Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Akwilė @ 2009 04 21, 10:44)
papasakosiu savo nutikima  smile.gif
ant vienos rankos pas mane atsirado kazkokiu demeliu, virsus truputi pleiskanojo, ruzavos spalvos, is pradziu tik dvi, nekreipiau demesio per daug, vis ruosiausi pas gydytoja, bet  neprisiruosiau, bet paskui labai padaugejo, tada jau uzsirasiau pas gydytoja ir pradejau tepti sviestmedziu (paveluotai sove i galva mintis), siandien reikia eit pas gydytoja, o tu demeliu beveik neliko  tongue.gif  tai ir neisiu  thumbup.gif
gal kam irgi buvo tokiu demeliu, kas tai galejo buti? gal alergija kokia? siaip smalsu pasidare  unsure.gif

Mano vidureliui panasiai buvo, raudonos pleiskanojancios demeles, ir visas kunas taip, dermatologas pasake - sausa oda, drekint
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 04 21, 10:44)

tai man su tuo veidu panašiai doh.gif sutrizniojau antrą kartą, užsirašiau pas odos spec, šiandien eit, bet žiūriu jau beveik nėr ką rodyt lotuliukas.gif įtariu vėl nenueisiu, bet jei nenuėjus vėl pradės plėstis unsure.gif doh.gif

o labai pagelbėjo kaukė ale, namuose daryta: linų sėmenų susimaliau, miltai ir pienas. maždaug lygiom dalim sumaišiau ir laikiau apie 30min rolleyes.gif dariau 2 kartus ir pastebėjau, kad sausina ji odą verysad.gif kas galėtų sausint? miltai? katuti, minėjai kaukę iš miltų, gal tu žinai? rolleyes.gif
o kur jūs perkat ryžių miltus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 04 21, 11:44)
ant vienos rankos pas mane atsirado kazkokiu demeliu, virsus truputi pleiskanojo, ruzavos spalvos, is pradziu tik dvi, nekreipiau demesio per daug, vis ruosiausi pas gydytoja, bet  neprisiruosiau, bet paskui labai padaugejo, tada jau uzsirasiau pas gydytoja ir pradejau tepti sviestmedziu (paveluotai sove i galva mintis), siandien reikia eit pas gydytoja, o tu demeliu beveik neliko  tongue.gif  tai ir neisiu  thumbup.gif
gal kam irgi buvo tokiu demeliu, kas tai galejo buti? gal alergija kokia? siaip smalsu pasidare  unsure.gif

Dermatitas greiciausiai. man budavo kartais kazkas panasaus, tai gydytojai kremu su slapalais israso ir viskas. Sake nuo siuolaikisko gyvenimo budo oda jautri ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 21, 10:16)
bet man šiuo klausimu labiau patiko Eco dezodorantas (tiek, kad jis irgi visos dienos niekaip nelaiko  unsure.gif ).

Man tas Eco del kvapo ir poveikio visai nieko, bet toks nemalonus jausmas juo pasitepus, kazkoks lipnus ir jausmas lyg pazastys slapios butu, gal nuo to lipnumo. Idomu tos kurios naudojat, ar imanoma priprasti?
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 21, 09:16)
Dabar eilėj laukia mamos dovanotas loccitane (sertifikuotas ecocert  tongue.gif ), žiūrėsiu kaip su juo bus.

koks, kiek kainavo ir būtinai parašyk įspūdžius, kai panaudosi smile.gif

QUOTE(violence @ 2009 04 21, 11:48)
katuti, minėjai kaukę iš miltų, gal tu žinai?  rolleyes.gif

šiaip tai gal sėmenis įtarčiau, nes man manoji kaukė odos tikrai nesausindavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 21, 11:14)
o kaip manot, problemiškai odai geriau weleda ar logona kremas? ir kokį galėtumėt pasiūlyti? Weleda su cinku turbut tik kartąper savaitę galima panaudoti, nes labai nusausino odą  unsure.gif

Tuo kremu su cinku manyčiau tik problemines vietas reikėtų tepti (spuogelius), kad ir kasdien, jei reikia, bet visur. Visam veidui įprasti kremai ir aliejai, šis kaip ir gydomasis, cinkas pasausina odą.

QUOTE(violence @ 2009 04 21, 12:48)
o labai pagelbėjo kaukė ale, pastebėjau, kad sausina ji odą  verysad.gif :
o kur jūs perkat ryžių miltus?  rolleyes.gif

Sausai odai grietinėlę reikėtų geriau naudoti, ne pieną, dar gali kokio aliejaus pridėti mirksiukas.gif Ryžių miltų gal ir yra kur pirkti, bet paprasčiau su kavamale susimalti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 21, 13:36)
Tuo kremu su cinku manyčiau tik problemines vietas reikėtų tepti (spuogelius), kad ir kasdien, jei reikia, bet  visur. Visam veidui įprasti kremai ir aliejai, šis kaip ir gydomasis, cinkas pasausina odą.

tikrai taip, visa veida tepant, tikrai sausins, na, aisku, retkarciais galima, jei yra poreikis.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 04 21, 13:15)
Man tas Eco del kvapo ir poveikio visai nieko, bet toks nemalonus jausmas juo pasitepus, kazkoks lipnus ir jausmas lyg pazastys slapios butu, gal nuo to lipnumo. Idomu tos kurios naudojat, ar imanoma priprasti?

