Deja jokio vieno vienintelio megstamo zurnalo neturiu
Visada pirkdavau tik Cosmopolitan'ą. Nesenai atradau L'officiel Mada. Labai puikus žurnalas, daug straipsnių, nuotraukų, kolekcijų. Rekomenduoju visoms kurios mėgsta akis į grožybes paganyti ar ieško įdomesnių aprangos variantų.

Vau aš būsiu nepopuliari, bet man Iliustruotas Mokslas

QUOTE(Celeste @ 2009 11 27, 23:21)
Visada perku Zmones,Edita ir Cosmo
pro situs praeiti negaliu,nes ten visada ranku ka idomaus paskaityti 
nuo pat pirmuju numeriu skaitydavau panele,bet dabar ten nieko idomaus nerandu,tai labai retai nusiperku

nuo pat pirmuju numeriu skaitydavau panele,bet dabar ten nieko idomaus nerandu,tai labai retai nusiperku

Edita ir as paskaitau, dar Laima ar Moteri, Panele ir Cosmo zurnalus pirkau daug seniau, dabar gal skonis pasikeite, dabar idomiau, kokie mokslo zurnalai, laikrasciai, na zinoma ir mineti Edita, Laima, Moteris
aš tai wisada perku panelę,cosmo,editą ir GE0,kartais nusiperku Ji
O man "Mano namai"

Perku, tai tik IQ
tada visą savaitę su savimi turiu rankinėje kol perskaitau
National geographic is draugės pasiskolinu, bet ten mane labiau nuotraukos žavi, o pas kitą draugę perverčiu L'Officiel

National geographic is draugės pasiskolinu, bet ten mane labiau nuotraukos žavi, o pas kitą draugę perverčiu L'Officiel

O man labiausiai patinka "As ir psichologija" ir "Psichologija tau"

O mano mėgiamiausas Burdos leidžiamas mezgimo žurnalas Verena. Kiekvieną ketvirtį laukiu nesulaukiu
Super mezginiai

Šiaip visai nesu "žurnalinė", bet aplinkybės truputį tokia pavertė, tad labai pamėgau "JI" ir "Moters savatgalis".