Įkraunama...
Įkraunama...

ar žmonės su vienodais vardais panašūs?

QUOTE(luli @ 2009 04 11, 20:28)
nemanau,kad panasus smile.gif

drinks_cheers.gif tokiu vardu kaip mano labai daug, o jau kiek pazystu su tokiu vardu, tai jokiu panasumu nerandu schmoll.gif
Atsakyti
Na is mano patirties tai kaip tik sutinku Mindauga taip buna letapedis, flegma, ir labai baisus nu tai mano nusistatymas kazkaip pries tuos Mindaugus ir yra savo vaikui tikrai nedeciau Mindaugas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2010 09 11, 18:38)
Na is mano patirties tai kaip tik sutinku Mindauga taip buna letapedis, flegma, ir labai baisus nu tai mano nusistatymas kazkaip pries  tuos Mindaugus ir yra savo vaikui tikrai nedeciau Mindaugas doh.gif

Cia tai bent! As ir pazystu du Mindaugus ir abu jie tokie kaip aprasei letapedziai, ganetinai flegmatiski, pagal isvaizda normalus (nei baisus, nei grazus, vidutiniski tokie) ir dar geri matematikai...
Dar kiek pastebejau Audriai tai dazniausiai buna labai uzsispyre, principingi, savo nuomones ir isitikinimu besilaikantys.
Vytautai - dazniausiai ramus, turintys gera humoro jausma.
Arturai - nemalonios personos, moteru laikomi "po padu", pasipute.
Cia surasiau keleta ryskiau mano pastebetu atitikimu nors yra tikrai nemazai zmoniu, kurie turi tokius pat vardus, o yra visiskos priesingybes.
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 17:09)
Cia tai bent! As ir pazystu du Mindaugus ir abu jie tokie kaip aprasei letapedziai, ganetinai flegmatiski, pagal isvaizda normalus (nei baisus, nei grazus, vidutiniski tokie) ir dar geri matematikai...
Dar kiek pastebejau Audriai tai dazniausiai buna labai uzsispyre, principingi, savo nuomones ir isitikinimu besilaikantys.
Cia surasiau keleta ryskiau mano pastebetu atitikimu nors yra tikrai nemazai zmoniu, kurie turi tokius pat vardus, o yra visiskos priesingybes.

lotuliukas.gif
Na kas del Vytauto tai ju nepazystu
Audriu viena zinau tai toks pat kaip aprasei
Arturas tai mano vyras blush2.gif del pasiputimo tai pritariu bet gal del to kad liutas blush2.gif o del nemalonios personos tai manau kad tikrai nelabai kas megsta ji jis idomus zmogus su savo pricindalais be man tinka lotuliukas.gif o del buvimo po padu tai nea niekada lotuliukas.gif as jo pakisus nesu lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad dar ir kokie skirtingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 16:09)

As ir pazystu kelis Mindaugus, abu flegmatiski, uzdari, namisedos. g.gif
Vytautas mano tevas ir dar keli pazystami tai irgi kaip parasyta ramus. rolleyes.gif
Arturu pora pazytu, labai man jie nepatinka biggrin.gif
pazystu kokias 5 Gintares visos simpatiskos, pasitikincios savimi. ax.gif
Atsakyti
Klasėj buvom 4 bendravardės, bet jau toookios skirtingos. Visais požiūriais. Kurse buvom trys, ne mažiau skirtingos tiek gabumais, tiek charakteriu, tiek gyvenimo būdu biggrin.gif
Mindaugus pažįstu 4, du atitinka aprašymą (bet jie vyresnio amžiaus), likę du - visiškai ne.
Artūrą pažįstu vieną, žmogus nuostabus, tokių beveik nebūna.
Vytautai buvo du kursiokai, tai abu paviršiuj labai ramūs ir santūrūs, o iš tiesų - itin jautrūs, meniški ir dar ambicingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau bendravardžiai turi panašumų tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2010 09 11, 18:09)

Nu bet tikrai... Kiek žinau Mindaugų, tai tokie lėtoki, tik kad abu simpatiški.
Vytautai tikrai ramūs ir su geru humoro jausmu.
Kiek sutikus Artūrų esu, tai tikrai nemalonios personos, pasipūtę (tik apie buvimą po padu nieko nežinau).

Iš savo pastebėjimų tai mano visos pažįstamos Eglės dažniausiai yra labai simpatingos ir gražiai nuaugę panos smile.gif
O Mildos tokios "prie meno", mėgsta kompanijas.
Atsakyti
Pažįstu du Mindaugus ir abu karšti, aktyvistai, gana neblogai sukasi versle, pastoviai pilnos galvos idėjų. Apie kitus pažįstamus Mindaugus negalėčiau to paties pasakyti, bet gal aš jų tiesiog gerai nepažįstu.

O Linos (pažįstu tris ir su visom bendrauju beveik kasdien) visos skirtingos.
Atsakyti
nei vienodi vardai, nei tokios pačios pavardės žmonių nesuvienodina.
Atsakyti
tikrai ne, pazistu bent 4 panas tokiu paciu vardu, o esame skirtingos kaip zeme ir dangus drinks_cheers.gif
Atsakyti