ale dar i svoguno sultis ilasinau ricinos aliejaus
sendiena vel svogunu plaukucius kankinau
nu visai nieko patiko
,tik kaskoks idomus svogunas ,visai nesmirda plaukai
QUOTE(Armani @ 2009 04 19, 23:09)
sendiena vel svogunu plaukucius kankinau
nu visai nieko patiko
,tik kaskoks idomus svogunas ,visai nesmirda plaukai

as kai anksciau darydavausi svoguna, visada su ricina maisydavau...itrindavau i saknis...gi ricina augimui ir pan
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 19, 23:53)
as kai anksciau darydavausi svoguna, visada su ricina maisydavau...itrindavau i saknis...gi ricina augimui ir pan 
taip taip .as kaskaip seniau tik viena svoguno sultis naudojau visai nepagalvojau apie ricina ,o kai pabandziau sakiau dabar visad ja pilsiu
ir plaukus zmoniskai galima issukuoti
ir dar noriu paklausti jus po naminiu kaukiu perleidziat su balzamu (ar kondicinu) plaukus ? ar tik su sampunu plaunat ir viskas
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 07:31)
ir dar noriu paklausti jus po naminiu kaukiu perleidziat su balzamu (ar kondicinu) plaukus ? ar tik su sampunu plaunat ir viskas
jei kauke aliejinio pagrindo,jokiu balzamu,kondic.nenaudoju po plovimo..ir galiuku net netepu..nes plaukas ir taip apsunkintas
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 08:31)
isiplaunu galva negaliu isukuoti plauku
labai susivelia buna
As visada desu, kitaip neissukuociau..mano plaukai sausi, tai yra poreikis papildomai padrekinti pirktinemis kaukemis
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 20, 12:19)
As visada desu, kitaip neissukuociau..mano plaukai sausi, tai yra poreikis papildomai padrekinti pirktinemis kaukemis 
Mano ir, nors šiaip naminėmis kaukėmis "lepinuos" labai retai. Grynas galvos skausmas, bet aš po to nesidedu dar vienos kaukės pirktinės, o perskalauju su konidcionierium, kad suminkštėtų.
QUOTE(Armani @ 2009 04 20, 08:31)
Siaip nuo plauku priklauso - vienoms nereikia kondicionieriaus, kitoms reikia.
As visada dedu kondicionieriu, nes man kauke taip neprimaitina plauku, kad jiems po to nieko nebereiketu.
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 20, 11:12)
Siaip nuo plauku priklauso - vienoms nereikia kondicionieriaus, kitoms reikia.
As visada dedu kondicionieriu, nes man kauke taip neprimaitina plauku, kad jiems po to nieko nebereiketu.
Visada dedu
Aciu,uz info
Man visada po naminiu kaukiu buna labai susivele plaukai
Ydomu kodel
sakyciau,kad nuo vienos kazkurios tai netinka, bet nuo visu
Ydomu kodel
QUOTE(wife @ 2009 04 23, 15:30)
Man visada po naminiu kaukiu buna labai susivele plaukai
Ydomu kodel
sakyciau,kad nuo vienos kazkurios tai netinka, bet nuo visu 
Ydomu kodel
Zinok ne tau vienai