Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(shape uk @ 2009 06 23, 17:02)
o kaip tu kanapiu alieju naudoji kaip seruma?ant sausu plauku? g.gif

Aš kanapių aliejumi tik plaukų šaknis tepu, o vietoj serumo kaip ir rašiau kokosų aliekų naudoju, visai nedaug jo imu, kaip lašiuką, patrinu tarp delnų ir drėgnų plaukų galus paglostau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 23 birželio 2009 - 16:25
QUOTE(airishka @ 2009 06 21, 00:15)
Pasidalinsiu savo trumpa patirtimi - bet uztai veiksminga  thumbup.gif  del stipraus plauku slinkimo griebiausi ju  - nes jau nebezinojau ka daryti - per sia sav isbandziau svogunu kauke - na patiko ,  po to makaliuze tokia kaip svoguno tik su majonezu , ir syryta isbandziau juodos duonos kauke - na ji man super  wub.gif  turbut busiu radusi savo  wub.gif  siandiena taip zvilga plaukuciai , na nerealiai , o ir jauciasi kad oda galvos atsigavo ir slinkimas mazeja - tikrai  thumbup.gif  tik aisku jau nebezinau nuo ko , nes vakar manualines terapijos procedurose prisiprasiau dar ir pasisukuoti galva su sukytemis (tik va dabar nzn ten tik su elektra ar ir lazeris  g.gif  ) - o va siandiena jau gavau siuntinuka plauku prieziurai nuo slinkimo - bet kaukyciu jau nebepaliksiu ramybeje nei uz ka  schmoll.gif  thumbup.gif  wub.gif  Super - labai dziaugiuosi  ir tikiuosi problemai isnykus neuzmirsiu pamaloninti plaukuciu kaukytemis  wub.gif

as irgi duonytes kauke pamilau thumbup.gif labai jauciasi kad plaukuciams patinka thumbup.gif
Atsakyti
sveikos gal zinote kokias nors namines kaukes didinancias plauku apimti ir storinanacias plaukus? seip nesu labai tikra ,kad tokiu yra ,bet gal visgi ka nors zinote?
ar galite man kanors gal patarti? mano plaukai silpni sausi labai luzineja galiukai, bet as labiausiai dbr noriu padidinti ju apimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashle: 01 liepos 2009 - 16:57
QUOTE(kristinaeid @ 2009 06 24, 12:42)
as irgi duonytes kauke pamilau  thumbup.gif  labai jauciasi kad plaukuciams patinka  thumbup.gif

Man po duonos kaukės plaukai buvo pasipūtę ir neglotnūs g.gif

Visai kitas reikalas dėl medaus ir alyvuogių aliejaus kaukės thumbup.gif Ypač medus plaukams man atradimas bigsmile.gif
Atsakyti
tai galita ka nors patarti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashle @ 2009 07 01, 18:56)
sveikos gal zinote kokias nors namines kaukes didinancias plauku apimti ir storinanacias plaukus? seip nesu labai tikra ,kad tokiu yra ,bet gal visgi ka nors zinote?
ar galite man kanors gal patarti? mano plaukai silpni sausi labai luzineja galiukai, bet as labiausiai dbr noriu padidinti ju apimti smile.gif

Sako, kad plaukus labai stiprina kosmetinis žibalas.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 07 01, 23:09)
Man po duonos kaukės plaukai buvo pasipūtę ir neglotnūs  g.gif

Visai kitas reikalas dėl medaus ir alyvuogių aliejaus kaukės  thumbup.gif Ypač medus plaukams man atradimas  bigsmile.gif

Ji pasildyti tepi ant galiuku, ar maisai su aliejumi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 07 02, 19:11)
Ji pasildyti tepi ant galiuku, ar maisai su aliejumi? bigsmile.gif

Pirmiausia ant kiek drėgnų plaukų tepu medaus nemažai, o po to pašildyto alyvuogių aliejaus smile.gif
Atsakyti
Kaip idomiai bigsmile.gif Reikes pabandyti, turiu skysto medaus ax.gif Zinojau tokia kauke - majonezas, trynys, medus, alyv al - tyrele tepi rolleyes.gif Tik daug tepliones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 07 02, 19:40)
Kaip idomiai bigsmile.gif  Reikes pabandyti, turiu skysto medaus ax.gif  Zinojau tokia kauke - majonezas, trynys, medus, alyv al - tyrele tepi rolleyes.gif Tik daug tepliones unsure.gif

Aš anksčiau visad darydavau kaukę iš alyvuogių aliejaus, medaus, kiaušinio (kartais + brendis, ricinos aliejus ir pan.). Vėliau atradau, kad labai fainas reikalas yra pašildytas aliejus bigsmile.gif , bet maišant kartu su kitais ingredientais šiltą aliejų, bijau, kad gautųsi kiaušinienė biggrin.gif Dabar pabandžiau pirmiausia tept medų, po to aliejų ant viršaus - ir super, plaukai kokie faini būna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 liepos 2009 - 17:45
QUOTE(Victorious @ 2009 07 02, 18:44)
Aš anksčiau visad darydavau kaukę iš alyvuogių aliejaus, medaus, kiaušinio (kartais + brendis, ricinos aliejus ir pan.). Vėliau atradau, kad labai fainas reikalas yra pašildytas aliejus  bigsmile.gif , bet maišant kartu su kitais ingredientais šiltą aliejų, bijau, kad gautųsi kiaušinienė  biggrin.gif Dabar pabandžiau pirmiausia tept medų, po to aliejų ant viršaus - ir super, plaukai kokie faini būna  thumbup.gif

as kai darydavau medus+aliejus+kiausinio trynys tai visada sildydavau, nes kitaip medus netirpdavo rolleyes.gif nesutraukdavo man nieko, pakankamai karsta mase pasidarydavau. Baltyma nebent sutrauktu, jeigu detum g.gif
Atsakyti
man cia sove i galva pasidaryt taip: mieles su pienu...ir istepti plaukus.... g.gif arba cia, SM, skaiciau tai, arba kazkur kitur... va ryt pabandysiu ax.gif jau kelinta karta skalauju su alum, tai visai smagu, kvapas labai greitai isnyksta, plaukai tokie net storesni rodos... wub.gif
Atsakyti