Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(Gošytė @ 2007 08 24, 03:30)
Senokai ir aš skaičiau keleta knygų iš Madame serijos: "Didžioji meilė", "Arbūzas" ir  "P.S. Aš tave myliu". Tai paskuitnė patiko labiausiai, nors nesu iš verksnių, bet tikrai susigraudinau  4u.gif

jo...aš irgi ašarojau ta knygą skaitydama....seniai jau nebuvo knyga taip sugraudinus verysad.gif
Atsakyti
Perskaiciau per 3 naktis Kerstin Gier "Krikštamotė" lotuliukas.gif
Zinokit patiko thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri mamyte skaite "Mamu mafija"?ar verta pradeti?skaiciau anotacija,atrode idomi g.gif
siuo metu skaitau is serijos Madame "Zaidimas su ugnimi"-kolkas nieko idomaus...dar turiu pasiemus is bibliotekos-"Ar moki islaikyti paslapty?"seip labiausia patiko "Blogos mamos vadovas" ir...nepamenu pavadinimo,ten kur apie moteri,kuria paliko vyras ir ji dirbo nekilnojamojo turto agente biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 31, 17:11)
gal kuri mamyte skaite "Mamu mafija"?ar verta pradeti?skaiciau anotacija,atrode idomi g.gif

Labai man patiko sita knyga, patariu paskaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 31, 16:11)

Man ši knyga viena labiausiai patikusių iš visos serijos wub.gif thumbup.gif
O šiaip nemažai atsiliepimų šioje temoje jau surašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 10 31, 16:11)
dar turiu pasiemus is bibliotekos-"Ar moki islaikyti paslapty?"

Sita tai man viena geriausiu apskritai mano skaitytu knygu thumbup.gif
Atsakyti
dzekuij miergos,abi knygas butinai perskaitysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pradėjau šiandien "Verta būti garsiam", tos pačios autorės, kuri parašė "Ir velnias dėvi Pradą". Lengvai skaitosi, bet jau vertimas doh.gif vien ko verta tai, kad Sekso ir miesto autorė patapus vyru - Kandisu Bušneliu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2007 11 03, 15:04)
Pradėjau šiandien "Verta būti garsiam", tos pačios autorės, kuri parašė "Ir velnias dėvi Pradą". Lengvai skaitosi, bet jau vertimas doh.gif vien ko verta tai, kad Sekso ir miesto autorė patapus vyru - Kandisu Bušneliu blink.gif

o man sunkiai skaitosi,perskaičiau pusę ir padėjau,gal kada baigsiu doh.gif .Gal tas vertimas toks nesamoningas.
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2007 11 03, 16:04)
"Miegančiosios gražuolės" vertimas dar geresnis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2007 11 03, 19:18)
"Miegančiosios gražuolės" vertimas dar geresnis.  biggrin.gif

panašu, kad šitos serijos knygų vertimus patiki bet kam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 10 23, 14:35)
Perskaiciau per 3 naktis Kerstin Gier  "Krikštamotė"  lotuliukas.gif
Zinokit patiko  thumbup.gif

man irgi labai patiko wub.gif per dvi dienas perskaiciau, negalejau atsitraukti lotuliukas.gif
"Mamu mafija" ir "krikstamote" man labiausiai patiko is sitos serijos thumbup.gif
Atsakyti