Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Per musu vestuves pamerges vilkejo rozines spalvos sukneles, man labiausiai patiko ir derejo prie pirslienes bordo spalvos sukneles mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus buvo 9 pamerges. Visos raudonom trumpom suknelem, truputi skyresi modeliai, bet atrode SUPER , fantastiskas vaizdas ,visa diena savo pulku negalejau atsigereti!!!! O nuotraukos kai pamaciau isvis zado netekau ryskumelis grazumelis, gamtoj zalumoj taip isiryskino-fantastika!!!
Fotografas pasakojo apie auksines pamerges, sake, kad nuotraukose vaizdo truksta..
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2009 07 07, 17:09)
Fotografas pasakojo apie auksines pamerges, sake, kad nuotraukose vaizdo truksta..

Aš ir taip pat galvoju, gyvai labai gražu, visos tokios šviesios, puošnios atrodo, o nuotraukose nublanksta viskas...
Atsakyti
oranžine ax.gif
Atsakyti
Nu mane veza viskas kas susije su zalia-zalsvu atspalviu,tai manau tokia tikrai neuzgoztu jaunosios grozio

user posted image

tik tiek kad ji manau tinka(toks modeliukas)kurios krutine turi nevisai mazyte g.gif
Atsakyti
Zaliom, ilgom smile.gif
Atsakyti
Pamerges buvo raudonom ryskiom suknelem 4u.gif
Atsakyti
pas mane pamerges buvo geltonom suknelem. ax.gif laaabai graziai atrode ir taip nenusibodusiai ax.gif o ir nuomos punktuose buvo imanoma rast tai problemu nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 07 07, 23:15)
Nu mane veza viskas kas susije su zalia-zalsvu atspalviu,tai manau tokia tikrai neuzgoztu jaunosios grozio

user posted image

tik tiek kad ji manau tinka(toks modeliukas)kurios krutine turi nevisai mazyte g.gif

modeliukas liuks thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane pamergių nebus, tai nebus ir vienodų suknelių... Jei tektų rinktis, iki šiol man gražiausias matytas variantas buvo geltonos spalvos suknelės, ilgio iki kelių 4u.gif
Atsakyti
Ryškiai geltonos ax.gif
Atsakyti
QUOTE((adrija) @ 2009 06 05, 09:53)
As pamergytem isrinksiu suknutes vienoj nuomoj kad nesiskirtu spalvos.Ir manau kad nebus bedu kad atspalviai skiriasi.Noriu persikiniu arba geltonu,ziuresiu kurios labiau patiks.

labai grazu kada visos su vienodom suknelem, ir spalvos grazios wub.gif manau pamergem labai tiktu geltona, persikines spl.
Atsakyti