Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 06 15, 09:19)
man rodos kad grietine riebalina plauka  g.gif

Mano plaukai sausi, tai jiems tokia kauke tinka, as cia sprendziu pagal tai, kaip jie atrodo po kaukes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 15, 10:33)
Mano plaukai sausi, tai jiems tokia kauke tinka, as cia sprendziu pagal tai, kaip jie atrodo po kaukes ax.gif

tada taip ,pas ka sausi plaukuciai tam tinka bigsmile.gif ,o man tai butu sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 06 15, 10:46)
tada taip ,pas ka sausi plaukuciai tam tinka  bigsmile.gif  ,o man tai butu sakes  doh.gif

labai gera kaukė - ricinos aliejaus, bet tai geriau daryti penktadieni vakare, o nuplauti šeštadienį ryte. Ir blakstienas galit pasitepti su ricinos aliejum, ir dukrytėm galit patept- bus ilgos ir vešlios kaip šluotos...

man mama duodavo pastepti gana dažnai, na kartais ir kasdien... tai po šiai dienai akinius nuo saulės užsidėjus blakstienos stikliukus iš vidaus šluosto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 15, 09:51)
labai gera kaukė - ricinos aliejaus, bet tai geriau daryti penktadieni vakare, o nuplauti šeštadienį ryte. Ir blakstienas galit pasitepti su ricinos aliejum, ir dukrytėm galit patept- bus ilgos ir vešlios kaip šluotos...

man mama duodavo pastepti gana dažnai, na kartais ir kasdien... tai po šiai dienai akinius nuo saulės užsidėjus blakstienos stikliukus iš vidaus šluosto smile.gif

As irgi tepdavau blakstienas ricinos aliejum anksciau, mama i sena tuso buteliuka buvo ipilus ricinos aliejaus, tai labai patogu budavo tepti su tuso sepeteliu smile.gif O keliom mano drauge nuo ricinos aliejaus eme krist blakstienos... Cia matyt labai individualus dalykas, kazkam super tinka, kazkam ne.
Atsakyti
o nieko nenutiks plaukučiams jei kaukę (alyvuogių aliejus, medus, kiaušinio trynys) laikysiu visą naktį ir tik ryte išsiplausiu plaukučius?
Atsakyti
QUOTE(Marrry @ 2009 06 15, 12:27)
o nieko nenutiks plaukučiams jei kaukę (alyvuogių aliejus, medus, kiaušinio trynys) laikysiu visą naktį ir tik ryte išsiplausiu plaukučius?

manau tikrai nieko neatsitiks, gal net geriau bus jeigu kaukė visiškai galės įsigerti į plaukus mirksiukas.gif tiesa, man asmeniškai labiau patiko alyv.aliejaus, trynio ir majonezo kaukė - po vieno karto plaukai, kaip šilkas pasidarė thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
o kokį majonezą reikia naudoti plaukučiams?
Atsakyti
QUOTE(Marrry @ 2009 06 15, 15:30)
o kokį majonezą reikia naudoti plaukučiams?

As tai paprasta naudoju, geriau koki pigesni, nes gaila ant plauku hellmanss koki biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes , nius vis paskaitineju bet niekada neparasau blush2.gif
Syvakar pagaliau nebeiskenciau ir pasidariau svogunu kauke doh.gif katastrofiskai slenka ir nebelaukiu priktiniu ampuliu efekto - svogunas juk taip giriamas siuo atveju - bet jeigu smirdesiu ryt tai ... doh.gif o dejau ta ka turejau - 1 svoguno sultys , puse citrinos lengvai paspaudziau (na gal gavosi 2-3 sauksteliai-kazkur skaiciau kad biskuti svoguno kvapa numusa , bet aitrus pasitaike - verkiau kol sutarkavau lotuliukas.gif ) 1 kiausinio trynys, 1 saukstas ricinos aliejaus - viska isplakiau ir pasildius itryniau i plauku saknis - uzdejau maiseli , susivyniojau tiurbana ir lauksiu kokias 2 val g.gif ar viskas cia pas mane teisingai ? gal per nakti palikti geriau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airishka @ 2009 06 16, 22:56)
Sveikutes , nius vis paskaitineju bet niekada neparasau  blush2.gif 
Syvakar pagaliau nebeiskenciau ir pasidariau svogunu kauke  doh.gif  katastrofiskai slenka ir nebelaukiu priktiniu ampuliu efekto - svogunas juk taip giriamas siuo atveju - bet jeigu smirdesiu ryt tai ...  doh.gif  o dejau ta ka turejau - 1 svoguno sultys , puse citrinos lengvai paspaudziau (na gal gavosi 2-3 sauksteliai-kazkur skaiciau kad biskuti svoguno kvapa numusa , bet aitrus pasitaike - verkiau kol sutarkavau  lotuliukas.gif ) 1 kiausinio trynys, 1 saukstas ricinos aliejaus - viska isplakiau ir pasildius itryniau i plauku saknis - uzdejau maiseli , susivyniojau tiurbana ir lauksiu kokias 2 val  g.gif    ar viskas cia pas mane teisingai ?  gal per nakti palikti geriau ?  g.gif

Gali ir per nakti, manau tikrai ne prasciau bus smile.gif
Atsakyti
Mano plaukai labai sausi, linkę į pūtimasi.
Kiekvieną svaitgalį stengiuos palepinti arba alyvuogių aliejaus kauke arba kosmetinio žibalo kartu su citrinų sultimis kauke. Poveikis tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 16, 22:01)
Gali ir per nakti, manau tikrai ne prasciau bus smile.gif

pusvalandi pabuvus jau suprantu kad tik kaip tas 2 val istempti lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif dabar jau man aiskeja situacija po biskuti ka mergaites turejo galvoje sakydamos apie ta kvapa dirol.gif
Papildyta:
radau sita : Kelias riekeles paprastos ruginės duonelės užpilti karštu vandeniu ir leisti išmirkti. Po to sutrinti košelę. Reikia ,kad būtų grietinės tirštumo, ištepti ja plaukus, įtrinti į odą, šiltai apsirišti ir palaikyti apie valandą. Po to galvą išplauti. Po 3- 4 procedūrų plaukai nustoja slinkę.
Gal kas esate bandziusios ? ar tiap gali buti ? blink.gif mane domina kol kas slinkimas , o paskui jau gaivinsiu , dabar reikia ziureti kad butu ka gaivinti doh.gif
Atsakyti