Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Tarela @ 2009 04 21, 16:14)
Aš irgi noriu ramunėlių...Turiu arbatmedį ir bosvelijas iš KN. Veidukui girežtai tik iš ten perku. Kūnui gundausi mėtų ar melisų iš "Mėtos".
Papildyta:

[

Tik nepirk melisų ea iš Mėtos schmoll.gif .Jis ten netikrų melisų, o kažkoks mišinys. Tikras ea yra l. brangus, 10 ml gal kokį 100 Lt kainuoja smile.gif

O mano šiuo metu topas rozmarinų ea.Jo stiprus antiseptiškas, tonizuojantis poveikis.Ir plaukams nuo slinkimo, ir veidui nuo spuogų, dėmių, kuperozės, dar kelia spaudimą. Man arbatmedis neveikia kažkaip nei spuogų, nei herpio, aš jį į dušo gelį tik benaudoju.
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 17, 22:29)
dabar siuntinys is Akomos (cia jungtinis su Rkatyte  smile.gif )
My Webpage
ersketuogiu aliejus sertifikuotas gelsvos-lengvai oranzines spalvos, nepatiko tik kad ne stikliniam indely
pirkau ir biciu vasko (ten yra visikiausiu vasku... labai daug)
taukmedis patiko ypac kaina 500g 6 svarai  bigsmile.gif (cia be siuntimo) tik neturiu su kuo lygint ...
pamirso idet kokosu alieju, bet zadejo kuo greiciau issiust..

Parašysiu ir aš savo atsiliepimus apie prekes iš Akomos (siuntėmės kartu su Astute 4u.gif ), aš pirkau sviestmedį ir kakavos sviestą, abu nerafinuoti:
sviestmedis labai patiko, esu porą kartų pirkusi iš KN, tai tų abiejų kvapai skyrėsi, šito irgi kitoks truputį, bet tekstūra šiek tiek lengvesnė, geriau tepasi, nes KN man labiau trupėjo, sviestmedį naudoju rankoms-kojoms, dabar sumaišiau dar su kitais aliejais, tai turiu visokio: ir gryno, ir maišyto bigsmile.gif kai toks kiekis, tai ir kūnui ilgam užteks thumbup.gif žodžiu labai patiko thumbup.gif
Kakavos sviesto nelabai supratau, kvapo tikėjausi saldaus, o jo toks nenusakomas, net rūgštokas, bet kakavos, kadangi kito nebandžiusi, neturiu su kuo palyginti, šiandien maišiau su kitais aliejais, naudosiu kūnui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 21, 20:52)
mane irgi sudomino bigsmile.gif
---------------------------------------patarkit, ka pagert (gal kokiu alieju), skrandzio veiklai, virskinimui pagerinti, paskutiniu metu nekas, tik pavalgau ir silpna pasidaro, galva paskausta, visai nedarbinga lieku verysad.gif

Apart visų alergijų esu "skrandininkė", tai mitybą labai susireguliavau, kad nejausčiau nuolatinio diskomforto, dabar dar Tibeto grybuką parsivešiu pagerti, sako irgi gerai.

QUOTE(Monica @ 2009 04 21, 20:53)
Tik nepirk melisų ea iš Mėtos schmoll.gif .Jis ten netikrų melisų, o kažkoks mišinys. Tikras ea yra l. brangus, 10 ml gal kokį 100 Lt kainuoja smile.gif

O mano šiuo metu topas rozmarinų ea.Jo stiprus antiseptiškas, tonizuojantis poveikis.Ir plaukams nuo slinkimo, ir veidui nuo spuogų, dėmių, kuperozės, dar kelia spaudimą. Man arbatmedis neveikia kažkaip nei spuogų, nei herpio, aš jį į dušo gelį tik benaudoju.

