Įkraunama...
Įkraunama...

MADAME serijos knygos

QUOTE(Eos @ 2008 03 12, 21:04)
aš praėjusį savaitgalį per vieną dieną "prarijau" apie baby biggrin.gif dabar tikiuosi, kad dar bus pratęsimas

Zinot, kad kuriamas filmas pagal sias knygas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 03 14, 15:21)
Zinot, kad kuriamas filmas pagal sias knygas?  bigsmile.gif

Kažką apie tai skaičiau Kinsellos puslapyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 02 05, 23:40)
Dar labai noriu paskaityt P.S. As tave myliu.. smile.gif

Vakar pabaigiau. Atvirkščiai kaip daugumoje knygų, blioviau pradžioj, o pabaigiau su tokia pakilia nuotaika bigsmile.gif Ir užsimaniau tokio vyro savo ateičiai drinks_cheers.gif thumbup.gif (aišku gyvo blush2.gif ) drinks_cheers.gif
Atsakyti
As ir jau perskaiciau drinks_cheers.gif Labai apsidziaugiau, kad viskas kitaip nei filme, tai buvo dar idomiau skaityt smile.gif mat is pradzu pasiziurejau filma blush2.gif
Atsakyti
Ooo, tai gal ir as nenusivilsiu - as irgi pirma filma ziurejau, dabar ruosiuosi knyga skaityt ax.gif
Atsakyti
is madame perskaiciau "ar moki islaikyti paslapti?" nu nereali knyga nors Kinsella visos knygos nerealios, perkaiciau visas parduotuves manjakes knygas isverstas i lietuviu kalba o dabar skaitau sopoholic and baby 9parsisiunciau is uk) nu nuo pat pradziu prajuokino biggrin.gif ir dar skaiciau is madame "P.S. as tave myliu" irgi nuostabi nkyga, o uzvakar filma ziurejau bet nepalyginsi su knyga daug fainiau ja skaityti 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai "Ar moki islaikyti paslapti" patiko truputi labiau uz shopaholike, nes pastarosios serijoj man truputi tokiu idiotisku, nelabai realistiniu momentu buvo - del to paties shopaholizmo. Bet finalai visu knygu thumbup.gif
Atsakyti
kolkas ne vienos is sitos serijos neperskaiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 04 02, 12:15)
Man asmeniskai "Ar moki islaikyti paslapti" patiko truputi labiau uz shopaholike, nes pastarosios serijoj man truputi tokiu idiotisku, nelabai realistiniu momentu buvo - del to paties shopaholizmo. Bet finalai visu knygu  thumbup.gif
O man priešingai: knygos "Parduotuvių maniakė ir sesuo" finalas - idiotiškas. cool.gif
Atsakyti
o man tai sophie kinsella knygos labai patinka drinks_cheers.gif man tai kazkaip nieko ten idiotisko nera, dauguma moteru gi shopoholizo simtomu turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 04 02, 14:14)
o man tai sophie kinsella knygos labai patinka  drinks_cheers.gif  man tai kazkaip nieko ten idiotisko nera, dauguma moteru gi shopoholizo simtomu turi  biggrin.gif
Ką tai bendro turi su pasakojamais neįtikėtinais įvykiais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2008 04 02, 15:16)
Ką tai bendro turi su pasakojamais neįtikėtinais įvykiais?  g.gif

o apie kokius jus neitiketinus ivykius kalbat? g.gif
Atsakyti