Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Na, vakar ploviau galvą su šampūne įmaišytu arbatmedžio EA Bet pleiskanos visai nedingo. Šiaip jų lyg ir mažėja, palyginus kaip buvo po Sante šampūno, bet iki galo nedingsta, bet turbut tam reikia laiko, nes su tuo Sante ploviau ne kartą ir ne du galvą, kol man daėjo, nuo ko čia man byra...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 22, 08:40)
bet turbut tam reikia laiko

tikrai taip 4u.gif

vasara artėja, KN kaip tik gana išsamų straipsniuką radau apie odos apsaugą nuo saulės čia wink.gif Čia rašoma, kad ekologiškuose kremuose nenaudojamos nano technologijos, nes gali kenkti sveikatai, hormonų pusiausvyrai.

tai kaip žinoti, ar nepakenks nano šepetėliai dantų su auksu ir sidabru? g.gif
Atsakyti
kaip jus manot, turiu nuo pernai likusio kremo nuo saules is KN. ant pakuotes uzrasyta, kad atidarius naudoti 6 men (siaip galioja ilgiau, jei nebutu pradarytas). konsistencija nepakitus, kvapas irgi toks pat likes, lyg ir viskas gerai, bet ar galiu ji dar siemet naudot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 22 balandžio 2009 - 09:27
QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 09:10)
tai kaip žinoti, ar nepakenks nano šepetėliai dantų su auksu ir sidabru?  g.gif

su ta intencija ir klausiau, nes pamenu diskusiją dėl nano dalelių kremuose nuo saulės rolleyes.gif
palieku aš tą reikalą, vyrukas ir nusijuokė paskaitęs - marketingas pasakė biggrin.gif

klausykit, išlindo man ir uždegimas moteriškoj daly sad.gif vakar pamąsčiau, kad ar nebus dar ir radiacija prie viso šito prisidėjus sad.gif juk 5 kartus mergytę fotkino, visus kartus šalia buvau sad.gif
gal galit ką patarti kokias vonelias galėčiau pasidaryti intymiai higienai? rolleyes.gif kolkas prausiuos medetkomis ir šaltalankių aliejumi pasitepu, tą patį ir dukrai darau rolleyes.gif
o kokosų aliejų irgi tempti ant drėgno veido? rolleyes.gif nemačija jis kažkaip dukrai, skruostukai vis nusausėję sad.gif prausiu irgi ramunėlėm. girdau erškėčius rolleyes.gif
gal kas kokį patarimą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 10:35)
klausykit, išlindo man ir uždegimas moteriškoj daly

Kas per uždegimas? Kuo pasireiškia, gal pienligė? Jei pienligė, tai rašo, kad reikėtų vonioje įsilašink tris lašus pražangialapių mirtenių ir tris lašus imbierinės cintrinžolės ea. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad ne kartą padėjo (kai nepadėdavo visokie lamiziliai ir pan.) vienintelis būdas, tiesiog nustojau praustis higieniniu muilu, ir išvis prausiantis ten nieko neliečiant ir nešvarinant, nes pienligės viena iš priežasčių yra per didelė švara, todėl ir sako, kad prie viso to mažiau reikia ir tuos kasdienius įklotus nešioti.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 22, 10:54)
Kas per uždegimas? Kuo pasireiškia, gal pienligė? Jei pienligė, tai rašo, kad reikėtų vonioje įsilašink tris lašus pražangialapių mirtenių ir tris lašus imbierinės cintrinžolės ea. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad ne kartą padėjo (kai nepadėdavo visokie lamiziliai ir pan.) vienintelis būdas, tiesiog nustojau praustis higieniniu muilu, ir išvis prausiantis ten nieko neliečiant ir nešvarinant, nes pienligės viena iš priežasčių yra per didelė švara, todėl ir sako, kad prie viso to mažiau reikia ir tuos kasdienius įklotus nešioti.

kažkada kai mane kamuodavo nuolatiniai kiaušidės uždegimai ir tepinėlių rezultatai būdavo anot gydytojos "siaubingi", man seselė patarė darytis jogurto voneles rolleyes.gif tiesą sakant taip ir nepabandžiau ax.gif

Dar ne į temą biggrin.gif Kažkuri vakar minėjot, kad naujasis loccitane kremas, sertifikuotas ecocert, tepasi sunkiai, o vat aš turiu dovanų drėkinančią alyvuogių kaukę iš tos serijos, tai man ji super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 21, 23:43)

skrandziui graikiniu riesutu, moliugu seklu, bendram organizmo stiprinimui kanapiu
KN yra 2 ml 103 lt berods

