Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 23, 12:29)
tai as vesinau, nes ant galvos verdancio tai nepilsiu... bigsmile.gif  man tik idomu kaip reiks plaut galva...neuzsikims vonia? as dar rozmarinu ea ilasinau  rolleyes.gif

Na bent jau man pilant ant duonos karštą vandenį jis automatiškai atvėso(bet aš duoną šaldytuve laikau) ir košelė gavosi taip normaliai šilta, o išplaudinėjant kvapas buvo lyg samagonu perplaudinėčiau plaukus ir išsiplaudinėjo ne taip greitai ta duonelė biggrin.gif šiaip minkštučiai dabar plaukai, dar drėgni tai sunku ką sakyti, manau vakare arba ryt bus geriausia vertinti šią kaukę smile.gif
Atsakyti
aj ta terlione... doh.gif siaip man patiko, net balzamo nedejau... g.gif bet kazka daugiau pasakyt tai neturiu ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 23, 14:27)
aj ta terlione... doh.gif siaip man patiko, net balzamo nedejau... g.gif bet kazka daugiau pasakyt tai neturiu ka  rolleyes.gif

na netikiu, kad nuo vieno karto bet kokia kaukė galėtų stebuklą padaryti biggrin.gif manau reikia kelis mėnesius panaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 14:34)
na netikiu, kad nuo vieno karto bet kokia kaukė galėtų stebuklą padaryti biggrin.gif  manau reikia kelis mėnesius panaudoti mirksiukas.gif

tai zinoma, bet vis tiek kazkoks poveikis jauciamas manau ir po pirmo karto...na man pvz "stebuklas" buvo kad nereikejo balzamo...nesvarbu kokiu sampunu beplauciau, be balzamo as ju niekaip neissukuociau....o db liux...kaip ir pvz su kokosu aliejum...man jis pats fainiausias, galiu net nesukuot plauku... wub.gif arba kiek kartu esu kaiusa dejus, tiek nefaini plaukai buvo...tai jau po pirmo karto supratau kad kiausam-ne...
Atsakyti
ar tiesa,kad svoguno sultis gali nudeginti plauko svoguneli blink.gif cia tokia minty nete radau.beja turiu nerafinuoto kokoso aliejaus.karta bandziau kauke detis tai plauku neisploviau visi riebaluoti liko ka darau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 23, 15:24)
ar tiesa,kad svoguno sultis gali nudeginti plauko svoguneli blink.gif cia tokia minty nete radau.beja turiu nerafinuoto kokoso aliejaus.karta bandziau kauke detis tai plauku neisploviau visi riebaluoti liko ka darau ne taip?

Gal labai daug dėjai, man kokosas jau po pirmojo trinkimo šampūnu labai gerai išsiplauna, antrą kart trenku galvą iš įpratimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 15:35)
Gal labai daug dėjai, man kokosas jau po pirmojo trinkimo šampūnu labai gerai išsiplauna, antrą kart trenku galvą iš įpratimo smile.gif

gal gali smulkiai papasakoti kaip ji naudoti ax.gif ir koki poveiki jis plaukuciams duoda,daznai ji naudoji?
Atsakyti
Ikisiu ir as cia savo trigrasi ax.gif

Turiu ilgus iki liemens neperreciausius plaukus. Esu supertingine ir tingeciau visokius marmaliukus darytis. Bet karta per savaite issitepu savo seveliura pasildytu mikrobangeje(tokiu,kad ikistas pirstas nenudegtu)alyvuogiu aliejumi. Man tai super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 08, 17:50)
biggrin.gif vandens daugiau sunaudoju tongue.gif

o man plaukai po to molio labai siurkstus buvo, nors isploviau per kelis kartus g.gif labai nepatiko. o tau nesiurkstus buvo?
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 23, 15:53)
gal gali smulkiai papasakoti kaip ji naudoti ax.gif ir koki poveiki jis plaukuciams duoda,daznai ji naudoji?

Aš dar tik praėjusią savaitę jį įsigijau, tepiau plaukų šaknis(bet dabar kanapių įsigijau, tai tik tas kartas ir bus vienintelis), galus ir prieš plovimą galima jei turi laiko ir po plovimo vietoj serumo truputį patepu, kūną tepu, veidą kai noriu padrėkinti ir paminkštinti odą, žodžiu su saiku svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 14:34)
na netikiu, kad nuo vieno karto bet kokia kaukė galėtų stebuklą padaryti biggrin.gif  manau reikia kelis mėnesius panaudoti mirksiukas.gif

As galvoju reikia koki karta per savaite darytis sita kaukyte, patiko man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 23, 16:35)
Aš dar tik praėjusią savaitę jį įsigijau, tepiau plaukų šaknis(bet dabar kanapių įsigijau, tai tik tas kartas ir bus vienintelis), galus ir prieš plovimą galima jei turi laiko ir po plovimo vietoj serumo truputį patepu, kūną tepu, veidą kai noriu padrėkinti ir paminkštinti odą, žodžiu su saiku svarbiausia mirksiukas.gif

matyt as persistengiau blush2.gif istryniau visa galva atrode kaip slapia ir iki galu palikau kokiam pusvalandziuj ir tada kai isploviau sampunu buwo per visa ilgi jie riebaluoti doh.gif o jie pas mane vos ne iki liemens.o kaip tu kanapiu alieju naudoji kaip seruma?ant sausu plauku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shape uk: 23 birželio 2009 - 16:04