Va kaip gerai, kad parašei. Nepirksiu. O kur tada? KN? Ar geriau mėtų iš Mėtos?
Rozmarinų aš naudoju plaukams, kadangi maniškis ne KN, tai veidukui nedrįstu.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 21, 21:19)
Parašysiu ir aš savo atsiliepimus apie prekes iš Akomos (siuntėmės kartu su Astute  4u.gif ), aš pirkau sviestmedį ir kakavos sviestą, abu nerafinuoti:
sviestmedis labai patiko, esu porą kartų pirkusi iš KN, tai tų abiejų kvapai skyrėsi, šito irgi kitoks truputį, bet tekstūra šiek tiek lengvesnė, geriau tepasi, nes KN man labiau trupėjo, sviestmedį naudoju rankoms-kojoms, dabar sumaišiau dar su kitais aliejais, tai turiu visokio: ir gryno, ir maišyto  bigsmile.gif kai toks kiekis, tai ir kūnui ilgam užteks  thumbup.gif  žodžiu labai patiko  thumbup.gif

o jus man, paaiskinkit, turiu is Akomos 2 rusiu sviestmedi, vienas brangesnis stai sitas, kito pasiemiau meginuka stai sio
Bet jie abu skiriasi ir kvapu, brangesnio kvapas intensyvesnis, to meginuko (ir siaip pigesnis jis) kvapas net skanus biggrin.gif skiriasi spalva: brangesnio geltonesne, pigesnio baltesne; ir tekstura: brangesnis geriau tepasi, toks labiau kreminis, o pigesnis toks daugiau kaip sviestas. Ar jie abu geri? kuris geresnis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 21 balandžio 2009 - 21:07
QUOTE(Akwilė @ 2009 04 21, 19:53)
tik reikia kantrybes ir nepamirst tepti juo  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 21, 22:14)
Ačiū labai 4u.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 04 21, 20:53)
pas mane ant koju buvo zidiniai karpu (cia vieso baseino lankymo pasekme  verysad.gif , kazkaip anksciau nesidedavau slepeciu  doh.gif ) tai man pasiule teta isbandyti arbatmedi, nes buvau pas gydytoja, tai bande saldyt su azotu, nieko nesigavo ir liepe ateit operuotis  blink.gif
tai as pagal tetos rekomendacijas vakarais ismirkydavau kojas vandeny, istepdavau karpas arbatmedziu, uzsidedavau siltas kojines ir i lova  rolleyes.gif diena irgi, prisimindavau ir tepliodavau jas juo. Karpos nudziuvo ir isbyrejo  bigsmile.gif  likau visai be randuku net  thumbup.gif Bet kiek tas gydymas truko tikrai negaliu pasakyt, neprisimenu  doh.gif  nes tai buvo pries kokia 10m  ax.gif paskui pusbroliui buvo kelios karpos ant ranku irgi taip issigyde  thumbup.gif tk reikia kantrybes ir nepamirst tepti juo  4u.gif

bandysiu ir as 4u.gif , niekad gyvenime neturejau nieko panasaus, o dabar dar ir skausminga vaiksciot darosi doh.gif
Atsakyti
Siandien buvau KN ir daviau pauostyti Laimei muskuso muilo pasta (tikejausi, kad gal jie is irano jo parsives)- tai ji is kart pasake, kad kvapas yra sintetinis, nes pirma, muskusas yra tragiskai brangus, jo galima gauti vos ne kontrabandos budu, nes yra uzdrausta zudyti gyvunus siekiant ji gauti; antra, naturalaus kvapas visai kitoks. Vaziuodama namo as ir prisiminiau apie skaityta straipsni, kur ir buvo kalbama apie muskusa, ambra ir pan. medziagas, kurios yra naudojamos parfumerijoje, bet yra ziauriai brangios ir ju kvapai toli grazu nera itin kvapnus. Grizus, siek tiek panarsiau ir radau, kad arabinis muskusas dar kitaip yra vadinamas "white musk", o tai yra sintetinis kvapas (kitaip sakant, ftalatai verysad.gif ).
Jei kuri turite kokios info apie tai is ko dar galetu buti isgaunamas sis kvapas, o ne is elniu - butu smagu