4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 10:10)
vasara artėja, KN kaip tik gana išsamų straipsniuką radau apie odos apsaugą nuo saulės čia wink.gif

dar vis svajoju apie bronzines odos alieju rolleyes.gif
--------------------------------
Gal kas esate atradusios koki brandziai odai veido kremuka tikusi, patikusi ir rekomenduotumet isbandyt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 04 22, 06:44)
Kunigunda78, žinau, kad ea veidukui patarsi tik iš KN  bet o kaip šituos vertintum ( jei vertini išvis )  http://www.aromabalt...a...ducts&cid=2

is ten neturiu nieko, bet kai kuriu EA kokybe as abejociau vien del kainos ir ju tikrai nepirkciau, o kartu ta abejone islieka ir del kitu EA kokybes ax.gif
pvz. roziu, melisu, jazminu kainos juokingos uz 5 ml doh.gif Santalo kiana jau panasesne i realybe, bet pries tai paminetu EA kainos atbaido mane nuo tokiu pirkiniu ir verciau sumokesiu kelis kartus daugiau is KN, bet zinosiu, kad sumokejau uz tikrai gera produkta, kurio nebijosiu ant veido uztepti cool.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 04 22, 06:46)
man su EA skiedimu, lasinimu i voneles, vonias, bazinius aliejus ir t.t. kazkokia mistika. niekaip nesuvokiu, kaip dozuoti, kiek lasu lasinti pamokykit, prasau 

Svarbiausia nelasinti ju tiesiai i vonia, o uzlasinti ant drusko, medaus, i piena. grietinele ir gerai ismaisius i vonia. Kiekvienas gamintojas turi savo dozavima, bet dazniausiai 5-7 lasai, o kartais ir 10 galima (pati tiek ir lasinu)

QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 08:34)
žaviuosi, kaip tu sugebi aiškintis ir kokios mintys šauna į galvą  Būčiau neprigalvojus iki to  Šiap nesinori man tikėti, kad aukštus kokybės standartus deklaruojanti Nimfali sąmoningai įsivežė abejotiną dalyką Na, gal Vergine pasiklaus pas savininkus ir paaiškins mums
tiek visokių gerų dalykų prirekomendavot, o aš jau spėjusi apsiforminti su kažkokia rūgštim

gal jie ir nesamoningai, tiesiog is nezinojimo g.gif As ir labai noreciau gauti koki nors mokslini patvirtinima, kad imanoma ji isgauti naturaliu budu, is kokiu augalu, nezudant gyvunu (nesuprantu gyvunu zudymo tik tam, kad kokia meme galetu ju kailiais karta per metus pasipuosti, tai juolabiau nesuvokiamas ju zudymas del keliu minuciu spa schmoll.gif )

Zinosi ateiciai ir kitiems patarsi mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 09:10)
vasara artėja, KN kaip tik gana išsamų straipsniuką radau apie odos apsaugą nuo saulės čia Čia rašoma, kad ekologiškuose kremuose nenaudojamos nano technologijos, nes gali kenkti sveikatai, hormonų pusiausvyrai.

as ir kalbejau apie tuos kremus su Laime, tai ji patvirtino, kad ju kremai tikrai be tu daleliu, o tiklso nebutu, nes sie kremai turi atspindeti saules spindulius, o ne nunesti apsauga i gilesnius sluoksnius.

Kazin ar siuo atveju galetu pakenkti

QUOTE(agnuta @ 2009 04 22, 09:26)
kaip jus manot, turiu nuo pernai likusio kremo nuo saules is KN. ant pakuotes uzrasyta, kad atidarius naudoti 6 men (siaip galioja ilgiau, jei nebutu pradarytas). konsistencija nepakitus, kvapas irgi toks pat likes, lyg ir viskas gerai, bet ar galiu ji dar siemet naudot? g.gif

tiesiog jo apsauga labai sumazeja, todel deginantis reiktu zymiai dazniau juo teptis, arba naudoti tik i pavakare, kai jau saule nebe tokia stipri, dar kai buna gan debesuota ir saule tik kartais islenda. I siltus krastus jau reiktu naujo, nes sis tikrai nebetiktu ir yra didele tikimybe, kad nusvilsi
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 22, 11:21)
gal jie ir nesamoningai, tiesiog is nezinojimo  g.gif As ir labai noreciau gauti koki nors mokslini patvirtinima, kad imanoma ji isgauti naturaliu budu, is kokiu augalu, nezudant gyvunu

Zinosi ateiciai ir kitiems patarsi  mirksiukas.gif

ir aš nemanau, kad sąmoningai, gal iki galo neįsigilino, neišsiaiškino, patikėjo, kaip neretai būna smile.gif Kad iš augalų muskusą išgautų, nesu girdėjusi sad.gif Iš gyvūnų - taip sad.gif Bet reiks pasieiškoti info smile.gif

dar gal ir man pačiai to prireiks, negali žinot. Padidintos rizikos zona man išlieka sporto klubas, iš čia ir užsinešiau, jaučiu, bet radikaliomis priemonėmis problema sutvarkyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 21, 23:43)
Siandien buvau KN ir daviau pauostyti Laimei muskuso muilo pasta (tikejausi, kad gal jie is irano jo parsives)- tai ji is kart pasake, kad kvapas yra sintetinis,

Man tai neatėjo į galvą, kad čia gali būti tas "gyvulinis" muskusas.Aš galvojau, akd tiesiog kvapų kompozicija taip pavadinta g.gif Ar negali taip būt?

