Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

Ačiū už atsakymą drinks_cheers.gif Mėgstu paskaityti knygą ir paskui palyginti su filmu wub.gif O jei toks jaudinantis, tai iš viso super thumbup.gif (patinka pažliumbti ir man lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 02 06, 09:31)
As zinau biggrin.gif tikrai filmas sukurtas pagal ta knyga, as ji maciau, norejau pries tai knyga perskaityt, bet negavau, uzsiskiau 11 dienai, kad atidetu man smile.gif filmas geras, bet turiu itarima, kad knyga daug geresne smile.gif as tokia filmu zliumbike, tai puse filmo prazliumbiau, nes ten viskas taaaiiip grazu wub.gif

bigsmile.gif oho, nezinojau, reikes paskaityti knyga ir paziureti filma, labai megstu palyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2008 02 06, 09:17)
Atrodo yra naujas filmas tokiu pavadinimu g.gif Kažin čia pagal šitą knygą sukurtas? Gal kas žinote? 4u.gif

tikrai taip, filmas pagal tą knygą.. Man pavyko knygą dar perskaityti vasarą, tad išgirdusi apie filmą visom keturiom lėkiau į premjerą thumbup.gif
Pasakysiu tiek, verkiau knygą skaitydama, verkiau ir filmą žiūrėdama ax.gif viskas laaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2008 02 06, 20:14)
tikrai taip, filmas pagal tą knygą.. Man pavyko knygą dar perskaityti vasarą, tad išgirdusi apie filmą visom keturiom lėkiau į premjerą  thumbup.gif 
Pasakysiu tiek, verkiau knygą skaitydama, verkiau ir filmą žiūrėdama  ax.gif  viskas laaabai patiko  thumbup.gif

o knyga ar filmas labiau patiko? smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man filma paziuret smile.gif
Knyga skaiciau jau seniausiai, net neprisiminiau apie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 02 06, 18:19)
o knyga ar filmas labiau patiko? smile.gif

Filmas - gana sutrumpinta knygos versija.. Net nežinau kas labiau. Vienu metu -knyga lyg buvo prailgus, bet joje yra laiškai, kurie neleidžia tau nuo tos knygos atsitraukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sannda: 06 vasario 2008 - 18:33
Sveikutes 4u.gif
Pries pora sav. ziurejau filma P.S.as tave myliu...
Suzavejo, thumbup.gif
butent tos knygos neskaiciau, bet paliko ispudi rolleyes.gif
Atsakyti
as skaitau ,bet labiausiai patiko sofijos kinzelos knyga
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2008 02 07, 15:00)
as skaitau ,bet labiausiai patiko sofijos kinzelos knyga

kas cia per knyga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 02 07, 13:21)
kas cia per knyga? ax.gif

"AR MOKI IŠLAIKYTI PASLAPTĮ?"
Atsakyti
Oi, ne į temą, bet aš dabar Kinsellos seriją apie šopogolikę Bekę tiesiog ryju rusų kalba iš interneto thumbup.gif reikės po to ir "Ar moki išlaikyti paslaptį?" paskaityt. Beje, ji irgi yra rusų kalba internete mirksiukas.gif
Atsakyti
skaiciau tik Velnias devi Prada. ta patiko labai smile.gif manau, kad ner ta serija prasta. tiesiog nereik joj ieskot filosofijos wink.gif tokios vakaro knygos, kai po darbo ar vaiku jau smegenine neapdoroja rimtesnio skaitalo smile.gif
Atsakyti