Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(violence @ 2009 04 20, 22:08)

aciu, nepastebejau kazkaip biggrin.gif nors Bioboitique tai nesu maciusi tokio didelio, buna po 200 g...
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 04 20, 21:38)
a biesas zino, atseit sidabras antibakterini ar koki ten poveiki turi

ryt važiuosiu pasižiūrėti į juos rolleyes.gif dar pastos su auksais sidabrais įdomiai atrodo rolleyes.gif bet ar jie organizme kaip nors nenusėda unsure.gif cool.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 04 20, 21:43)
aciu, nepastebejau kazkaip  biggrin.gif nors Bioboitique tai nesu maciusi tokio didelio, buna po 200 g...

ryt irgi važiuosiu pro šalį Kaune tai tiksliau pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 20, 20:27)
manau, kad turėtų būti buvusiame Bioboutiq'e, CUP'o penktame aukšte wink.gif

4u.gif
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 20, 20:42)
Aš esu įsigijusi iš Sangos http://www.sanga.lt/lt/aliejus : 400g - 37 Lt , nerafinuotas, kvapnus, skanus  thumbup.gif naudoju kūnui, plaukams, ir šiaip paskanauju  ax.gif o jei veidui naudosi, tai aišku tik KN  4u.gif

Noriu plaukams ir kunui naudoti smile.gif
QUOTE(violence @ 2009 04 20, 22:08)

Dekui, eisiu ieskot jo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 20 balandžio 2009 - 21:58
QUOTE(violence @ 2009 04 20, 21:53)
ryt važiuosiu pasižiūrėti į juos  rolleyes.gif dar pastos su auksais sidabrais įdomiai atrodo  rolleyes.gif bet ar jie organizme kaip nors nenusėda  unsure.gif  cool.gif
ryt irgi važiuosiu pro šalį Kaune tai tiksliau pažiūrėsiu smile.gif

Na pastos tai man taip neskainiau atrodo, o ir kaina nemaza, jei gerai pamenu g.gif O sepeteliai tai tokie kai ir eiliniai, nieko ipatingo
O cia i sveikatos dovanas vaziuosit??
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 04 20, 22:20)
O cia i sveikatos dovanas vaziuosit??

taip 4u.gif
Papildyta:
kaip tik prisiminiau, kad pusseserė biochemikė ar tai biofizikė, nežinau biggrin.gif bet jai nusiunčiau nuorodas, prašiau kad pakomentuotų rolleyes.gif
man rodos gizma dar žodį galėtų tart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 20, 22:29)
taip  4u.gif
Papildyta:
kaip tik prisiminiau, kad pusseserė biochemikė ar tai biofizikė, nežinau biggrin.gif bet jai nusiunčiau nuorodas, prašiau kad pakomentuotų  rolleyes.gif
man rodos gizma dar žodį galėtų tart  rolleyes.gif

Oi, kazka praleidau. O koks klausimas buvo? blink.gif Sorry, siandien sunkia diena apturejau, tai net klausimo nerandu.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 20, 22:40)
Oi, kazka praleidau. O koks klausimas buvo? blink.gif Sorry, siandien sunkia diena apturejau, tai net klausimo nerandu.

kol pati tą klausimą radau doh.gif biggrin.gif
mane domina tokia dantų pasta ten yra ir dantų šepetėliai su nano aukso dalelėmis unsure.gif šiaip įdomu kiek tai reklama, kiek teigiama, kiek neigiama rolleyes.gif kokius pėdsakus gali padaryti žmogaus organizme rolleyes.gif

o kreipiuosi į tave, nes berods minėjai, kad baigus kažką su chemija bio ar kažkaip ten biggrin.gif jei maišau, tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 20 balandžio 2009 - 23:11
QUOTE(violence @ 2009 04 21, 00:11)
kol pati tą klausimą radau  doh.gif  biggrin.gif
mane domina tokia dantų pasta ten yra ir dantų šepetėliai su nano aukso dalelėmis 

Mane irgi labai domintu kokia nors informacija ar nuomone
apie sia dantu pasta

Siaip esu naudojus veidui krema su 24 karatu aukso dulkelem,
indiska Ajurvedini, labai veidukas skaistus buvo, o del dantu pastos sios
irgi abejoju ko tai, nors aprasymas labai daug zadantis g.gif
na del poveikio tai tikiu, bet kaip ten su kokybe pacia, poveikiu sveikatai
ar patikimas gamintojas tai tikrai nieko nezinom unsure.gif
Atsakyti
Norejua paklausti del naturaliu dezodorantu,
naudoju THAI akmenuka, kuri pirkau Eurovaistineje
ar jis skaitosi toks pat naturalus kaip ir aluno akmenelis?

Kokiu dar efektyviu naturaliu dezodorantu parekomenduotumet?

Kaip jum DRUIDE dezodorantai ? ar jie netepa rubeliu ?
Atsakyti
Aš uzdaviau meilu paklausima del pastos su auksu, dar Neem sampuno (sudeti pilna kad parasytu). Jau gavau ats. apie pilna sudeti Ajurvedinio sampuno (milteliu) :
Acacia oncinna, Indiskas agrastas, muilo riesuto milteliai (sapindus trifalatus), Vakaru muilamedis (sapindus mukoross), Karpotasis virsuklis (terminalia balerica), Pilkasis virsuklis ( terminalia chebula), Fillanthus urinaria.
Tai kaip ir vsiaks gerai su juo smile.gif

Kas turir rozmarinų ea, tai galiu pasakyt dar 1 puikų jo poveikį:balina dėmes (po spuogų, herpio), taip pat sausina pacius spuogus. Aišku, reikia tepti ne gryną, o su baziniu aliejum. Čia jau iš savo patirties rašau, kad efektyvu smile.gif

Thai dezod. neblogas.Iš natūralių, tai daugumai merginų efektyviausias Eco dezodorantas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 21, 10:14)
Aš uzdaviau meilu paklausima del pastos su auksu, dar Neem sampuno (sudeti
Thai dezod. neblogas.Iš natūralių, tai daugumai merginų efektyviausias Eco dezodorantas smile.gif

O kuris cia tas Eco? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorija @ 2009 04 21, 09:58)
O kuris cia tas Eco?  g.gif

Vilniuje VCUPe yra stendas treciame aukste Eco komsetikos.
Atsakyti