Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

QUOTE(Vitulka @ 2013 01 30, 09:13)
bet priemonės bus su rūgštim, nes su spuogais geriausiai jos kovoja. O BHA negalima pagal mokslą  g.gif
yra dar arbatmedžio aliejus, bet man jis nei tiko, nei patiko nuo spuogų ...

Galima pabandyti alijošių, medų (jie yra natūralūs antibiotikai, turintys antiseptinių savybių).
Žodžiu, ne tik chemiją reikia į pagalbą kviestis, yra ir natūralių priemonių 4u.gif
Atsakyti
Simboliskai daziausi visa nestuma smile.gif
Keliata kartu daziau ir plaukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 30, 11:13)
bet priemonės bus su rūgštim, nes su spuogais geriausiai jos kovoja. O BHA negalima pagal mokslą  g.gif
yra dar arbatmedžio aliejus, bet man jis nei tiko, nei patiko nuo spuogų ...

O aš retkarčiais panaudoju pieštuką su salicilo rūgštimi, nes mano ginė leido, o ji docentė, daug metų dirba, panašu, kad žino, ką kalba g.gif arbatmedžio aliejus jautresnėms nerekomenduojamas dėl kvapo, nors ta pati gydytoja sako, kad jei neerzina, retkarčiais galima. ir veido valymus darausi, tik su silpnom priemonėm ir daugiau mechaniškai. Beria ir mane nuo hormonų, žinau, kad oda ideali jau nebus, bet vis kažkiek geriau 4u.gif
Atsakyti
As dazausi kaip ir pirma. Naudoju daugiausiai naturalias eco priemones isskyrus seselius ir lupdazius..Dezika naudoju be aliuminio drusku, plaukus dazau visa nestuma, tik dazais be amoniako. Susilaikiau nuo kremu rugstiniu, su salicilo rugtim, antibiotikais. Nors antroje nestumo puseje oda labai isgrazejo, jokiu spuogu wub.gif wub.gif wub.gif Pirmas nestumo savaites naudojau duac, bet nezinojau, kad nescia..Gal nepakenke, nes lelius kol kas gerai auga, vystosi
Atsakyti
Aš prieš nėštumą naudojau tik tušą ir pieštuką, labai retai pudrą, tai taip pat ir per nėštumą ax.gif Aš be tušo ir pieštuko iš namų kojos nekeliu biggrin.gif
Atsakyti