Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

sendiena vel svogunu plaukucius kankinau hihihi.gif hihihi.gif
ale dar i svoguno sultis ilasinau ricinos aliejaus mastau.gif nu visai nieko patiko biggrin.gif ,tik kaskoks idomus svogunas ,visai nesmirda plaukai ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 19, 23:09)
sendiena vel svogunu plaukucius kankinau  hihihi.gif  hihihi.gif
ale dar i svoguno sultis ilasinau ricinos aliejaus  mastau.gif  nu visai nieko patiko  biggrin.gif  ,tik kaskoks idomus svogunas ,visai nesmirda plaukai  ploja.gif  ploja.gif

as kai anksciau darydavausi svoguna, visada su ricina maisydavau...itrindavau i saknis...gi ricina augimui ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 19, 23:53)
as kai anksciau darydavausi svoguna, visada su ricina maisydavau...itrindavau i saknis...gi ricina augimui ir pan  biggrin.gif

taip taip .as kaskaip seniau tik viena svoguno sultis naudojau visai nepagalvojau apie ricina ,o kai pabandziau sakiau dabar visad ja pilsiu thumbup.gif
ir plaukus zmoniskai galima issukuoti smile.gif , o kai darausi kiausini,medu,citrina,brendis,ric.aliejus,tai kai isiplaunu galva negaliu isukuoti plauku doh.gif labai susivelia buna verysad.gif

ir dar noriu paklausti jus po naminiu kaukiu perleidziat su balzamu (ar kondicinu) plaukus ? ar tik su sampunu plaunat ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 07:31)

ir dar noriu paklausti jus po naminiu kaukiu perleidziat su balzamu (ar kondicinu) plaukus ? ar tik su sampunu plaunat ir viskas  g.gif

jei kauke aliejinio pagrindo,jokiu balzamu,kondic.nenaudoju po plovimo..ir galiuku net netepu..nes plaukas ir taip apsunkintas ax.gif ...o ir noriu matyti gryna kaukes poveiki plaukams.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 08:31)
isiplaunu galva negaliu isukuoti plauku  doh.gif  labai susivelia buna  verysad.gif

ir dar noriu paklausti jus po naminiu kaukiu perleidziat su balzamu (ar kondicinu) plaukus ? ar tik su sampunu plaunat ir viskas  g.gif

As visada desu, kitaip neissukuociau..mano plaukai sausi, tai yra poreikis papildomai padrekinti pirktinemis kaukemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 20, 12:19)
As visada desu, kitaip neissukuociau..mano plaukai sausi, tai yra poreikis papildomai padrekinti pirktinemis kaukemis smile.gif

Mano ir, nors šiaip naminėmis kaukėmis "lepinuos" labai retai. Grynas galvos skausmas, bet aš po to nesidedu dar vienos kaukės pirktinės, o perskalauju su konidcionierium, kad suminkštėtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 08:31)

Siaip nuo plauku priklauso - vienoms nereikia kondicionieriaus, kitoms reikia.
As visada dedu kondicionieriu, nes man kauke taip neprimaitina plauku, kad jiems po to nieko nebereiketu.
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 20, 11:12)
Siaip nuo plauku priklauso - vienoms nereikia kondicionieriaus, kitoms reikia.
As visada dedu kondicionieriu, nes man kauke taip neprimaitina plauku, kad jiems po to nieko nebereiketu.

Visada dedu drinks_cheers.gif Plaukai tada tampa paklusnus flirt.gif
Atsakyti
Aciu,uz info 4u.gif
Atsakyti
Man visada po naminiu kaukiu buna labai susivele plaukai doh.gif
Ydomu kodel g.gif sakyciau,kad nuo vienos kazkurios tai netinka, bet nuo visu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2009 04 23, 15:30)
Man visada po naminiu kaukiu buna labai susivele plaukai  doh.gif
Ydomu kodel  g.gif sakyciau,kad nuo vienos kazkurios tai netinka, bet nuo visu g.gif

Zinok ne tau vienai smile.gif daug kam taip smile.gif uzdek pirktine kauke "del vaizdo" kad graziau guletu, ir bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2009 04 23, 15:30)
Man visada po naminiu kaukiu buna labai susivele plaukai  doh.gif
Ydomu kodel  g.gif sakyciau,kad nuo vienos kazkurios tai netinka, bet nuo visu g.gif

tai va man ir taip pat susivelia nezmoniskai blink.gif ,kai pertepu plaukus su balzamu tada viskas gerai smile.gif
Atsakyti