Siandien buvau KN ir daviau pauostyti Laimei muskuso muilo pasta (tikejausi, kad gal jie is irano jo parsives)- tai ji is kart pasake, kad kvapas yra sintetinis, nes pirma, muskusas yra tragiskai brangus, jo galima gauti vos ne kontrabandos budu, nes yra uzdrausta zudyti gyvunus siekiant ji gauti; antra, naturalaus kvapas visai kitoks. Vaziuodama namo as ir prisiminiau apie skaityta straipsni, kur ir buvo kalbama apie muskusa, ambra ir pan. medziagas, kurios yra naudojamos parfumerijoje, bet yra ziauriai brangios ir ju kvapai toli grazu nera itin kvapnus. Grizus, siek tiek panarsiau ir radau, kad arabinis muskusas dar kitaip yra vadinamas "white musk", o tai yra sintetinis kvapas (kitaip sakant, ftalatai

).
Jei kuri turite kokios info apie tai is ko dar galetu buti isgaunamas sis kvapas, o ne is elniu - butu smagu
QUOTE(Dovish @ 2009 04 21, 18:58)
Gal gali plačiau parašyti kaip darei?

Mano draugo dukterėčiai ant rankų nemažai karpų atsirado, skaudžios, negyja, o jai dar tik 10 metų
o man stebuklinga priemone citrinu EA, po keliu voniu su siuo EA viskas isvyko. Kai kazkada klausiau Laimes -tai ir ji patvirtino, kad geriausia priemone, kuria tik jai teko bandyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 21, 19:52)
patarkit, ka pagert (gal kokiu alieju), skrandzio veiklai, virskinimui pagerinti, paskutiniu metu nekas, tik pavalgau ir silpna pasidaro, galva paskausta, visai nedarbinga lieku
skrandziui graikiniu riesutu, moliugu seklu, bendram organizmo stiprinimui kanapiu
QUOTE(Monica @ 2009 04 21, 19:53)
Tik nepirk melisų ea iš Mėtos

.Jis ten netikrų melisų, o kažkoks mišinys. Tikras ea yra l. brangus, 10 ml gal kokį 100 Lt kainuoja
KN yra 2 ml 103 lt berods
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 21, 20:19)
Kakavos sviesto nelabai supratau, kvapo tikėjausi saldaus, o jo toks nenusakomas, net rūgštokas, bet kakavos,
as turiu kakavos CO2, bet net jis nera saldaus kvapo, o tokio net astraus kvapo