Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 04 22, 17:41)
ka geriausia tepti ant spuogiuku? kad gydytu ir greiciau ju neliktu?  ax.gif

vienareikšmiškai arbatmedžio EA smile.gif Jis beveik nuo visko biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 04 22, 18:11)

mažink sirupo, cukrus kartais irgi moteriškų problemų prideda, bent aš tą esu pastebėjusi doh.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 04 22, 18:43)
baltutėlis sviestmedžių aliejus

taip, iš Druide tai būtent baltutėlis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 20, 20:42)
Aš esu įsigijusi iš Sangos http://www.sanga.lt/lt/aliejus : 400g - 37 Lt , nerafinuotas, kvapnus, skanus  thumbup.gif naudoju kūnui, plaukams, ir šiaip paskanauju  ax.gif o jei veidui naudosi, tai aišku tik KN  4u.gif

nepykit, jei pavėluotai klausiu, bet šiaip įdomu... jei abu aliejai nerafinuoti ir thumbup.gif , kodėl veidui - tik iš KN? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 21:40)
mažink sirupo, cukrus kartais irgi moteriškų problemų prideda, bent aš tą esu pastebėjusi

eik eik blink.gif aš saldumynais tik gyva blush2.gif man joks maistas neskanus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 22:40)
vienareikšmiškai arbatmedžio EA smile.gif Jis beveik nuo visko biggrin.gif

o nuo ko dar be spuogiuku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 22, 22:55)
o nuo ko dar be spuogiuku?  ax.gif

Vienas geriausių natūralių antiseptikų, plačiai naudojamas medicinoje ir kosmetikoje, būtinas kiekvienų namų vaistinėlėje:
*mažina aknės simptomus (spuogus), nes užmuša bakterijas – 5% stiprumo kremas, losjonas ar aliejus
*Padeda apsisaugoti nuo pėdų grybelio, gydo odos grybelį - tepti pėdas, tarpupirščius apsilankius baseine, pirtyje, paplūdimyje
*Dezinfekuoja nubrozdinimus, nedideles buitines žaizdas
*Vabzdžių įkandimo vietoms, karšto vandens nuplikytai odai, saulės nudegimams
*Veikia prieš virusus – grynu eteriniu aliejumi tepami herpes, vėjaraupių spuogai ir bėrimai, moliuskai, karpos
*Šampūnas su 5% arbatmedžio aliejaus naikina pleiskanas, nes užmuša jas sukeliantį grybelį Malassezia furfur
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 22 balandžio 2009 - 22:48
QUOTE(Irėja @ 2009 04 22, 22:49)
nepykit, jei pavėluotai klausiu, bet šiaip įdomu... jei abu aliejai nerafinuoti ir  thumbup.gif , kodėl veidui - tik iš KN?  ax.gif

Sutinku su tavim. Kiek teko skaityti/matyti, tai dažniausiai užrašus "organic" turintys kokoso aliejai yra sertifikuoti, todėl neabejoju, kad jie praėję visas tas pačias patikras kaip ir KN aliejus. Netgi dažnai tai yra tas pats SA sertifikatas, kurį, kaip skelbia pati kompanija, turi beveik 80 proc. UK organinės produkcijos, o juk KN ir yra vienos UK kompanijos produkcijos platintoja. Taigi, asmeniškai aš radusi aukšto lygio sertifikatą, dažniausiai SA, esu rami ir renkuosi nebūtinai KN produkciją. Aišku, jaukumo, tam tikros auros prasme, smagu skaityti, kad KN produkcija stengiamasi gauti iš kuo smulkesnių ūkelių ir pan., bet tik tiek, nes juk, kaip ir sakiau, sertifikatai suteikiami vienodomis sąlygimis ir ūkeliams, ir ūkiams.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 22, 21:00)
o kas del leduku, tai bijau su jais prausti, nes mano oda lb plona, daug kapiliaru, o temperaturu pokyciai kenkia...

Odai su kapiliarais nerekomenduotini ledukai schmoll.gif O dėl spuogų, ta visgi rozmarinų ea siūlyčiau,jis ir spuogus džiovina ir dėmes balina.Geriausia pabandyk ir tą ir tą (ant skirtingų vietų), ir parašyk rezultatus biggrin.gif
QUOTE(Irėja @ 2009 04 22, 22:49)
nepykit, jei pavėluotai klausiu, bet šiaip įdomu... jei abu aliejai nerafinuoti ir  thumbup.gif , kodėl veidui - tik iš KN?  ax.gif

Aš irgi manau, kad sertifikuoti aleijai yra geri ir nebūtina visko pirkti iš KN.O dėl tų mažų ūkelių, tai deja dėl to ir kainos pas juos aukštesnės, nes visgi didesnėse įmonėse masto ekonomija kainai didelę įtaką daro.
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 22:54)
eik eik  blink.gif aš saldumynais tik gyva  blush2.gif man joks maistas neskanus  lotuliukas.gif

Šiaip jo, jei pienligė dažna, tai reikia peržiūrėti maistą: vengti saldumynų, mielinių produktų.Gerai rūgštūs pieno produktai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 23 balandžio 2009 - 07:29
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 22, 20:52)
beje, kiek mokejai uz ji? 4u.gif

SP jo kaina parasyta 33 litai...

QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 22:40)
taip, iš Druide tai būtent baltutėlis  sad.gif

Tai kai man padovanojo aš net nesuabejojau, kad jis rafinuotas, nes nelabai panašus į tikrą svietmedį, kurį MB parvežė iš Afrikos...

Gėriau šian tą moliūgų aliejų, taip lyg atrodo kad net jaučiasi kad srudintų sėklų, bet gal dėl to jis tik skanesnis... Nors ir pusryčiavau po to ir kaip kiekviena ryta išgėriau vandens su citrina ir medum, bet dar iki šiol jaučiu riebumą burnoj.. Nėra jis labai šlykštus, bet galėtų ir nebūti...
O kanapių aliejus koks malonus veidui wub.gif Įsimylėjau.

Dar vakar užėjau i kostlina (kur trakų gatvėj prekiauja rusiška ir kita nebrangia kosmetika) tai ten frenchi nagams priemonėms (kurias Kunigunda visai nesubrokijo dėl sudėties), tai 25% nuolaida jiems, tai tie stiprinantys lakai apie 12 lituku kainuoja. Bandžiau žiūrėti sudėti stiprinančio lapo, bet ji labai didelė ir puse nusiplėšė, ir šiaip nelabais uprantu, bet tik kad labai ten daug visko sudėta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 23 balandžio 2009 - 07:48
Ir vel nebespeju sekt temos verysad.gif
Linutiaaa atbatmedi gryna vartoti ar kaip?? blush2.gif
Kazkur rasiausi ale neberandu nuo pigmentiniu demiu kas tinka?? Sviesmedis irgi berods tinka.

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 23, 07:12)
Sutinku su tavim. Kiek teko skaityti/matyti, tai dažniausiai užrašus "organic" turintys kokoso aliejai yra sertifikuoti, todėl neabejoju, kad jie praėję visas tas pačias patikras kaip ir KN aliejus. Netgi dažnai tai yra tas pats SA sertifikatas, kurį, kaip skelbia pati kompanija, turi beveik 80 proc. UK organinės produkcijos, o juk KN ir yra vienos UK kompanijos produkcijos platintoja. Taigi, asmeniškai aš radusi aukšto lygio sertifikatą, dažniausiai SA, esu rami ir renkuosi nebūtinai KN produkciją. Aišku, jaukumo, tam tikros auros prasme, smagu skaityti, kad KN produkcija stengiamasi gauti iš kuo smulkesnių ūkelių ir pan., bet tik tiek, nes juk, kaip ir sakiau, sertifikatai suteikiami vienodomis sąlygimis ir ūkeliams, ir ūkiams.

O kas per SA sertifikatas??

Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 04 23, 10:22)
O kas per SA sertifikatas??

Soil Association
user posted image

jei idomu, internete gali rast informacijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 23 balandžio 2009 - 09:28
QUOTE(violence @ 2009 04 22, 21:54)
aš saldumynais tik gyva  blush2.gif man joks maistas neskanus  lotuliukas.gif

rimtai sakau. Arba minutė palaimos ir savaitės ligos, arba susilaikymas ir sveikata. Ant savęs išbandyta biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 04 22, 21:55)
o nuo ko dar be spuogiuku?  ax.gif

nuo herpeso super dalykas, jei nusibrozdini, įsipjauni. Oi neatidžiai temą skaitai nono.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 23, 07:44)
Tai kai man padovanojo aš net nesuabejojau, kad jis rafinuotas, nes nelabai panašus į tikrą svietmedį, kurį MB parvežė iš Afrikos...

dar iki šiol jaučiu riebumą burnoj..

man irgi nepanašus visai į KN - ir spalva, ir tekstūra, ir kvapu doh.gif Gavom, visos tylim, nerašom biggrin.gif

užkąsk duona - tikrai padeda smile.gif Ir bus grožio aliejus neskausmingas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 23, 07:44)
frenchi nagams priemonėms

net Sante, kur atseit nėra nesąmonių, man vistiek sausina nagus - ne pats lakas, o lako nuėmėjas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 22, 23:47)
Vienas geriausių natūralių antiseptikų, plačiai naudojamas medicinoje ir kosmetikoje, būtinas kiekvienų namų vaistinėlėje:

esu isbandzius arbatmedi nuo karpu, nuo nudegimu labai gerai padeda ir ant nubrozdinimu labai gerai, tik nuo spuogu gerai neisbandzius, nes kvapo nelabai pakenciu, o jei jis dar ant veido doh.gif
Atsakyti