O as dabar dar aplink svogunus galva suku....noriu pabandyt svogunu sulciu kauke plaukams, nzn. kaip su tuo kvapeliu bus...
Kuom neutralizuot, skaiciau vanduo+ citrinos EA, taciau manau tai silpnas padejejas.
QUOTE(fuksė @ 2009 08 20, 12:52)
O as dabar dar aplink svogunus galva suku....noriu pabandyt svogunu sulciu kauke plaukams, nzn. kaip su tuo kvapeliu bus...
Kuom neutralizuot, skaiciau vanduo+ citrinos EA, taciau manau tai silpnas padejejas.
nuo smarveles nepadejo nei citrinos sultys, nei jos EA, pamenu kazkas minejo kad atctas nuima kvapa, svogunu sultis uzpilt actu kazkas tokio, bet man cia baisokas varijantas pasirode. Dar man zibalas kazkiek nuima kvapa.
bet is kitos puses kvapas pasijaucia kai galva sudreksta, rudeni pavojinga bus nuo lietaus suslapt, sketis butinas naudojant svoguno kauke

QUOTE(Melajja @ 2009 08 20, 14:42)
nuo smarveles nepadejo nei citrinos sultys, nei jos EA, pamenu kazkas minejo kad atctas nuima kvapa, svogunu sultis uzpilt actu kazkas tokio, bet man cia baisokas varijantas pasirode. Dar man zibalas kazkiek nuima kvapa.
bet is kitos puses kvapas pasijaucia kai galva sudreksta, rudeni pavojinga bus nuo lietaus suslapt, sketis butinas naudojant svoguno kauke

Atsoko fantazija...nenoriu jau.

geriau bandysiu kitka, pvz. nuziurejau zelatina (maistine)
na dabar bandau kiausiniu sampuna ir tryniu kauke kaip rase Angelelis E,issiverciau su 3kiausiniais kadandi pas mane plaukai iki peciu.Keista kaip neputoja
ir sunku ikist pirstus tarp plauku plaunant,na bet matysiu kas po kaukes tryniu bus

Nu ir ydomybių čia prisiskaičiau. Jau šiandien turėsių ką veikti
Aš anksčiau ytik vieną natūralią kaukę žinojau ir naudojau ir buvau patenkinta, kad nors tą žinau. Bet dabar tai pasibandysiu gal kokia dar geriau tiks
Ačiū

Aš anksčiau ytik vieną natūralią kaukę žinojau ir naudojau ir buvau patenkinta, kad nors tą žinau. Bet dabar tai pasibandysiu gal kokia dar geriau tiks

Ačiū

QUOTE(Eve-line @ 2009 08 20, 12:30)
nepamirskite, jei riebi galvos oda, tai reikia naudoti neriebu kefyra, jei sausa - riebesni... Kefyras normalizuoja riebaliniu liauku veikla. Taip pat sumaisytas kefytas su ricinos aliejumi stiprina plauku saknis, skatina plauku augima.
Aciu uz atsakyma. Norejau paklausti, kokiu santykiu reikia maisyti kefyra su ricinos aliejumi, kiek laiko reikia laikyti ir tepti reikie tik asknis ar visus plaukus?

QUOTE(misskiss @ 2009 08 21, 15:15)
Aciu uz atsakyma. Norejau paklausti, kokiu santykiu reikia maisyti kefyra su ricinos aliejumi, kiek laiko reikia laikyti ir tepti reikie tik asknis ar visus plaukus? 

man irgi idomu butu suzinoti

As siandien dariausi plaukuciu augima skatinancia kaukyte ir likau lb patenkinta

QUOTE((Honey) @ 2009 08 21, 19:23)
KOkia?

Mieles-cinamonas-pienas

QUOTE((Honey) @ 2009 08 21, 18:47)
Gal paraytum nuodugniai?