Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 04 17, 20:21)
dar tokia naujiena - Droguose iššluotos visos Alterra dušo želės  doh.gif  Nei Vilniaus centre, nei atokiau šiandien neradau  verysad.gif

reiskia - naturalisciu daugeja lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien sugalvojau paziureti savo dukros geriamu vaistu nuo sienliges sudeti ir ten aptikau propilenglikoli sad.gif Kokio velnio jis ten veikia nesupratau...
Atsakyti
Prasinešiau šiandien per Vilnių, tai pasigirsiu naujais pirkiniais blush2.gif :
Druide purity šampūnas ir mėginukų kūno losjono bei kasdienio šampūno tuo pačiu prigriebiau;
KN arbatmedžio, rozmarinų ir petitgrain EA (naudosiu riebiai galvos odai, anticeliulitiniam aliejui ir kūno aliejams), bei pabandžiau naują jazminaičių hidrolatą - fantastiškas kvapas - čia jau sekantis pirkinys suplanuotas wub.gif ;
Weledos edelveisų kremą ir kadangi pirkau naujoj Holos parduotuvėj, gavau duškės miniuką (ėmiau rožių, nes tokios nebandžiusi);
ir Sveikuose prod. paėmiau makadamijos riešutų aliejų (tik maži įpakavimai - 100ml - 25 Lt) - čia anticeliulitiniam mišiniui ėmiau, bet greičiausiai sugersiu, ir plaukams pabandysiu, nes KN išklausinėjau apie jų daromą anticeliulitinį aliejų, tai sakė bazinis aliejus - sezamų su tamanų, o EA negalėjo išvardyti, bet sakė tikrai eina greipfruktų. Tai maišysiu sezamus su tamanų al., ir dėsiu levandų, pačiulių, kadagių ir rozmarinų ax.gif greipfruktų neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 17, 20:57)
Weledos edelveisų kremą

labai rimtai galvojau ji pirkti... bigsmile.gif bet bijojau nepabandziusi... kiek pamenu tavo odele taip pat sausa?
pirkai su spf 20?
butinai parasyk isbandziusi... man labai idomu, ar gerai drekina ir ar ne per riebus blush2.gif jei geras, tai leksiu pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 17, 15:11)
o man monoi tas prikvepintas nepatiko... sunaudojau bet be didelio malonumo is pradziu atrodo liuks skaniai kvepia, bet greitai tas kvapas eme erzinti, man bekvapis labiau patiko...
makaluojuosi kunui alieju makaluza sviestmedis +tamanai +rozmarinai kad sildantis gautusi, tai ziuriu tamanu kvapas man su sviestmedziu labai liuks dera, o rozmarinu ilasinau ir dingo iskart rozmarinu kvapas,,,, negi isgaravo taip greit?!

Jau atėjo ir mano sviestmedis iš akomos, suksiu ir aš kunui mišinį, tik iškilo klausimas, skaičiau, kad sviestmedžio geriau nešildyti, o išsukti. Klausimas - su kokiu įrankiu sukate? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 21:04)
labai rimtai galvojau ji pirkti...  bigsmile.gif bet bijojau nepabandziusi... kiek pamenu tavo odele taip pat sausa?
pirkai su spf 20?
butinai parasyk isbandziusi... man labai idomu, ar gerai drekina ir ar ne per riebus  blush2.gif jei geras, tai leksiu pirkt  bigsmile.gif

Gerai, būtinai parašysiu, savaitgalį jau tepsiuos, nes saulytė jau ima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 17, 21:20)
Gerai, būtinai parašysiu, savaitgalį jau tepsiuos, nes saulytė jau ima  ax.gif

o tu zadi juo kiekviena diena tepti ar ti kai saule bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 21:25)
o tu zadi juo kiekviena diena tepti ar ti kai saule bus?  g.gif

Kai planuosiu lauke būti, tai ir tepsiuos, jei tik ofisas-namai, tai neverta, o jau laisvą dieną - būtinai, nes ir debesuotą dieną saulutė ima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 17, 21:29)
Kai planuosiu lauke būti, tai  ir tepsiuos, jei tik ofisas-namai, tai neverta, o jau laisvą dieną - būtinai, nes ir debesuotą dieną saulutė ima  mirksiukas.gif

o kiek sukainavo kremukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 04 17, 21:41)
o kiek sukainavo kremukas?  ax.gif

