QUOTE(-Linda- @ 2006 06 08, 20:12)
Tokias "vieno vakaro" knygas galėtų leisti ant prastesnio popieriaus, minkštais viršeliais ir pigesnės būtų tada

kaip kitose šalyse,- vienkartinės, o norintiems- gražios ir ilgalaikės...na neapsimoka mūsų leidykloms, matyt.. bet dabar, kai Madame serija, ar Cappuccino kainuoja beveik tiek pat, kiek koks žinynas, mokslinė knyga, kuriuos naudoju dažnai ir reikia geros kokybės leidinio, tai baisoka mano finansams

teks bibliotekoje į eilę stoti knygų
Skaičiau, kad naujos knygos pervadintos į Cappuccino seriją (nebe Madame), nes jos rimtesnės, siužetas sudėtingesnis ir neva neatitinka senosios Madame koncepcijos

Kiek tame tiesos, neaišku
Va man irgi to trūksta - tokios 'surijamos' knygos, kurias perskaitai ir vėliau tik lentynoje vietą užima, na, nebent dar visokioms pažįstamoms skolini, turėtų būti nedidelio formato - kad patogu būtų, pvz, įsimesti į rankinuką ir skaityti vietoj moteriškų žurnalų, minkštais viršeliais ir kainuoti iki 15 Lt.
Pvz., mano mama tą pačią "Nepaprastą namų šeimininkę" pirko Knygų mugėje originalo kalba, ir ji kainavo 23Lt! Ir formatas patogesnis, ir kaina beveik 10Lt mažesnė
Užsienyje, pvz, Anglijoje, tokios "chick-lit" knygos kainuoja tik truputį brangiau nei moteriški žurnalai, o Lietuvoje tai iki absurdų dabar nusivažiavo
Dėl pervadinimo į Cappuccino tai nežinau. "Nepaprastos namų šeimininkės dar neperskaičiau", bet kažkodėl labai abejoju, ar ji 'rimtesnė ir sudėtingesnė' nei "Ir velnias dėvi Prada". Be to, "Ir kaip ji viską suspėja" ilgą laiką buvo anonsuojama "Madame" serijos knygų viršeliuose.
Įtariu, pervadino todėl, kad "Madame" serijos pardavimai sumažėjo, tai nusprendė "atsinaujinti"
QUOTE(zole @ 2006 06 08, 21:26)