Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 20, 20:12)
Aš labai patenkinta Sante Basics vazelinu su spalva (švelniai ružava - Rose) - ant lūpų labai natūraliai atrodo, labai maloniai tepasi. Turiu ir Logonos blizgį Lipgloss 02 - irgi ružavas  ax.gif bet šitas jau nėra man toks mielas, retai naudoju. Abu pirkau Biobutike, pirmasis kainavo 11 ar 12, antrasis - 32 Lt  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 20, 20:42)
Aš esu įsigijusi iš Sangos http://www.sanga.lt/lt/aliejus : 400g - 37 Lt , nerafinuotas, kvapnus, skanus  thumbup.gif naudoju kūnui, plaukams, ir šiaip paskanauju  ax.gif o jei veidui naudosi, tai aišku tik KN  4u.gif

Ant indelio parašyta, kad nerafinuotas?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 20, 12:20)
Minejot kazkada (ir siaip girdejus), kad sausoms rankoms didesnis poveikis pamiegot  biggrin.gif  su pirstinaitem, kokias naudojat? kur tokiu rast galima? rolleyes.gif  4u.gif

Aš turiu Avono blush2.gif , kažkada pigiai pirkau, tai praverčia ir dabar, kartais ištepusi sviestmedžiu užsimaunu nakčiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 20, 20:42)
Aš esu įsigijusi iš Sangos http://www.sanga.lt/lt/aliejus : 400g - 37 Lt , nerafinuotas, kvapnus, skanus  thumbup.gif naudoju kūnui, plaukams, ir šiaip paskanauju  ax.gif o jei veidui naudosi, tai aišku tik KN  4u.gif

ooo... tokio pat yra Bioboutike, bet ten kiekis mazesnis, o sita labai apsimoka pirkti bigsmile.gif bet turbut tik internetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 20, 20:45)
Ant indelio parašyta, kad nerafinuotas?

Parašyta: ekologiškas, pirmo spaudimo, o anglų kalba: fresh coconuts are peeled, shredded and dried - then after careful mechanical pressing the oil is simply filtered. No bleaching or pasteurisation. Because of our careful production method, the wonderful flavour and nutritional benefits of this virgin oil remain as far as possible intact.
Kaip rašiau turi kvapą, ir kaip suprantu - nerafinuotas arba jei tas filtravimas reiškia rafinavimą (nesu specė dar čia blush2.gif ), tai tiek kad jo reikia, o produktas išlaiko savo kvapą ir savybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 20, 10:28)
na, dabar į Provansą siūlo visiems, kas tik nori  rolleyes.gif Šiaip, iš esmės galėtų būti kiek atviresnės  g.gif

Na, kai as paklausiau kodel jie nieko nededa -tai ir pasake, kad gali buti daugiau norinciu, nei vietu. Si pasiulyma idejo gal todel, kad dauguma merginu vaziuoja i Irana, tai jau antra kelione kaip ir per brangus malonumas, ir dar truksta keletos zmoniu. As pati jau buvau pasirengus vaziuoti, bet, teko pakeisti planus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 20, 20:58)
Parašyta: ekologiškas, pirmo spaudimo, o anglų kalba: fresh coconuts are peeled, shredded and dried - then after careful mechanical pressing the oil is simply filtered. No bleaching or pasteurisation. Because of our careful production method, the wonderful flavour and nutritional benefits of this virgin oil remain as far as possible intact.
Kaip rašiau turi kvapą, ir kaip suprantu - nerafinuotas arba jei tas filtravimas reiškia rafinavimą (nesu specė dar čia  blush2.gif ), tai tiek kad jo reikia, o produktas išlaiko savo kvapą ir savybes  ax.gif

jei raso virgin, tai reiskia nerafinuotas mirksiukas.gif
o tu internetu ji pirkai ar kur ju parduotuve yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 19, 22:38)
cia sakyciau, pasirinkimo laisve. Kiti naudoja tuos pilstomus rafinuotus ir vargo nemato. Siaip jis yra maistinis, bet tas kvapo ir skonio nebuvimas man kazkoks neaiskus  g.gif

o kokį tuomet erškėtuogių aliejų rekomenduotum pagerti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 20, 21:03)
jei raso virgin, tai reiskia nerafinuotas  mirksiukas.gif

Man sekasi mirksiukas.gif kosmetologė turi sutartį su Sanga, tai aš iš jos gaunu ir aliejų ir valymo priemones ax.gif (kosmetologė- kaimynė, t.y. veiksmas Ukmergėj)
Pasiskambink jiems ir paklausk kur ir kaip gauti? Beje, internete visada įdėta "šiuo metu neturime", bet aš jau antrą naudoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 20 balandžio 2009 - 20:21
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 20, 20:01)
Si pasiulyma idejo gal todel, kad dauguma merginu vaziuoja i Irana, tai jau antra kelione kaip ir per brangus malonumas, ir dar truksta keletos zmoniu.

tikiuosi, kad tai padės surinkti pilną grupę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 20, 20:58)
Kaip rašiau turi kvapą, ir kaip suprantu - nerafinuotas arba jei tas filtravimas reiškia rafinavimą (nesu specė dar čia  blush2.gif ), tai tiek kad jo reikia, o produktas išlaiko savo kvapą ir savybes  ax.gif

Gerulis tada... ax.gif Ten daug gerų daikčiukų. Skalbimo priemones apžiūrėjau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 20, 20:03)
jei raso virgin, tai reiskia nerafinuotas  mirksiukas.gif

prekybos vietos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 20, 12:55)
bet tie šereliai nėra kenksmingi? na tie auksai ir sidabrai? biggrin.gif

a biesas zino, atseit sidabras antibakterini ar koki ten poveiki turi
Atsakyti