Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(shape uk @ 2009 06 21, 15:47)
o kiek laiko laikyti patariama ir kiekwiena plovima ja deti ar karta i savaite ax.gif

Aha, man irgi labai norisi sužinot, kiek laiko duonytę laikyti ant plaukų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 06 22, 08:29)
Aha, man irgi labai norisi sužinot, kiek laiko duonytę laikyti ant plaukų  rolleyes.gif

Pati nebandzius, bet mano tetai laikydavo apie puse valandos ax.gif
Atsakyti
Prieš kelerius metus bandžiau tokį receptą nuo plaukų slinkimo.
Pakaitini vandens vonioje ricinos aliejų, ištepi plaukus, apsuki šiltai ir laikai 8 valandas, tada išplauni. Rekomenduota buvo dėti kaukę kartą per savaitę ištisus metus.
Išbandžiau, tiesa dariau tai tik 10 mėnesiu, bet plaukai slinkt nustojo ir pastiprėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2009 06 22, 12:37)
Prieš kelerius metus bandžiau tokį receptą nuo plaukų slinkimo.
Pakaitini vandens vonioje ricinos aliejų, ištepi plaukus, apsuki šiltai ir laikai 8 valandas, tada išplauni. Rekomenduota buvo dėti kaukę kartą per savaitę ištisus metus.
Išbandžiau, tiesa dariau tai tik 10 mėnesiu, bet plaukai slinkt nustojo ir pastiprėjo  smile.gif

smagu 4u.gif
as siandien pasidariau duonos kauke, tik man puse duonos nutrupejo i vonia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 22, 14:18)
smagu  4u.gif 
as siandien pasidariau duonos kauke, tik man puse duonos nutrupejo i vonia biggrin.gif

man tai butu idomu suzinoti kas kiek laiko ja patartina darytis
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 22, 15:32)
man tai butu idomu suzinoti kas kiek laiko ja patartina darytis

manau,kad galima ir daznai,nuo duonos blogiau tikrai nemanau,kad pasidarys ax.gif
Atsakyti
Tai va, uzsidejau ta duonos kaukyte, palaikiau apie 40 minuciu wink.gif tada dar persiskalavau plaukus vandeniu su actu smile.gif patiko man, aisku plaukai nera tokia svelnus kaip po pirktiniu kaukiu, taciau man jauciasi tokie atsigave, pamaitinti smile.gif ir tas kvapas duonos labai patiko, kol su kauke sedejau biggrin.gif
Atsakyti
Aš seniau dažnai darydavausi kaukę tokią:Alyvuogių aliejus,kiaušinis,medus.Sumaišau viską užtepu ant sausų plaukų ir palaikau 2h,aprišusi politeleniniu maišeliu smile.gif
Žinokit išbandyta ir gera kaukytė,tik reia per savaitę kokius 3-4kartus ja tepliotis,plaukai atsigauna,žvilga,bet aišku ir pakirpinėt rekia juos . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 22, 20:09)
Aš seniau dažnai darydavausi kaukę tokią:Alyvuogių aliejus,kiaušinis,medus.Sumaišau viską užtepu ant sausų plaukų ir palaikau 2h,aprišusi politeleniniu maišeliu  smile.gif
Žinokit išbandyta ir gera kaukytė,tik reia per savaitę kokius 3-4kartus ja tepliotis,plaukai atsigauna,žvilga,bet aišku ir pakirpinėt rekia juos . smile.gif

O man sita kauke baisiai plaukus issausino, kaip siaudai buvo doh.gif
Atsakyti
Galiu duoti kaukytes recepta, nuo kurios pamazu mano plaukuciai atsigauna.
Jinai manau labiau gal tiktu sausiems plaukams, nes drekina gerai. clap_1.gif
Tai va... reikia puse avokado(turi buti prinokes!), kiausinio trynio, pora saukstu alyvuogiu aliejaus, as dar imaisau ricinos aliejaus ir paskui viska su smulkintuvu sutrinu, kad gautusi kaip kosyte.Palaikau apie pora valandu siltai.
Ir galiu pasakyti, kad va jau po ketvirto karto kaip darau sita kauke plaukai labiau spindi, is siaudu jau darosi kazkas i plaukus panasiau.O ypac prie saknu kur sveikesni plaukai, tai ten is vis gerai kauke suveike assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurytea: 22 birželio 2009 - 19:51
QUOTE(aurytea @ 2009 06 22, 20:51)
Galiu duoti kaukytes recepta, nuo kurios pamazu mano plaukuciai atsigauna. 
Jinai manau labiau gal tiktu sausiems plaukams, nes drekina gerai. clap_1.gif
Tai va... reikia puse avokado(turi buti prinokes!), kiausinio trynio, pora saukstu alyvuogiu aliejaus, as dar imaisau ricinos aliejaus ir paskui viska su smulkintuvu sutrinu, kad gautusi kaip kosyte.Palaikau apie pora valandu siltai.
Ir galiu pasakyti, kad va jau po ketvirto karto kaip darau sita kauke plaukai labiau spindi, is siaudu jau darosi kazkas i plaukus panasiau.O ypac prie saknu kur sveikesni plaukai, tai ten is vis gerai  kauke suveike  assa.gif

kaip graziai skamba... bigsmile.gif wub.gif reiks butinai pasidaryt aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 22, 21:06)
kaip graziai skamba... bigsmile.gif  wub.gif  reiks butinai pasidaryt  aciuks.gif

As irgi susidomejau ax.gif
Atsakyti