Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

Ar kuri jau skaitėte "Visos Italijos dulkės"? Pasidalinkite nuomone ax.gif .
Atsakyti
Turiu "Arbuzas","Laisva","Vaikinas nuo Gretimo kapo". Galeciau keisti paskaityti (poto vel atsikeistume) i kitas knygas,isskyrus" Ar moki islaikyti paslapti",nes jau skaiciau
Atsakyti
Jau seniai noriu perskaityti Ir velnias dėvi Prada, bet pirkti nenoriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss_Lumholdt: 02 birželio 2006 - 11:56
QUOTE(jurgetc @ 2006 06 02, 12:18)
Turiu "Arbuzas","Laisva", "Vaikinas nuo Gretimo kapo". Galeciau keisti paskaityti (poto vel atsikeistume) i kitas knygas,isskyrus" Ar moki islaikyti paslapti",nes jau skaiciau

Aš aš aš noriu bigsmile.gif
Galiu pasiūlyti: "Žaidimas su ugnimi" arba "Gera lovoje" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 06 02, 18:10)
Aš aš aš noriu  bigsmile.gif
Galiu pasiūlyti: "Žaidimas su ugnimi" arba "Gera lovoje"  rolleyes.gif

galim ir Vel keistis thumbup.gif
Atsakyti
Kai tik pasirodė ši serija, tai buvo kažkokia pirkimo-skaitymo manija apėmusi. Ačiū dievui, praėjo. Tai paskaičiusi DIDŽIOJI MEILĖ, ŽAIDIMAS SU UGNIMI, SAVAITGALIS PARYŽIUJE ir dar kažkurią nusprendžiau paskutinių dviejų nepirkt. Dar guli kokios 6 neperskaitytos. O likusias dabar parduodu visoms, dar neatsiskaičiusioms Madame.
Atsakyti
Skaičiau "Ir velnias dėvi Prada", "Laisva", pradėjau "Aukštas lygis:, bet mečiau ją... gal tiesiog perdegiau su tokiomis knygomis. Visos Italijos dulkės bandžiau, bet siužetas per daug supintas, nukrypstama, filosofiniai išvedžiojimai visai nemadamiški... Tokia a la Lt aktualijas įtraukianti, vaizduojanti šmaikščią, bet asmeniškai man schmoll.gif Norėčiau paskaityti C.Keller knygą, nes Dovanoju tau savo vyrą, išleista ne kaip Madame dalis, labai patiko; po smagiu stiliumi didelė problema - neištikimybė ir santuokos griūtis- nagrinėjama. Ją vis iš naujo perverčiu. Beje, kainavo šešis lt, radau knygyne prie nukainuotų, nes viršelis baisokas ir šiaip neišvaizdi, bet superinis siužetas. cool.gif
Atsakyti
Nutariau ir aš susipažint su MADAME.Pasiėmiau iš bibliotekos"Žaidimas su ugnimi".Kažkaip pirmą kartą tos serijos knygą ten aptikau.Matyt "eina".. g.gif
Atsakyti
pradejau 'as ne prastesne' smile.gif visai nieko skaitosi...
Atsakyti
Šiandien perverčiau naują Alma littera knygų klubo katalogą. Knygų klubo narėms, kurios skaito ir [/B]perka Madame serijos knygas, radau neblogų naujienų: perkant ne mažiau kaip 3 skirtingas serijos Madame knygas, taikoma papildoma 30 procentų
nuolaida.

Išsamiau čia:
http://www.knyguklub...ija_madame/2572

Aišku, yra ir kitų nuolaidų. Jei sudomino, žvilgtelkite čia:
http://www.knyguklub..._pasiulymai/198

http://www.knyguklub...artu_pigiau/758

Sėkmingo pasirinkimo smile.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Jau išleista "Ir kaip ji viską spėja", skaičiau šiokią tokią nuomonę kritikės LŽ, viena mergina ir čia rašė, kad bent originalo kalba ji įdomi, laukė lietuviškai, gal jau skaitėt kuri, nes suintrigavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 06 08, 08:05)
Jau  išleista "Ir kaip ji viską spėja", skaičiau šiokią tokią nuomonę kritikės LŽ, viena mergina ir čia rašė, kad bent originalo kalba ji įdomi, laukė lietuviškai, gal jau skaitėt kuri, nes suintrigavo?  ax.gif

Madame seriją Alma Littera kažkodėl pakeitė į Cappuccino g.gif
Ir taip jau brangokos knygos buvo, o dabar tai išvis nesąmonė už tokį pramoginį laisvalaikio skaitaliuką mokėti net kiek daugiau nei 30 Lt, absurdas kažkoks doh.gif
Mano nuomone, spalvingi Madame serijos viršeliai labiau atspindėjo knygų turinį, o ir formatas naujųjų nesąmoningai didelis, tokios neįsimesi atostogoms doh.gif
Aš irgi ilgai laukiau "Ir kaip ji viską suspėja", bet turbūt pirksiu originalo kalba, nes kainuoja praktiškai tiek pat, o ir formatas patogesnis, ir minkšti viršeliai.

Kokia jūsų nuomonė apie 'naujosios' Cappuccino serijos knygas, jų formatą bei kainas?
Atsakyti