Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(misskiss @ 2009 08 19, 15:22)
liux reikes pabandyti... tik man kazkaip keista kad su sampunu nereikia perplauti...
As kazkur cia buvau skaiciusi, kad labai gerai plaukam agutku sultys, dabar pilna svieziu agurku, bereikia tik i sulciaspaude sumesti, bet vis kazkaip neprisiverciu...

Agurkai plaukams? Dar negirdejau, kad veido odai thumbup.gif tai skaiciau.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 19, 15:34)
Agurkai plaukams? Dar negirdejau, kad veido odai  thumbup.gif tai skaiciau.

taip taip taip - jei rasiu parodysiu nuoroda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 19 rugpjūčio 2009 - 14:56
QUOTE(misskiss @ 2009 08 19, 13:54)
Vat butent kad citrina namine priemone, bet kazkas gal nelabai susigaudo  blink.gif  doh.gif

As tai skiriu, taciau as nepavadinciau to kauke, nes zibala su citrina daug kas maiso, tai sakyciau cia tiesiog zibalu plauku istepei, o ne kauke biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 08 19, 14:00)
o as, o as....vakar kefyro kauke dariau. 

As noriu pabandyti jogurto, bet vis neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2009 08 19, 13:54)
Vat butent kad citrina namine priemone, bet kazkas gal nelabai susigaudo  blink.gif  doh.gif

Nu, tai citrina namine, bet is jos gi kaukiu nedarai. Ji cia labiau pagalbine, kad lengviau zibalas issiplautu, neriebintu plauku. Pagrindini vaidmeni cia vis tiek zibalas atlieka, todel ir pasiule eit i jo tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 19, 17:04)
Nu, tai citrina namine, bet is jos gi kaukiu nedarai. Ji cia labiau pagalbine, kad lengviau zibalas issiplautu, neriebintu plauku. Pagrindini vaidmeni cia vis tiek zibalas atlieka, todel ir pasiule eit i jo tema smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet citrina kaukem juk naudojama ir su medum+kiausinio trynys+ dar kazkas ten ieina....

nu zodziu cia juk ne esme dbr tas zibalas doh.gif
na pavyzdziui as ir nezinojau kad ji galima maisyti su citrina tai ir pasipasakojau cool.gif vat
o siaip mano plaukam nerealus dalykas yra pasildytas alyvuogiu aliejus bei Silpniems plaukams taip pat labai citrinų bei ricinos aliejaus kaukė. Sumaišyta šaukštels cirinos sulčių su keliais šaukštais aliejaus ir ištepti šiuo mišiniu plaukus. Palaikiusi 15 – 20 minučių, juos išplauti su šampūnu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 19 rugpjūčio 2009 - 19:47
QUOTE(misskiss @ 2009 08 19, 20:37)
bet citrina kaukem juk naudojama ir su medum+kiausinio trynys+ dar kazkas ten ieina....

nu zodziu cia juk ne esme dbr tas zibalas  doh.gif 
na pavyzdziui as ir nezinojau kad ji galima maisyti su citrina tai ir pasipasakojau  cool.gif  vat
o siaip mano plaukam nerealus dalykas yra pasildytas alyvuogiu aliejus  bei Silpniems plaukams taip pat labai citrinų bei ricinos aliejaus kaukė. Sumaišyta šaukštels cirinos sulčių su keliais šaukštais aliejaus ir ištepti šiuo mišiniu plaukus. Palaikiusi 15 – 20 minučių, juos išplauti su šampūnu.

o saknu nereikia tepti? g.gif
sakyciau labai trumpai jau reikia laikyt..... aliejai laikomi nuo 30 min. ir daugiau.
Atsakyti
Darau kaukes su ricinų aliejumi, visada buvau už natūralias priemones. Iš kirpėjos išgirdau, kad nelabai gerai daryti tokias kaukes, nes gali pakenkti galvos odai, pradėti riebaluotis daugiau. Tai negi geriau tepti sintetiką?
Gal kas gali pakomentuoti tokį atsakymą dėl natūralių plaukų kaukių, kas negerai gali būti (neskaitant alerginių reakcijų, kurių pasitaiko nuo daug ko).
Atsakyti
O man, kaip tik labiau riebaluojasi nuo prof.priemoniu smile.gif jos per daug stiprios...ir esu jau patyrusi toki dalyka, kai plaukas pradeda "gintis" nuo visu "profu" ir taaaaaip issauseja, kad "boza"! vienas is pavyzdziu, tikrai man baisu pasidare, kai nuo aliejuko plauku galams , jie po keliu men dar labiau issausejo. Tai tokius dalykus tepu lb retai,kai reikia eiti i rengini ir nepriekaistingai atrodyti. Kartais uzdedu ir chemine kauke, bet reciau nei naturalia. Aisku, visos tos priemones lb brangios.... bet naminiu kaukiu poveikis ir veikimas man labiau priimtinas, nei sausina, nei riebina. Na, nebent naturali aliejaus kauke - jos kaskart plaunant ir neuzdesi, man drasiai uztenka karta per 1 ar dvi savaites. O chemine - yra "tam kartui". Mano naudojimasis naturalumais priklauso nuo to,kiek turiu laiko. Uz naturaluma reikia susimoketi labiau laiko vienetais, kad pajustumete poveiki...
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 08 20, 11:01)
Darau kaukes su ricinų aliejumi, visada buvau už natūralias priemones. Iš kirpėjos išgirdau, kad nelabai gerai daryti tokias kaukes, nes gali pakenkti galvos odai, pradėti riebaluotis daugiau. Tai negi geriau tepti sintetiką?
Gal kas gali pakomentuoti tokį atsakymą dėl natūralių plaukų kaukių, kas negerai gali būti (neskaitant alerginių reakcijų, kurių pasitaiko nuo daug ko).

