Įkraunama...
Įkraunama...

NAMINĖS kaukės plaukams , 4 tema

QUOTE(Dezdemona* @ 2009 08 31, 19:09)
mieles-pienas-cinamonas

Na kas do receptas? Nei proporciju, nei laikymo laiko, kur deti atn visu plauku, o gal tik galiuku...... blink.gif
Jei jau rasote, tai rasykite issamiai, kad informacija galima buti praktiskai pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 01, 08:22)
Na kas do receptas? Nei proporciju, nei laikymo laiko, kur deti atn visu plauku, o gal tik galiuku...... blink.gif
Jei jau rasote, tai rasykite issamiai, kad informacija galima buti praktiskai pritaikyti.

drinks_cheers.gif ir dar butu gerai kokiam tikslui kaukes skirtos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 01, 08:22)

Kaip klause taip parasiau.
Pakelis mieliu, 2 saukstai cinamono, slakelis pieno(as pilu is akies).Tepti visus plaukus.Skatina augima.
Dabar jau issamiai? smile.gif
Atsakyti
Labukas,

as visuomet stengiuosi naudoti tik naturalias priemones, todel nevengiu ir naminiu kaukiu, yapc plaukams, nes kad jus zonotumete, kokie jie buvo baisus pries tai..

http://nifty.lt/namines_plauku_kaukes

cia galit pasiskaityti, daugeli ju pati bandziau, ypac geros tos, kur su aliejumi drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vaje kiek daug receptu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš va prisikaičius ir prisiklausius pagyrų svogūnui (mano plaukai slenka), naudju jau trečią kartą. Šiandien net nusigandau - plaunant tą kaukę lauk, plaukai slinko toookiais kuokštais, kad seniai bemačiau... Hm, dabar galvoju, ar čia "adaptacijos periodas", kaip kažkas minėjo, ar ta kaukė man kapitaliai netinka... Kol kas sulaukiu tik atvirkštinio, negu reikėtų, efekto sad.gif Žodžiu, tuoj plikė švies man sad.gif Na ir ką daryt?.. sad.gif(((

QUOTE(fuksė @ 2009 08 20, 12:52)
O as dabar dar aplink svogunus galva suku....noriu pabandyt svogunu sulciu kauke plaukams, nzn. kaip su tuo kvapeliu bus...
Kuom neutralizuot, skaiciau vanduo+ citrinos EA, taciau manau tai silpnas padejejas.

Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2009 09 07, 22:58)
O aš va prisikaičius ir prisiklausius pagyrų svogūnui (mano plaukai slenka), naudju jau trečią kartą. Šiandien net nusigandau - plaunant tą kaukę lauk, plaukai slinko toookiais kuokštais, kad seniai bemačiau... Hm, dabar galvoju, ar čia "adaptacijos periodas", kaip kažkas minėjo, ar ta kaukė man kapitaliai netinka... Kol kas sulaukiu tik atvirkštinio, negu reikėtų, efekto sad.gif Žodžiu, tuoj plikė švies man sad.gif Na ir ką daryt?.. sad.gif(((

Svogūnų sultys yra gan stiprios ir kai kam net gali nudeginti odą, jei labai jautri oda ir dažnai naudojama, siūlyčiau tas sultis truputį vandeniu praskiesti mirksiukas.gif Šiaip iškrito tik silpniausi plaukai, nuo svogūnų sulčių "šoko", bet jie anksčiau ar vėliau būtų iškritę, tai nemanau, kad čia kažkas baisaus - greičiau nauji ir stipresni pradės augti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na labai tikiuos, aš taip save irgi guodžiu smile.gif Antra vertus, visi plaukai kada nors turėtų išslinkti, tiesiog nesinorėtų, kad tai atsitiktų vienu ypu smile.gif
o šiaip, pirmus du kartus bandžiau svogūnų sultis+medus+ricinos aliejus+kiaušinio trynys (receptas be abejo iš supermamos kažkurios temos), o šiandien pabandžiau tiesiog svogūnų sultis, skiestas vandeniu. Grynas kažkaip pabijojau dėt, ir matyt teisi buvau smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 09 07, 23:18)
Svogūnų sultys yra gan stiprios ir kai kam net gali nudeginti odą, jei labai jautri oda ir dažnai naudojama, siūlyčiau tas sultis truputį vandeniu praskiesti mirksiukas.gif  Šiaip iškrito tik silpniausi plaukai, nuo svogūnų sulčių "šoko", bet jie anksčiau ar vėliau būtų iškritę, tai nemanau, kad čia kažkas baisaus - greičiau nauji ir stipresni pradės augti mirksiukas.gif

Atsakyti
as visalaik dedu tik svogunu sultys ,nieko neskiedziu ir nieko su juo nemaisau man nieko neatsitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2009 09 07, 22:58)

Sveika,
prisegei mano posta apie svogunu kauke. As rasiau apie garstyciu kauke, kuria pati dabar darau. Rasiau juk, kad apie svogunu kauke tik mastau, nes bijau jos kvapo.
Pastebejai atvirkstini efekta - mesk sonan sia kauke, bandyk kita. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 09 01, 18:18)
Kaip klause taip parasiau.
Pakelis mieliu, 2 saukstai cinamono, slakelis pieno(as pilu is akies).Tepti visus plaukus.Skatina augima.
Dabar jau issamiai? smile.gif

Kiek laikyt, ar iki sekancio plauku plovymo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 08 rugsėjo 2009 - 07:46
QUOTE(Aries @ 2009 09 07, 21:58)

Sveikute,

Pasakysiu, kaip man buvo, kai lankiau azoto masažą. Po jo seansų slinkdavo taip, kad atrodė, geriau gal iškart nusiskust plikai, kam čia dar iš lėto kankintis... smile.gif Tai abi moterys (kosmetologės), kurios pamainom atlikdavo procedūrą, iš karto įspėjo - nepanikuok, kai saujom slinks parėjus namo: čia krenta tie, kurie tuoj tuoj patys būtų kritę, tik dabar geriau, mat vargšiukai greičiau išslenka ir taip užleidžia vietą naujam plaukiukui išdygt, kuris jau savaime stipresnis, mat sustiprintas, užgrūdintas procedūros (Tavo atveju - svogūniukų 4u.gif ). Tai, kad plaukiukai slenka asu pagreičiu po 'svogūninės', esu tikra, yra požymis, kad kaukytė tikrai veikia! Tikiuosi, po mėnesio parašysi apie besibadantį ežiuką ant galvos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
o mano plaukai tai labai greitai susiriebaluoja,net gaila plauti juos kas antra diena schmoll.gif gal zinot kokiu naminiu kaukiu nuo riebalavimosi? smile.gif
o pati taj naminemis kaukemis ne labai naudojuosi, kelis kart bandziau su actu skalaut, bet po to kazkaip sunkiai issisukuodavo g.gif dar galvoju pabandyti majoneza teptis gal pades... smile.gif
Atsakyti