Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(Twiggy @ 2007 07 15, 12:05)
Turiu MAMU MAFIJA, galim pamainyti, o kai perskaitysim atsikeisti  thumbup.gif  ka turi?

Aš noriu pirkti,turiu visas išskyrus kur parašiau ir dabar tos dvi naujos išleistos.
Atsakyti
Aš db skaitau " P.S Aš tave myliu" bigsmile.gif nežinau pirma knyga kurią skaitau iš šios serijos ,tokia nieko nereikia galvoti ar patiks nežinau g.gif
O kokia jūsų nuomonė apie šią knygą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 15 liepos 2007 - 18:45
QUOTE(GAGA @ 2007 07 15, 19:44)
O kokia jūsų nuomonė apie šią knygą?

Viena labiausiai patikusių wub.gif Ir vienintelė, kurią skaitydama verkiau doh.gif
Atsakyti
Aš tai labai į šią seriją "įsisukau" po sesijos, perskaičiau šias knygas:

Verta būti garsiam (panašu į tos pačios autorės ir velnias dėvi prada, bet pastaroji man labiau patiko)
Miegančioji gražuolė (hmm gal ir nieko, bet nieko ypatingo)
Pinavija (lengvai skaitosi, man visai patiko)
Ar prisimeni pirmąjį kartą? (tokia biškutį fantastika, skaitėsi ne itin lengvai)
Mano kaimynas (iš pradžių net susinervinau, kad visa knyga parašyta kažkokia laiškų forma, bet paskui labai įsitraukiau, tad įrašyčiau į patikusių sąrašą)
Savaitgalis Paryžiuje (nu nežinau tokia neįtikima pasirodė, ir ne itin patiko)
Didžioji meilė (visiškai nepatiko, sunkiai skaitėsi)
Ar moki išlaikyti paslaptį? (labai patiko, itin lengvai skaitėsi, tos pačios autorės nusipirkau "slaptas parduotuvių maniakės svajonių pasaulis" ir "parduotuvių maniakė ir sesuo", nerealiai prisijuokiau, kaip suprantu yra dar viena knyga - "parduotuvių maniakė užsienyje", tik nežinia, ar išversta į lietuvių kalbą... g.gif )
Lyg ir visos kurios skaičiau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 07 15, 20:02)
Aš tai labai į šią seriją "įsisukau" po sesijos, perskaičiau šias knygas:

Verta būti garsiam (panašu į tos pačios autorės ir velnias dėvi prada, bet pastaroji man labiau patiko)
Miegančioji gražuolė (hmm gal ir nieko, bet nieko ypatingo)
Pinavija (lengvai skaitosi, man visai patiko)
Ar prisimeni pirmąjį kartą? (tokia biškutį fantastika, skaitėsi ne itin lengvai)
Mano kaimynas (iš pradžių net susinervinau, kad visa knyga parašyta kažkokia laiškų forma, bet paskui labai įsitraukiau, tad įrašyčiau į patikusių sąrašą)
Savaitgalis Paryžiuje (nu nežinau tokia neįtikima pasirodė, ir ne itin patiko)
Didžioji meilė (visiškai nepatiko, sunkiai skaitėsi)
Ar moki išlaikyti paslaptį? (labai patiko, itin lengvai skaitėsi, tos pačios autorės nusipirkau "slaptas parduotuvių maniakės svajonių pasaulis" ir "parduotuvių maniakė ir sesuo", nerealiai prisijuokiau, kaip suprantu yra dar viena knyga - "parduotuvių maniakė užsienyje", tik nežinia, ar išversta į lietuvių kalbą... g.gif )
Lyg ir visos kurios skaičiau  4u.gif
Iš tos serijos yra maniakė užsienyje, maniakė išteka, maniakė ir vaikas, deja, visos angliškai...kaip tik tuoj imsiuos maniakės užsienyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 07 15, 19:02)
Viena labiausiai patikusių  wub.gif  Ir vienintelė, kurią skaitydama verkiau  doh.gif
Žinok perskaičiau dar tik 50 psl. bet ir aš jau spėjau apsižlimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 07 16, 09:28)
Iš tos serijos yra maniakė užsienyje, maniakė išteka, maniakė ir vaikas, deja,  visos angliškai...kaip tik tuoj imsiuos maniakės užsienyje thumbup.gif

aha grynai visa serija, vadinasi tarpinės tarp maniakės svajonių pasaulio ir maniakės ir sesers yra net dvi knygos... hmmm jotema galėjo visas iš eilės ir išversti aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 07 16, 11:16)
aha grynai visa serija, vadinasi tarpinės tarp maniakės svajonių pasaulio ir maniakės ir sesers yra net dvi knygos... hmmm jotema galėjo  visas iš eilės ir išversti  aggressive.gif  biggrin.gif

Tai tu palauk, nes dar bus kaip man - užsizarazinau nuo maniakės ir sesers, tai parsisiunčiau angliškai pačią pirmąją "maniakės svajonių pasaulis", beskaitant šią - atsirado lietuviškas jos vertimas biggrin.gif Bet keistoki ten Jotemoje - koks tikslas verst nuo vidurio serijos??????
Atsakyti
Aš tik neseniai pradėjau skaityti šios serijos knygas, nes draugė vis gyrė, kad smagios ir lengvai skaitosi. O taip norėjosi kažko neįpareigojančio ir lengvo....
Tai šiuo metu perskaičiau kol kas tik dvi "Pusnuogės" ir "Ar moki išlaikyti paslaptį". Tai apie paslaptis labaio patiko. Šitą ir draugėms rekomenduoju. O "Pusnuoges" turbūt reiks parduot ar padovanot kam nors. Nors knyga nieko, bet tikrai daugiau nevartysiu ir neskaitysiu smile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau 2 naujas knygas thumbup.gif
Gulesiu pleze ir skaitysiu tongue.gif

Katarina Mazetti "Seimos kapas"
Debby Holt "Ekszmonu vadovas".
Atsakyti
Perskaičiau "Mano kaimynas". Man visai patiko. ir visai normaliai man tas stilius. Kažkaip neapsikrauni nereikalingom detalės. Iš laiškų visą esmę supranti.
O va ką tik baigiau "Aukstas lygis", tai mažiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 07 31, 19:46)
Siandien nusipirkau 2 naujas knygas  thumbup.gif
Gulesiu pleze ir skaitysiu  tongue.gif

Katarina Mazetti "Seimos kapas"
Debby Holt "Ekszmonu vadovas".

Aš kaip susiruošiau pasinaudoti 30proc nuolaida knygu klube,tai dar tų naujienu nebuvo gave verysad.gif .Bet dabar jau tik tų naujų ir trūksta mano kolekcijoje,man patinka lengvai skaitosi ir spinta papuoše biggrin.gif
Atsakyti