Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

ko taip tylu cia bigsmile.gif
Atsakyti
Niekas kaukiu nebesidaro lotuliukas.gif
as sianakt tik laiejukais buvau issitepus: kokosu +rozmarinu EA i saknis ir galams moliugu alieju smile.gif
kita savaite atkeliaus pas mane blenderis, tai bandysiu miksuot ta kauke kur bananas+apelsinas+ dar ten kazkas ax.gif
Atsakyti
O as dariau ta spindesio kauke:is apelsino isaudziau sultis, medaus sauksta ir kelis lasus sandalmedzio eterinio aliejaus. Na is tikro plaukai blizgejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 04 27, 16:26)
O as dariau ta spindesio kauke:is apelsino isaudziau sultis, medaus sauksta ir kelis lasus sandalmedzio eterinio aliejaus. Na is tikro plaukai blizgejo wub.gif

o ka duoda sandalmedis? g.gif
Atsakyti
Labutis, prisijungsiu ir as prie jusu... 4u.gif

nezinau, ar kas raset ar ne apie majoneza...

kas dazo plaukus ir turi sauseti linkusia galvos oda bei sausesnius plaukus, labai gerai pries plovima 2 valandoms uztepti ant visu plauku pati paprasciausia majoneza, taip pat imasazuoti i galvos oda bei uzdeti maisiuka ir apvynioti siltai ranksluosciu. Po 2 valandu isplauti su sampunu kaip iprasta ir uzdeti kauke ar balzama...

Esme ta, kad majoneze yra acto, kuris duoda blizgesi, kiausinio, riebalu ir visa tai, ko reikia plaukams ir galvos odai yra viena produkte... pati bandziau ir labai geras efektas buvo.. 4u.gif

o kazkada, kai labai siuro plaukai, darydavau tokia kauke:

alyvu aliejus, medus, konjako saukstas, vitamino A ir E lasiuku, ricinos aliejaus.. viska ismaisyti gerai, pasildyti stipriai ir dar silta tepti ant visu plauku.. siek tiek sunkiai tepasi del ricinos aliejaus ir medaus... vel maisiukas, ranksluostis ir as palikdavau per nakti, kad pamaitinti plaukus... plaukai po plovimo budavo kaip is reklamos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 07 gegužės 2009 - 16:21
majonezas gerai jei plaukai sausi ,bet as jo nededu nes man jis netinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 05 07, 16:04)
majonezas gerai jei plaukai sausi ,bet as jo nededu nes man jis netinka  rolleyes.gif

O man baisiai smirda blink.gif bet turbut reikes pries vasara koki karteli pasikankint unsure.gif
Atsakyti
isspausti citrinos sultis,praskiesk vandeniu(tik siltu,ne saltu) ir praskalauti tuo skysciu plaukus,nuplauti nereikia! plaukai pasidaro swelnus,minksti!
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 07, 18:06)
O man baisiai smirda blink.gif bet turbut reikes pries vasara koki karteli pasikankint unsure.gif

smirda g.gif ? kaskaip nebandziau tai net nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 05 07, 16:11)
smirda  g.gif  ? kaskaip nebandziau tai net nezinau  lotuliukas.gif

Tas specifinis majonezo kvapas labai astrus pasidaro susiles kai ant plauku sutepu doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 07, 18:06)

Vienas karta nepades, jei nori rezultato teks ilgiau pasikankint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 27, 12:35)
Niekas kaukiu nebesidaro  lotuliukas.gif 
as sianakt tik laiejukais buvau issitepus: kokosu +rozmarinu EA i saknis ir galams moliugu alieju  smile.gif

aš panašiai darausi tik su kitais aliejais, bet ar gali taip būti, kad rozmarinų eterinis man niežėjimą kelią? nedaug lašinu jo į visą aliejaus kiekį, bet man atrodo, kad kol jo nelašindavau mažiau galvos oda niežėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 07, 16:46)
Vienas karta nepades, jei nori rezultato teks ilgiau pasikankint smile.gif

Tai rinksiuos sena gera medu su kiausiniu ir aliejum rolleyes.gif

kuo lepinat plaukus pries dazyma? Man jau laikas sruogeles vel pasidazyt tai noriu siek tiek plaukus sustiprint pries tai, paruosti ax.gif
Atsakyti