Aš naudoju jau gal porą savaičių, tai nejaučiu jokio lipnumo. Tik jis nepajėgus atlaikyti dvi stresines situacijas iš eilės, po antros parsimuša kvapelis.
Atsakyti
Sveikutės,

noriu paklaust, kokius kremukus paakiams naudojat? turiu alterros gelį su alavijais, bet kažkaip pradėjo nepatikt.. g.gif norėtųsi kremo konsistencijos, drėkinančio, lengvo, kad tiktų jaunai odai.

ir ar yra kokių nors natūralių veido kremukų 'anti-redness'?

na ir dar paklausiu biggrin.gif - gal kokias veido kaukes atradot (naudoju tik sante raminančią - patinka, bet gal dar kokias bandėt)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 21 balandžio 2009 - 13:16
QUOTE(katutis @ 2009 04 21, 12:25)
šiaip tai gal sėmenis įtarčiau, nes man manoji kaukė odos tikrai nesausindavo g.gif

aš net nesugalvočiau sėmenų kaltint unsure.gif tai negi jos galėjo sad.gif paršės biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2009 04 21, 12:36)
Sausai odai grietinėlę reikėtų geriau naudoti, ne pieną, dar gali kokio aliejaus pridėti mirksiukas.gif
Ryžių miltų gal ir yra kur pirkti, bet paprasčiau su kavamale susimalti smile.gif

4u.gif ačiū už mintis mirksiukas.gif
doh.gif na ir kvanka lotuliukas.gif net nesumąstyčiau doh.gif lotuliukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 20, 23:11)
kol pati tą klausimą radau  doh.gif  biggrin.gif
mane domina tokia dantų pasta ten yra ir dantų šepetėliai su nano aukso dalelėmis  unsure.gif šiaip įdomu kiek tai reklama, kiek teigiama, kiek neigiama  rolleyes.gif kokius pėdsakus gali padaryti žmogaus organizme  rolleyes.gif

Nezinau, kiek cia tiesos yra dantu pastos aprasyme. Raso tai labai graziai biggrin.gif Siaip organizmui auksas nieko blogo padaryt negali. Jis tikrai nesikaupia biggrin.gif Tiek sidabras, tiek auksas labai placiai naudojami stomatologijoje (ypac vertinami aukso implantai - maziausia atmetimo reakcija).
Esu girdejusi apie kosmetines veido proceduras su auksu. Gerai, kad kitiems padeda, bet as siek tiek skeptiskai i tai ziuriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 21, 13:56)
Nezinau, kiek cia tiesos yra dantu pastos aprasyme. Raso tai labai graziai biggrin.gif Siaip organizmui auksas nieko blogo padaryt negali. Jis tikrai nesikaupia biggrin.gif Tiek sidabras, tiek auksas labai placiai naudojami stomatologijoje (ypac vertinami aukso implantai - maziausia atmetimo reakcija).
Esu girdejusi apie kosmetines veido proceduras su auksu. Gerai, kad kitiems padeda, bet as siek tiek skeptiskai i tai ziuriu mirksiukas.gif

panašiai ir pusseserė atasakė biggrin.gif ji minėjo stalo įrankius ir t.t. bet taip pat skeptiškai žiūri ir ji nepirksianti rolleyes.gif

žinau, kad keletas merginų čia irgi kovoja su "sniegeliu" kaip aš. Vakar pirkau dilgėlių ekstraktą, šiandien atidžiai iūrinėjau galvos odą, tai krentančių snaigių nebuvo schmoll.gif thumbup.gif bet galvos oda kai kur matėsi sausutė dar ploteliais ax.gif išdžiovinti plaukai gražiai blizga, svarbiausia, kad nesielektrino ir nėra tokie bile kokie, dabar tokie kokius ir žinau, kad turiu biggrin.gif tik ekstrakto kvapas nelabai sad.gif ir jaučias jis man, nors pusdienis praėjo rolleyes.gif gal galima eterinių kokių pavarvint į jį? rolleyes.gif

dar neapsikęsdama odos sausumo pasitepiau hauschka moistuirising mask, ji visad man taip riebiai ant veido pasilikdavo, o dabar susigėrė, veidas matinis ir nepasakyčiau, kad drėgmės nesiprašo unsure.gif
tai negi taip galėjau nusausinti su vandentiekio vandeniu ir tuo, kad skysčių mažiau vartojau bei mažai miegojau? ar gali šitaip per savaitę nutikt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 21, 15:03)
žinau, kad keletas merginų čia irgi kovoja su "sniegeliu" kaip aš. Vakar pirkau dilgėlių ekstraktą, šiandien atidžiai iūrinėjau galvos odą, tai krentančių snaigių nebuvo  schmoll.gif  thumbup.gif  bet galvos oda kai kur matėsi sausutė dar ploteliais  ax.gif  išdžiovinti plaukai gražiai blizga, svarbiausia, kad nesielektrino ir nėra tokie bile kokie, dabar tokie kokius ir žinau, kad turiu biggrin.gif tik ekstrakto kvapas nelabai sad.gif ir jaučias jis man, nors pusdienis praėjo  rolleyes.gif gal galima eterinių kokių pavarvint į jį?  rolleyes.gif

Čia antakalny ta parduotuvė??? Kur jūs mašina dedat kai ten nuvažiuojat. Aš vis pravažiuoju ir bijau, kad nebus kur padėti transporto...
Papasakok ką darei... Įtrynei kaip kaukę ir poto išlovei aš šiaip įtrynei ir kol kas neišplovei? Nelabai supratau... blush2.gif
Atsakyti