QUOTE(Dovish @ 2009 04 21, 18:58)
Gal gali plačiau parašyti kaip darei? 4u.gif  Mano draugo dukterėčiai ant rankų nemažai karpų atsirado, skaudžios, negyja, o jai dar tik 10 metų doh.gif

o man stebuklinga priemone citrinu EA, po keliu voniu su siuo EA viskas isvyko. Kai kazkada klausiau Laimes -tai ir ji patvirtino, kad geriausia priemone, kuria tik jai teko bandyti ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 21, 19:52)
patarkit, ka pagert (gal kokiu alieju), skrandzio veiklai, virskinimui pagerinti, paskutiniu metu nekas, tik pavalgau ir silpna pasidaro, galva paskausta, visai nedarbinga lieku verysad.gif

skrandziui graikiniu riesutu, moliugu seklu, bendram organizmo stiprinimui kanapiu

QUOTE(Monica @ 2009 04 21, 19:53)

KN yra 2 ml 103 lt berods

QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 21, 20:19)
Kakavos sviesto nelabai supratau, kvapo tikėjausi saldaus, o jo toks nenusakomas, net rūgštokas, bet kakavos,

as turiu kakavos CO2, bet net jis nera saldaus kvapo, o tokio net astraus kvapo
Atsakyti
Kunigunda78, žinau, kad ea veidukui patarsi tik iš KN unsure.gif bet o kaip šituos vertintum ( jei vertini išvis ) g.gif
http://www.aromabalt...a...ducts&cid=2

iš jų turiu tik arbatmedžio ea rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 21, 23:43)
o man stebuklinga priemone citrinu EA, po keliu voniu su siuo EA viskas isvyko. Kai kazkada klausiau Laimes -tai ir ji patvirtino, kad geriausia priemone, kuria tik jai teko bandyti  ax.gif

man su EA skiedimu, lasinimu i voneles, vonias, bazinius aliejus ir t.t. kazkokia mistika. niekaip nesuvokiu, kaip dozuoti, kiek lasu lasinti g.gif pamokykit, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 21, 21:19)
[color=yellow]
Va kaip gerai, kad parašei. Nepirksiu. O kur tada? KN? Ar geriau mėtų iš Mėtos?
Rozmarinų aš naudoju plaukams, kadangi maniškis ne KN, tai veidukui nedrįstu.

O kokiam tikslui tu ea nori pirkti?

QUOTE(fishke @ 2009 04 22, 07:44)
Kunigunda78, žinau, kad ea veidukui patarsi tik iš KN  unsure.gif bet o kaip šituos vertintum ( jei vertini išvis )  g.gif
http://www.aromabalt...a...ducts&cid=2
iš jų turiu tik arbatmedžio ea  rolleyes.gif

kokybė aišku ne tokia kaip KN.Bet kai nurie gal ir neblogi, bent kvapas kai kurių toks pat kaip ir patikimų firmų.Vėl gi, kokiam tikslui pirksi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 22 balandžio 2009 - 07:42
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 21, 22:43)
Siandien buvau KN ir daviau pauostyti Laimei muskuso muilo pasta (tikejausi, kad gal jie is irano jo parsives

o man stebuklinga priemone citrinu EA

žaviuosi, kaip tu sugebi aiškintis ir kokios mintys šauna į galvą biggrin.gif Būčiau neprigalvojus iki to sad.gif Šiap nesinori man tikėti, kad aukštus kokybės standartus deklaruojanti Nimfali sąmoningai įsivežė abejotiną dalyką sad.gif Na, gal Vergine pasiklaus pas savininkus ir paaiškins mums 4u.gif

tiek visokių gerų dalykų prirekomendavot, o aš jau spėjusi apsiforminti su kažkokia rūgštim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 22 balandžio 2009 - 08:36