Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

Galetu MADAME knygos buti tokio formato kaip SVAJONIU ROMANAI, ir pigiau butu ir patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 06 26, 16:41)
Galetu MADAME knygos buti tokio formato kaip SVAJONIU ROMANAI, ir pigiau butu ir patogiau  4u.gif

drinks_cheers.gif
Sitos knygos turiniu taip tinka atostogoms, bet ne savo formatu schmoll.gif Tokiu i kelione isimesti 2-3 jau per didelis svoris schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 06 20, 07:36)
Skaičiau kelias šios serijos knygas, ne visos patiko. Dabar turiu "Gera lovoje", aprašymas nieko.

Nepamenu, ar skaičiau. Apie ką?

Dabar pasiėmiau iš bibliotekos Claudia Keller "Žaidimas su ugnimi". Namie perskaičiau aprašymą doh.gif Nežinau, nežinau... Pradžia jau kvepia fantastika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 06 28, 14:52)
Nepamenu, ar skaičiau. Apie ką?

Dabar pasiėmiau iš bibliotekos Claudia Keller "Žaidimas su ugnimi". Namie perskaičiau aprašymą doh.gif Nežinau, nežinau... Pradžia jau kvepia fantastika doh.gif
Pagrindinės herojės buvęs vaikinas žurnale parašo „straipsnį“ „Gera lovoje“, kuriame herojė atpažįsta save. Vėliau ji nuo to savo ex'o pastoja (taip nelauktai netikėtai), bet jų statusas (tobiš, išsiskyrę) nesikeičia. Ji laukiasi vaikelio ir vis pasiskaito ex'o rašomus opusus, kurie yra ganėtinai intymūs.
Jeigu skaitei, turbūt jau prisiminei. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2007 06 26, 08:33)
Skaitau  „Parduotuvių maniakė ir sesuo“ (autorė Sophie Kinsella, parašiusi „Ar moki išlaikyti paslaptį?“). Knygą išleido „Jotema“, taigi formaliai „Madame“ serijai nepriklauso biggrin.gif . Bet skaitosi taip pat smagiai kaip ir „Ar moki išlaikyti paslaptį?“. Man ypač patinka, kad knyga nėra eilinės Pelenės istorijos variacijos.  biggrin.gif

„Miegančiosios gražuolės“ labai prastas vertimas. O gal redagavimas  g.gif .

Šitos autorės dar yra viena knyga "Nepaprasta namų šeimininkė". man labia patiko. Tik ne iš MADAME serijos
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2007 06 28, 14:24)
Jeigu skaitei, turbūt jau prisiminei.  biggrin.gif

Jep smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau "ar moki islaikyti paslapti" thumbup.gif labai linksma, ir is pat pradziu itraukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 07 03, 20:37)
Nusipirkau "ar moki islaikyti paslapti"  thumbup.gif  labai linksma, ir is pat pradziu itraukia  4u.gif

Gera šita tikrai. O va "Žaidimas su ugnimi" schmoll.gif Na, bet skaitėsi pakankamai lengvai.
Atsakyti
Vakar iki triju nakties atsitraukti negalejau nuo "ar moki islaikyti..." thumbup.gif Super!!!!
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 07 05, 17:16)
Vakar iki triju nakties atsitraukti negalejau nuo "ar moki islaikyti..."  thumbup.gif  Super!!!!

Aš irgi prarijau per vakarą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 07 05, 20:26)
Aš irgi prarijau per vakarą thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jau baigiau skaityti cray.gif dabar nebeturiu ka skaityt doh.gif
Atsakyti
Dar noriu pasiūlyti, nors ir ne iš Madamme serijos, bet labai jai tiktų: "Ieškau vyro impotento". Žiauriai gera knyga biggrin.gif
Atsakyti