukiau per visa nakti. ryte isiploviau. tai plaukai blizga minksti, bet kai pradejo dziuti labai pasipute, pasisiause (cia pas mane naturalus procesas) doh.gif man svarbiausiai kad nustotu slinkti ir atsigautu plauku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 06 10, 16:04)
man atrodo, kad tik trynio uztenka g.gif nes baltymas lyg ir sausina g.gif  unsure.gif

aciu uz atsakyma, tai dabar naudosiu tik tryni, kad neissausinciau per daug plauku biggrin.gif
Atsakyti
O as naudoju grietines kauke, tada mano garbanoti plaukai tampa svelnus ir paslankus, igauna siek tiek blizgesio smile.gif Vakar drauge patare alyvuogiu aliejaus kauke pasidaryt, reikes ismegint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 22:33)
O as naudoju grietines kauke, tada mano garbanoti plaukai tampa svelnus ir paslankus, igauna siek tiek blizgesio  smile.gif

Tiesiog grietinę užtepi ir laikai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 14, 21:57)
Tiesiog grietinę užtepi ir laikai? mirksiukas.gif

Taip, uztepu grietine, maisiuka ant galvos celofani, ranksluosti ir kad susiltu plaukuciai taip. Laikau apie 30min ir einu plauti galvos. Dazniausiai grietine naudoju is kaimo, tai oj koks kvapelis nekoks buna, bet grozis reikalauja auku lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaiciau jus ir padariau kauke trynis, aliejus,citrinos sulciu, medus. Plaukuciai blizga, na tiesiog thumbup.gif wub.gif Bet esu blondine ir man atrodo kad ta kauke duoda toki atspalvi(geltonuma) unsure.gif nezinau ar cia man vaidianasi ar tai yra normalu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 23:04)
Taip, uztepu grietine, maisiuka ant galvos celofani, ranksluosti ir kad susiltu plaukuciai taip. Laikau apie 30min ir einu plauti galvos. Dazniausiai grietine naudoju is kaimo, tai oj koks kvapelis nekoks buna, bet grozis reikalauja auku  lotuliukas.gif

man rodos kad grietine riebalina plauka g.gif
Papildyta:
QUOTE(qazxde @ 2009 06 15, 00:04)
Paskaiciau jus ir padariau kauke trynis, aliejus,citrinos sulciu, medus. Plaukuciai blizga, na tiesiog  thumbup.gif  wub.gif Bet esu blondine ir man atrodo kad ta kauke duoda toki atspalvi(geltonuma)  unsure.gif nezinau ar cia man vaidianasi ar tai yra normalu?  doh.gif

gal kiauso nedek g.gif
Atsakyti