Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

QUOTE(Mėlynė** @ 2014 12 27, 20:09)
O man pats pačiausias žurnalas yra "Ji". Jame yra ir truputis "žmonių", ir šiek tiek "stiliaus", ir cosmo kažkiek galima rasti smile.gif be to ir receptų gerų būna biggrin.gif ir svarbiausia - jis PIGUS blush2.gif , o informacijos daugiau nei blizgiais viršeliais žurnalų po 7 litus rolleyes.gif


drinks_cheers.gif radau universitete kažkada palikta krūvą senų Ji numerių nemokamai. Vieną pasiėmiau ir važiuodama autobusu 300 km turėjau ką skaityt visą kelią, dar ir kryžiažodį išsprendziau ne vieną.
Šiaip visada nusiviliu nusipirkusi Moterį.Užsikabinu ant viršelyje parašytų skambių antraščių, o didžiąją žurnalo dalį sudaro reklama doh.gif su Laima tas pats. cosmo jau iš augau, man ten tas pats per tą patį ir straipsniai gan paviršutiniški...
Atsakyti
Šiuo metu man geriausias žurnalas LAIMA, kuriame kas kartą galima rasti įvairių įdomių straipsnių rolleyes.gif
Atsakyti
Anksčiau labai laukdavau tiek Laimos, tiek Moters, gaila , kad su laiku ten lieka daugiau reklamos nei nuostabių straipsnių.
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 03 23, 14:45)
Anksčiau labai laukdavau tiek Laimos, tiek Moters, gaila, kad su laiku ten lieka daugiau reklamos nei nuostabių straipsnių.

drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
skaityti visada randasi ko įdomaus "Legendose"
ir temos bei veidai ten nėra tie kasdieniniai ir jau pabodę
Atsakyti
Psichologija tau, As ir psichologija. bet kai pasikeite pavadinima i "moters psichologija", tai man nepatiko, iskart susiasocijavo, kad dar vienas bobiskas zurnalas bus su patarimais tik JAI.
National geographic idomu,
Atsakyti