Kunigunda, o tau Mėtos ea patikimi?Atrodo lyg ir taip, o va su melisų ea ir chimicina..Gaunais, kad NB sąžinigiausi, nes brangius ea tik mišiniuose pardavinėja smile.gif O KN apie NB ea ką nors sakė?Aš kūnui visgi jų ea daugiausia naudoju, nes iš KN per brangu būtų.Jau turiu 25 buteliukus su ea ir nepabaiga doh.gif
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 22, 09:40)
Na, vakar ploviau galvą su šampūne įmaišytu arbatmedžio EA Bet pleiskanos visai nedingo. Šiaip jų lyg ir mažėja, palyginus kaip buvo po Sante šampūno, bet iki galo nedingsta, bet turbut tam reikia laiko, nes su tuo Sante ploviau ne kartą ir ne du galvą, kol man daėjo, nuo ko čia man byra...

Jei nuo šampūno, tai galėjo jis teisiog galvą išsausint.Tokiu atveju padead tiesiog aliejinės kaukės.Vos ne bet kokiu gali galvą sutepti, idealiausia-kokosas.Dar gali į aliejų ea pašalinti.Pvz Tinka , rozmarinas+, bergamotė,+ pelargonija+,arbatmedis. Dar toks mišinys: citrina +levanda +pelargonija. Skiriasi ea esant sausai ir riebiai seborėjai (pleiskanoms).Tai čia receptai sausai
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 10:35)
klausykit, išlindo man ir uždegimas moteriškoj daly sad.gif

Jei pienlige tai man padejo tik furadoninas (man atrodo taip vadinasi tas vaistas). Savaitę laiko vonelėse tupinejau ir nieko...

Aš turbūt jau atsibodau, bet labai pasimečiau, o užrašuose nerandu, turbūt bus namie, o šian vienintelė diena kai galiu po darbo pablūdyti po miestą, tai žadu prigriebti alieju...
Tai organizmui valyti linų sėmenu ar kviečių gemalų aliejus doh.gif Ir kur jis geresnis - KN ar sveikuose produktuose? Vistik gersiu unsure.gif

Ir dar gal kas žinot, nes KN puslapyje nematau, ar yra kanapių aliejaus pas juos? nes matau kad Sveiki produktai turi, o kaip su KN?
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 04 22, 14:00)
Jei nuo šampūno, tai galėjo jis teisiog galvą išsausint.Tokiu atveju padead tiesiog aliejinės kaukės.Vos ne bet kokiu gali galvą sutepti, idealiausia-kokosas.Dar gali į aliejų ea pašalinti.Pvz Tinka , rozmarinas+, bergamotė,+ pelargonija+,arbatmedis. Dar toks mišinys: citrina +levanda +pelargonija. Skiriasi ea esant sausai ir riebiai seborėjai (pleiskanoms).Tai čia receptai sausai

Spėju kad nuo šampūno, nes anksčiau nebuvo, o po jo kaip ir atsirado g.gif
Aš tepiausi vis prieš plaunant kokosu-migdolų-sezamų aliejum. Po to pradėjau ir arbatmedį lašinti (bet aš neilgai laikau: 30 minučių, valandą ilgiausiai, nes neturiu kada ilgiau laikyti verysad.gif ). Vakar neturėjau kada išvis dėti kaukės, tai plaudama galvą į šampūną įlašinau arbatmedžio. Šian planuoju dar ir rozmariną pagriebti, bandysiu ir jį.
Ačiū už receptuką, bet mano galvos oda nei sausa nei riebi, tokia vidutinė... Nors mama sako kad pagal plauką per dažnai galvą plaunu, bet plaunant kas 3-4 dienas, nemanau kad galiu teigti jog galvos oda riebi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 22 balandžio 2009 - 13:09
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 22, 13:07)
Ir dar gal kas žinot, nes KN puslapyje nematau, ar yra kanapių aliejaus pas juos? nes matau kad Sveiki produktai turi, o kaip su KN?

neturi tokio KN schmoll.gif
Atsakyti