Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 18, 11:13)
Na nemanau, nemanau. Spėju, kad ant drėgnos odos ir nelabai teptųsi, gertųsi schmoll.gif

na as dregnos tepuosi ir labai gerai pasiskirsto susigeria... galvojau taip daryti, nes taigi kremu pagrindas taip pat aliejai ax.gif vat ir idomu, kaip jus darote mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Norėčiau sužinoti jūsų, kaip tų, kurios vertina tik natūralią kosmetiką, nuomonę apie AVEDA kosmetiką. Ar yra ją išbandžiusių? Nors tema apie šią kosmetiką yra atidaryta, bet labai norėčiau sužinoti ir jūsų nuomonę blush2.gif . Ruošiuosi užsisakinėti Black malva dažantį kondicionierių, nes dažant plaukus chna ir basma lieka raudonas atspalvis, kurį galvoju sušvelninti šio kondicionieriaus pagalba. Mano žiniomis ši kosmetika remiasi gamta, žolelėmis, tad tikiuosi nusivilti ja neteks. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 04 18, 11:38)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Norėčiau sužinoti jūsų, kaip tų, kurios vertina tik natūralią kosmetiką, nuomonę apie AVEDA kosmetiką. Ar yra ją išbandžiusių? Nors tema apie šią kosmetiką yra atidaryta, bet labai norėčiau sužinoti ir jūsų nuomonę blush2.gif . Ruošiuosi užsisakinėti Black malva dažantį kondicionierių, nes dažant plaukus chna ir basma lieka raudonas atspalvis, kurį galvoju sušvelninti šio kondicionieriaus pagalba. Mano žiniomis ši kosmetika remiasi gamta, žolelėmis, tad tikiuosi nusivilti ja neteks. Ačiū  4u.gif

Asmeniškai aš pasikliauju tik sertifikuota produkcija, ši tokio lyg ir neturi. Taigi belieka imti pačiai patinkantį/naudojamą produktą ir nagrinėti sudėtį arba ją perrašyti čia, gal kas nurodys bloguosius sudėties elementus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 18 balandžio 2009 - 10:46
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 21:26)
reiskia - naturalisciu daugeja  lotuliukas.gif

arba krize, ir kitu naturaliu dusgeliu nieks nebeperka lotuliukas.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 18, 12:13)
Na nemanau, nemanau. Spėju, kad ant drėgnos odos ir nelabai teptųsi, gertųsi schmoll.gif

tepasi ir susigeria puikiai..visad ant hidrolato ar toniko dbr tepu jau kuris laikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 18, 09:54)
Ir klausimukas... Ar kremus kaip ir aliejus reikia tepti ant dar dregnos odos?  blush2.gif

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 18, 10:13)

aš tepuosi ant drėgnos, man patinka 4u.gif Tada mažiau reikia kremo, ypač, jei jis iš tirštesnių, geriau pasiskirsto ant odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 18, 12:02)
arba krize, ir kitu naturaliu dusgeliu nieks nebeperka  lotuliukas.gif
tepasi ir susigeria puikiai..visad ant hidrolato ar toniko dbr tepu jau kuris laikas  bigsmile.gif

niu vat ir toks variantas gali buti del Alteros biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 18, 12:03)
aš tepuosi ant drėgnos, man patinka  4u.gif Tada mažiau reikia kremo, ypač, jei jis iš tirštesnių, geriau pasiskirsto ant odos  4u.gif

saunu, tai ir as taip toliau darysiu kaip jus drinks_cheers.gif tik vis neprisiruosiu hidrolato nusipirkt, na bet ateis ir jam eile ax.gif beje, Kunigunda minejo, kad bus nauju hidrolatu... gal kas zinote, kokiu butent? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 18, 09:36)
aš visada ateinu puse keturių, tai dažniausiai ją randu ir ką tai nusiperku arba užsisakau:). Beje nieko iš anksto nederinu, tiesiog arba randu ją arba ne ax.gif

Zinosiu ateiciai, nes supratau, kad cia labai derintis prie ju reikia
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 17, 21:20)
Jau atėjo ir mano sviestmedis iš akomos, suksiu ir aš kunui mišinį, tik iškilo klausimas, skaičiau, kad sviestmedžio geriau nešildyti, o išsukti. Klausimas - su kokiu įrankiu sukate?  4u.gif
Papildyta:
Gerai, būtinai parašysiu, savaitgalį jau tepsiuos, nes saulytė jau ima  ax.gif

as darausi indeliuose kurie atlike nuo KN alieju, praejusi karta ipyliau verdancio vandens i dubeneli po kurio laiko ten istaciau indeli su aliejum ir makalavau bet matyt per karsta buvo nes sviestmedis kruopelem tokiom paskui susoko, dabar taip pat dariau tik vandeni silta nekarsta pyliau tai sviestmedis ne skystas o toks koselinis buvo tada ir sukau tai gavosi gerai
o maisiau su mediniu pagaliuku biggrin.gif - iesmeliu saslykams, nelabai kas dar lenda i ta stiklainiuka smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 22:32)
toli nuo siemens arenos, pesciom imanoma daeit?  rolleyes.gif

maps.lt susivesk adresa ir viskas matysis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 18, 12:34)
maps.lt susivesk adresa ir viskas matysis wink.gif

jau vedziausi, nelb ka supratau biggrin.gif
Atsakyti
tai gal dar nepazymetas ant zemelapio tas naujas pastatas...
siaip is ten matosi siemens arena tai pesciom galima tikrai ateiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 18, 11:17)
Kunigunda minejo, kad bus nauju hidrolatu... gal kas zinote, kokiu butent?  g.gif

arabinių jazminaičių ir champak - abeji kaip kvepalai kvepia ir kvapas ilgai išsilaiko biggrin.gif Ji sakė, kad 50 ml kainuos apie 20 litų, tuo tarpu dabar, jei neklystu, už 100 ml mokam apie 30 litų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 18, 13:15)
arabinių jazminaičių ir champak - abeji kaip kvepalai kvepia ir kvapas ilgai išsilaiko  biggrin.gif Ji sakė, kad 50 ml kainuos apie 20 litų, tuo tarpu dabar, jei neklystu, už 100 ml mokam apie 30 litų smile.gif

mmm... Noreciau kvepaliuku wub.gif o kazin ilgai kvapas islieka? kada ju butent atves? galvoju iki kol jos i kelione isvyks eiti hidrolato pirkt, tai ir tuos pauostyneviau ax.gif
Atsakyti