Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(As_nematoma @ 2009 08 27, 10:33)
O kaip nakčiai tept plaukus aliejum? gal kvailas klausimas, bet ar  patalynė nebūna riebaluota?  blush2.gif

yra daug merginu kuo sekmingiausiai tai praktikuojanciu. jei domina,patarciau pasiskaityti senesnius sios temos irasus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 27, 10:36)
jau minejau, kad naturalus produktai ir ju poveikis neprognozuojami. Bandyk nuo mazesnio pakartotinumo, geriau palaipsniui didink proceduru kieki ir aisku stebek rezultata.
plauku prieziura ir galutinis rezultatas - sveiki plaukuciai - ilgalaikis idirbis, o ne greitas efektas.

Na va kolkas tepiau jau lyg 3 naktis is eiles, tai viskas normalia, plaukams patinka smile.gif
Papildyta:
O kaip nakčiai tept plaukus aliejum? gal kvailas klausimas, bet ar  patalynė nebūna riebaluota?  blush2.gif

Na as tepu ne pries pat miega, tai man susigeria jau ten tas aliejus, nepastebiu, kad patalyne riebaluotusi blush2.gif
Atsakyti
Kokia kauke galima daryti su mielem?pvz citrina su mielem ar tiktu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 27, 19:14)

as sumaisau mieles su kefyru, leidziu truputi uzputoti ir tepu ant plauku mirksiukas.gif
Atsakyti

bandziau kazkada tiesios su vandeniu sumaisius blush2.gif nesamone gavos, sustingo ant plauku, maniau sakes biggrin.gif bet viskas ok ax.gif
Atsakyti

mieles nededu ant plauku, po maza gabaliuka suvalgau (i burna ir uzsigeriu vandeniu) - naturalus saltinis vit. B thumbup.gif
Atsakyti

as tai tepu, rezultas daug geresnis , nei po 2 val aliejas kaukes, paprasciausiai kai tepu alieju, netepu kad varvetu, susirisu i kasa ir uzsivelku pagalve "specialu" uzvalkalu, kuri naudoju kai darausi aliejas kaukes, ta parsme kokiu senesniu kurio negaila 4u.gif
o del kvapo, kadangi per nakty laikau kokosus, tai kvapas toli grazu neerzina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 28, 09:55)
mieles nededu ant plauku, po maza gabaliuka suvalgau (i burna ir uzsigeriu vandeniu) - naturalus saltinis vit. B  thumbup.gif

Bijau valgyti jas biggrin.gif kadangi nemazai ka beria pvz. nuo alaus mieliu tableciu,ten vit.B,o cia irgi. Tai galvoju tiesiog isoriskai jas panaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 28, 11:51)
Bijau valgyti jas biggrin.gif  kadangi nemazai ka beria pvz. nuo alaus mieliu tableciu,ten vit.B,o cia irgi. Tai galvoju tiesiog isoriskai jas panaudoti smile.gif

Pabandyk ir zinosi poveiki, as kadangi visai nelinkusi i spuogus (uztat skura sausa it zieve), man mieles gerai. thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos, esu cia dar naujoke, tai nelabai orientuojuos 4u.gif
Mano palukai yra silpni ir ploni, suglebe. Norejua paklausti gal kas zinote kokiu veiksmingu kaukiu ,kurios purintu plaukus, juos stiprintu ar stangrintu?
Atsakyti
QUOTE(aqile @ 2009 08 31, 15:44)
Sveikos, esu cia dar naujoke, tai nelabai orientuojuos 4u.gif
  Mano plaukai yra silpni ir ploni, suglebe. Norejua paklausti gal kas zinote kokiu veiksmingu kaukiu ,kurios purintu plaukus, juos stiprintu ar stangrintu?
Negi sunku pasiskaityt temuke ir pasirankiot visokiu patarimu? Ju cia tikrai daug smile.gif sunku kazka konkreciai patarti, nes tu priemoniu tikrai yra visokiu visokiausiu, tiesiog reikia bandyti ir kazka sau atitaikyti smile.gif
Atsakyti

mieles-pienas-cinamonas
Atsakyti