Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

Sveikos mamytes,

Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau sad.gif. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios? Pas mane labai riebaluojasi plaukai ir ji ploni, tai turiu plauti galva kiekviena diena, tai kai buvau nenescia tai naudojau purskala standininmui plauku, zele plaukams, kartais lako papurksdavau. O dabar nezinau ar nepakenksiu kudikeliui?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 19:55)
Sveikos mamytes,

Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau sad.gif. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios? Pas mane labai riebaluojasi plaukai ir ji ploni, tai turiu plauti galva kiekviena diena, tai kai buvau nenescia tai naudojau purskala standininmui plauku, zele plaukams, kartais lako papurksdavau. O dabar nezinau ar nepakenksiu kudikeliui?

na as dazausi kiekviena ryta, neisivaizduoju kaip i darba eiti be makiazo g.gif taip pat ir manikiuras, visada mano mano nagai tvarkingi ir nulakuoti. mano plaukai yra nepaklusnus, tai tenka naudoti visokias plauku priemones ( zele, putos, lakas ir t.t.) ir nemanau kad taui kenkia. tarp kitko dar ir dazau plaukus. taip kad nebijok ir drasiai puoskis 4u.gif
Atsakyti
O man visiskai nesinori naudoti kosmetikos, juk daba mane ir taip yra kas papuosia nestuke.gif
tik veido odai naudoju excipial kremuka, nes labai nestumo metu pasidare jautri ir sausa.
Atsakyti
o as grazinuosi dar daugiau, nei iki nestumo. nagai, plaukai, oda, veidas, viskam naudoju ivairiausias priemones ir net nekyla mintis, kad kazkam tai gali pakenkti. man kaip tik norisi siuo metu atrodyti kuo graziau, tad net negalvoju iseiti is namu nepasidaziusi ar nesutvarkytais plaukais ax.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif
as čia esu visiškai naujokė, tad prisijungsiu prie jūsų minčių. As pati kiekvieną dieną galvą plaunuosi,kitaip net neisivaizduoju kaip galėčiau, tad manau nera ko nerimauti dėl nestuke.gif
Atsakyti
Saunuoles 4u.gif As irgi kai buvau nestuke.gif labaiu prisiziurejau nei dabar blush2.gif Bet kai nueidavau i poliklinika ir pamatydavau kitas nestuke.gif tai baisu pasidarydavo blink.gif Nesizukave, neisidaze, jau tokios tokios pavargusios, atrodydavao, kad sunkiausia liga serga g.gif
Grazinkites ir mylekit save 4u.gif Juk nestumas trunka neilgai ir ne daznai lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsimenu pati pradzia buvo sunki, kai taip bloga budavo fear.gif nesinorejo nei dazytis, nei grazintis ph34r.gif
Bet visos blogybes praeina ir prazydau kaip gelyte biggrin.gif Neseniai va buvau kirpikloje, nusikirpau kirpciukus, kiekviena karta pasidazau, kai einu kur nors mirksiukas.gif 4u.gif Bukime grazios ir sveikos nestuke.gif yahoo.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu Kejai. kartais matant kitas nestukes atrodo, kad jos serga mirtina liga - nesusitvarkiusios, apsirengusios nutysusiais rubais, toks vaizdas lyg nestumas reiskia, kad gali apsileisti. tikrai taip nemanau.puoskimes, ir nereikes skustis, kad vyras kairen ziuri ax.gif smile.gif
Atsakyti
Kaip ir iki pastojimo naudojau kosmetika, taip ir dabar. Visada reikia rupintis savimi, juk mes moterys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Homonoja: 14 gegužės 2009 - 11:43
Eisiu ir as tada antakius su blakstienom dazytis ir apsikirpti butu patas laikas. Na ka bukim grazios nestuke.gif
Atsakyti
as tai tokios nuomones, kad jeigu nescia, tai vistiek turi prisiziureti.
taip miela buti graziai nestukei blush2.gif
kaip tik siandien buvau kirpykloje, pakeiciau sukuosena, nusidaziau plaukus - ir grazi lauksiu savo lelytes wub.gif
nestuke.gif turime buti dar grazesnes ir zavesnes thumbup.gif
Atsakyti
labas,nestukes.esu naujoke,noreciau ir asprisijungt prie jusu rato.as irgi dazausi,ir atrodo labiau nei apskritai kada nors..dazniau tepuosi kuno losjonu,ranku oda kazkodel issausejo..irgi tepu.prisipirkau kada cia sampunu geru sau.kosmetikos..neisivaizduoju,jei negalima butu nesciai dazytis,tikriausiiai numirciau.. blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti