Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausias žurnalas.

Deja jokio vieno vienintelio megstamo zurnalo neturiu
Atsakyti
Visada pirkdavau tik Cosmopolitan'ą. Nesenai atradau L'officiel Mada. Labai puikus žurnalas, daug straipsnių, nuotraukų, kolekcijų. Rekomenduoju visoms kurios mėgsta akis į grožybes paganyti ar ieško įdomesnių aprangos variantų. thumbup.gif
Atsakyti
"Glamour" megiamiausias smile.gif
Atsakyti
Vau aš būsiu nepopuliari, bet man Iliustruotas Mokslas wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2009 11 27, 23:21)
Visada perku Zmones,Edita ir Cosmo  ax.gif  pro situs praeiti negaliu,nes ten visada ranku ka idomaus paskaityti ax.gif
nuo pat pirmuju numeriu skaitydavau panele,bet dabar ten nieko idomaus nerandu,tai labai retai nusiperku schmoll.gif

Edita ir as paskaitau, dar Laima ar Moteri, Panele ir Cosmo zurnalus pirkau daug seniau, dabar gal skonis pasikeite, dabar idomiau, kokie mokslo zurnalai, laikrasciai, na zinoma ir mineti Edita, Laima, Moteris
Atsakyti
aš tai wisada perku panelę,cosmo,editą ir GE0,kartais nusiperku Ji
Atsakyti
O man "Mano namai" ax.gif
Atsakyti
Perku, tai tik IQ ax.gif tada visą savaitę su savimi turiu rankinėje kol perskaitau biggrin.gif

National geographic is draugės pasiskolinu, bet ten mane labiau nuotraukos žavi, o pas kitą draugę perverčiu L'Officiel bigsmile.gif
Atsakyti
Zmones ir tavo vaikas smile.gif
Atsakyti
O man labiausiai patinka "As ir psichologija" ir "Psichologija tau" flirt.gif
Atsakyti
O mano mėgiamiausas Burdos leidžiamas mezgimo žurnalas „Verena“. Kiekvieną ketvirtį laukiu nesulaukiu smile.gif Super mezginiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šiaip visai nesu "žurnalinė", bet aplinkybės truputį tokia pavertė, tad labai pamėgau "JI" ir "Moters savatgalis".
Atsakyti