Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Akwilė @ 2009 04 22, 19:57)
Ziurekit ka radau del karpu, gal kas bandys, cia irgi istrauka is KN psl.
liaudies medicinoje kokosų aliejus sumaišytas su česnaku yra žinomas kaip labai veiksminga priemonė nuo pėdų karpų ir atleto pėdos. Tuo mišiniu tepama nakčiai.

idomu bigsmile.gif reiks gal pameginti, dabar kol kas tepu arbatmedziu nakciai.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 19:56)
Kadangi ir veidui planavau naudoti, pirkau KN  bigsmile.gif vadovaujuosi Kunigundos principu - kas veidui, tik iš KN, kad neabejočiau dėl kokybės 4u.gif KN 5ml - 15 Lt, tai manau tikrai įperkamas  bigsmile.gif
Papildyta:
Kaip skanu  essen.gif noriu  bigsmile.gif

ryt kaip tik leksiu roziu hidrolato, tai ir sita prigriebsiu rolleyes.gif
Atsakyti
NB turi ekologišką arbatm. ea, berods 10 Lt kainauoja smile.gif

Cukranendrių sirupo reiks ir man nupirkt.Vaikams neskanu kanapių aliejus, tai galvoju, kad su sirupu reik sumaišyt tongue.gif SP daug visokio gėrio yra, kol nežinai, nereikai, o pasidomėjus pusę parduot. išpirktum, ypač jei kainos būtų mažesnės
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 22, 20:20)
NB turi ekologišką arbatm. ea, berods 10 Lt kainauoja smile.gif

ei, tiek as ji tenaudosiu, pirksiu KN irnesakyk.gif

dar toptelejo i galva mintis bigsmile.gif gal gerai veiduka butu prausti ramuneliu arbata ryte? niu cia del dezinfekavimo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 22, 20:26)
ei, tiek as ji tenaudosiu, pirksiu KN  irnesakyk.gif

dar toptelejo i galva mintis  bigsmile.gif gal gerai veiduka butu prausti ramuneliu arbata ryte? niu cia del dezinfekavimo...  ax.gif

O ledukais prausti kaip čia prieš porą temų pasiūlė Kunigunda nebandei? Man asmeniškai labai patinka, jei dar būni pilnai neatsibudusi, greit miegus išvaiko lotuliukas.gif Aš naudoju ir ramunėlių arbatą, bet čia jau vakarais, užplikau ir supilu į buteliuką - kad būtų trim-keturiom dienom, laikau šaldytuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 19:11)
tai radau neskrudintų moliūgų sėklų aliejaus pagaliau  thumbup.gif  nerafinuotas, šaltai spaustas  rolleyes.gif

beje, kiek mokejai uz ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 22, 17:41)
Bandziau pirma karta pasidaryti lupu balzama, nesu tikra, ar viskas tvarkoj, pyliau i issukama tutele, bet tik keliasi i virsu, atgal nesulenda biggrin.gif 

Sveikinu su pirmu blynu 4u.gif
Dėl nesulindimo atgal - man irgi taip buvo, paskui sukiojau sukiojau ir prasisukiojo biggrin.gif Maniškis netirpsta netgi tada kai lūpas maitinu, bet aš nemažai bičių vaško dėjau (beje, kaip sekėsi išsilydyti vašką?). O ricinos nebijojai į lūpų balzamą dėti? Gi varo į tualetą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 22 balandžio 2009 - 19:56
QUOTE(bryyla @ 2009 04 22, 19:26)
dar toptelejo i galva mintis  bigsmile.gif gal gerai veiduka butu prausti ramuneliu arbata ryte? niu cia del dezinfekavimo...  ax.gif

aš namuose tik ramunėlėmis ir teplaunu veidą, ir burną išskalauju mirksiukas.gif na man su jom nuostabiausia biggrin.gif bandžiau pankolius, medetkas, ramunėles ir šiaip virintą vandenį smile.gif
o ledukai mano veidui netiko visai schmoll.gif visgi tikrai jautru ir sausa pas mane sad.gif nenoriu patikėti lotuliukas.gif bet šaltis nuo ledukų tarsi degino odą, bet giliau nei išorinis sluoksnis unsure.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 22, 19:52)
beje, kiek mokejai uz ji? 4u.gif

38,5 atrodo rolleyes.gif SP psl rašo mažesnę kainą, bet jau trys sav jie jo neturi rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 22, 20:55)
Sveikinu su pirmu blynu 4u.gif
Dėl nesulindimo atgal - man irgi taip buvo, paskui sukiojau sukiojau ir prasisukiojo biggrin.gif Maniškis netirpsta netgi tada kai lūpas maitinu, bet aš nemažai bičių vaško dėjau (beje, kaip sekėsi išsilydyti vašką?). O ricinos nebijojai į lūpų balzamą dėti? Gi varo į tualetą biggrin.gif

biggrin.gif nium, ziuresim, kaip pasireiks lotuliukas.gif jei ka, pranesiu biggrin.gif
zinok, labai gerai lydesi, as ji sutarkavau ir indelyje puode ant mazos ugnies pasildziau, o kiek mazdaug tu dejai vasko?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 22, 20:50)
O ledukais prausti kaip čia prieš porą temų pasiūlė Kunigunda nebandei? Man asmeniškai labai patinka, jei dar būni pilnai neatsibudusi, greit miegus išvaiko  lotuliukas.gif Aš naudoju ir ramunėlių arbatą, bet čia jau vakarais, užplikau ir supilu į buteliuką - kad būtų trim-keturiom dienom, laikau šaldytuve  4u.gif

o kas del leduku, tai bijau su jais prausti, nes mano oda lb plona, daug kapiliaru, o temperaturu pokyciai kenkia... galvoju su ramuneliu arbata prausti rytais, o vakarais su prausikliu ir jauciu pirksiu vis delto Weledos su migdolais, pardaveja pati sake su juo prausiasi ir be vatos, lb geras... ax.gif o lb stipria darai ta ramuneliu arbata?

sia savaite specealiai ejau i Holos uzupio gatveje, norejau Weledos kremo nuo saules ir aisku nebuvo doh.gif sekasi...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 22, 19:59)
biggrin.gif nium, ziuresim, kaip pasireiks lotuliukas.gif jei ka, pranesiu biggrin.gif
zinok, labai gerai lydesi, as ji sutarkavau ir indelyje puode ant mazos ugnies pasildziau, o kiek mazdaug tu dejai vasko?

Hm, aš irgi taip šildžiau, bet ilgai ir nuobodžiai...gal tik nekantri biggrin.gif
vaško aš dedu kažkur 1 arbatinį šaukštelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 21, 23:43)
Siandien buvau KN ir daviau pauostyti Laimei muskuso muilo pasta

Kaip gaila, kad kvapas nenatūralus sad.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 22, 11:39)
Gal kas esate atradusios koki brandziai odai veido kremuka tikusi, patikusi ir rekomenduotumet isbandyt? rolleyes.gif

Mamai labai patinka Dr. Hauschka "Regenerating cream".

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 04 22, 15:58)
o gal kas gali parekomenduoti koki krema tonini?

Kiek kas bandė, beveik visom labai patiko Dr. Hauschka toninis kremas. Jis skirtas jautriai-sausai-normaliai odai.
Atsakyti