35 Lt 4u.gif

Beje, Kunigunda, praeitoj temoj pasakojai apie savo įspūdžius perkant aliejus Kalvarijų turguj (Ten dar yra graikiniu riesutu aliejus –250 ml –65 lt, kadangi nera jokiu sertifikatu – uz tokia kaina nesiryzciau pirkti (nors uz manes stovejusi moteris ji nusipirko). Siaip graikiniu riesutu aliejus tikrai puikus, bet reiks KN gerti) Šiandien Sveikuose produktuose užmačiau Graikinių riešutų aliejus, ekologiškas (250 ml), sertifikuotas - 42,32 Lt 4u.gif tikrai pigiau ir sertifikuotas 4u.gif
Atsakyti
Rkayte kur ta naujoji parduotuve randasi?
Atsakyti
QUOTE(Padange @ 2009 04 17, 21:52)
Rkayte kur ta naujoji parduotuve randasi?

Gerulaičio 1, čia prie Siemens arenos naujam verslo centre, šalia ir Raskila įsikūrusi, tik laiko neturėjau ten apsidairyti. O Holos parduotuvė čia didesnė nei Užupy, prekių išdėstymas patogesnis ax.gif
Atsakyti
Sveikutes temos ir man nebeiseina sekti mokytis daug tenka..
jei jau uzsukau cia tai pasidalinsiu ir as pirkiniu ispudziais

pries savaite uzsisakiau is ekoeko tarp pirkiniu dygimu ir sezamu aliejus, jie abu sertifikuoti ir t.t My Webpage tinka maistui tai galvoju tiks ir kunui smile.gif dygimu aliejui labai labai daug vitamino E bigsmile.gif tik va sezamu alieju man atsiunte su pasibaigusiu galiojimu (galiojimas baigiasi balandi) neturejau laiko tai pretenziju nekeliau ir negrazinau sunaudosiu plaukams ar kam..
tik va ant butelio paskaiciau kad atidarius reikia sunaudot per 2 men 500 ml doh.gif

ekologiskas razinas irgi gavau su besibaigianciu galiojimu ...

dabar siuntinys is Akomos (cia jungtinis su Rkatyte smile.gif )
My Webpage
ersketuogiu aliejus sertifikuotas gelsvos-lengvai oranzines spalvos, nepatiko tik kad ne stikliniam indely

pirkau ir biciu vasko (ten yra visikiausiu vasku... labai daug)

taukmedis patiko ypac kaina 500g 6 svarai bigsmile.gif (cia be siuntimo) tik neturiu su kuo lygint ...

pamirso idet kokosu alieju, bet zadejo kuo greiciau issiust..

Papildyta:
Gal bus ir neitema sorry smile.gif bet gal kamnors idomu ir naudinga ax.gif

Buvau siandien tirtis folio metodu ignalinoj pas karkliauskiene
ji man patiko tuo kad yra salininke natiralios medicinos, naturalios kosmetikos (rekomenduoja grazinimuisi naudoti aliejukus), yra pries skiepus, antibiotikus ir t.t.

Labai patiko su ja pasikalbeti bigsmile.gif

Uzklausiau del linu semenu aliejaus, tai ji man sake kad parduotuvese visi oksidavesi (t.y ivykus reakcija su oru ir jie nebenaudingi) sake tik batam sutept biggrin.gif istikruju ir as taip manau kiek buvau nusipirkus tai skonos buvo kartus o tai pozymis kad jis oksidavesis...
Man ji rekomendavo gerti dagiu alieju jis turi daugiausia polinesociuju riebiuju rugsciu 59 g
netgi pasake kur nusipirkti ignalinoj 500 ml 15 lt bigsmile.gif gamina vokietija stiklinis tamsus butelis (man tai kokybes zenklas)
Dar sake kad gerai pagerti erskeciu alieju (geri rusiski is altajaus)
Atsakyti