QUOTE(Aries @ 2009 09 07, 21:58)
O aš va prisikaičius ir prisiklausius pagyrų svogūnui (mano plaukai slenka), naudju jau trečią kartą. Šiandien net nusigandau - plaunant tą kaukę lauk, plaukai slinko toookiais kuokštais, kad seniai bemačiau... Hm, dabar galvoju, ar čia "adaptacijos periodas", kaip kažkas minėjo, ar ta kaukė man kapitaliai netinka... Kol kas sulaukiu tik atvirkštinio, negu reikėtų, efekto

Žodžiu, tuoj plikė švies man

Na ir ką daryt?..

(((
Sveikute,
Pasakysiu, kaip man buvo, kai lankiau azoto masažą. Po jo seansų slinkdavo taip, kad atrodė, geriau gal iškart nusiskust plikai, kam čia dar iš lėto kankintis...

Tai abi moterys (kosmetologės), kurios pamainom atlikdavo procedūrą, iš karto įspėjo - nepanikuok, kai saujom slinks parėjus namo: čia krenta tie, kurie tuoj tuoj patys būtų kritę, tik dabar geriau, mat vargšiukai greičiau išslenka ir taip užleidžia vietą naujam plaukiukui išdygt, kuris jau savaime stipresnis, mat sustiprintas, užgrūdintas procedūros (Tavo atveju - svogūniukų

). Tai, kad plaukiukai slenka asu pagreičiu po 'svogūninės', esu tikra, yra požymis, kad kaukytė tikrai veikia! Tikiuosi, po mėnesio parašysi apie besibadantį ežiuką ant galvos