Naturalios priemones yra stipresnio poveikio nei chemija. Todel ir alergines reakcijos daznos bei stipriau apsireiskia.
Naturaliomis priemonemis galima galvos oda permaitinti arba atvirksciai perdziovinti: todel organizmas, kaip apsaugine reakcija pradeda gaminti daugiau riebalu. Todel plaukai, tiklsliau galvos oda intensyviai sekretuoja.
Taciau iseitis yra: reikia stebeti, kaip ilgai tai tesiasi, kitaip gali pradeti ir plaukai slinkti. Reakcijos norma iki 1 men. Nepraejus adaptacijos, siulyciau priemones nenaudoti.

Mano patirtis: verysad.gif i veido krema ilasinau vit. A, veido odos gydymas kainavo doh.gif iskaitant tai, kad savaite is namu negalejau visai iseiti. Vienzo ant veido susidare stora raudona luobele odos. Na sitaip mano ,,skura" sureagavo i vit. A.

Pabaigai: anksciau tuom ir gyvenau, kasdien iekojau, gaminau, bandziau natur. priemones. Dabar darau tai atsargiai ir apdairiai, visuomet pabreziu, kas tinka kitoms - gali visiskai netikti tau. Ir visiskai nesuprantu SM vartojanciu ivairiu zoleliu arbatos, siekiant pagerinti, kad ir odos bukle, nepasitarus su gydytojais. doh.gif

Taigi, tesiame toliau.....bandome atsargiai ir dalinames patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 20, 07:59)
o saknu nereikia tepti? g.gif
sakyciau labai trumpai jau reikia laikyt..... aliejai laikomi nuo 30 min. ir daugiau.

bent as zinok saknu netepu, bet manau galima, zinoma galima ir ilgiau laiko laikyti bet man uztenka ir tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 08 20, 12:14)
Naturalios priemones yra stipresnio poveikio nei chemija. Todel ir alergines reakcijos daznos bei stipriau apsireiskia.
Naturaliomis priemonemis galima galvos oda permaitinti arba atvirksciai perdziovinti: todel organizmas, kaip apsaugine reakcija pradeda gaminti daugiau riebalu. Todel plaukai, tiklsliau galvos oda intensyviai sekretuoja.
Taciau iseitis yra: reikia stebeti, kaip ilgai tai tesiasi, kitaip gali pradeti ir plaukai slinkti. Reakcijos norma iki 1 men. Nepraejus adaptacijos, siulyciau priemones nenaudoti.

Mano patirtis:  verysad.gif i veido krema ilasinau vit. A, veido odos gydymas kainavo  doh.gif iskaitant tai, kad savaite is namu negalejau visai iseiti. Vienzo ant veido susidare stora raudona luobele odos. Na sitaip mano ,,skura" sureagavo i vit. A.

Pabaigai: anksciau tuom ir gyvenau, kasdien iekojau, gaminau, bandziau natur. priemones. Dabar darau tai atsargiai ir apdairiai, visuomet pabreziu, kas tinka kitoms - gali visiskai netikti tau. Ir visiskai nesuprantu SM vartojanciu ivairiu zoleliu arbatos, siekiant pagerinti, kad ir odos bukle, nepasitarus su gydytojais.  doh.gif

Taigi, tesiame toliau.....bandome atsargiai ir dalinames patirtimi.  4u.gif

drinks_cheers.gif sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2009 08 19, 14:41)
oho o kokia kefyro funkcija plaukams? del minkstumo?  4u.gif

nepamirskite, jei riebi galvos oda, tai reikia naudoti neriebu kefyra, jei sausa - riebesni... Kefyras normalizuoja riebaliniu liauku veikla. Taip pat sumaisytas kefytas su ricinos aliejumi stiprina plauku saknis, skatina plauku augima.
Atsakyti