Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(NIKKAA @ 2012 03 26, 20:07)

ka manot?
4u.gif
laukiu pasidalinimo mintimis smile.gif kad nesijausciau tokia vienisa. nes MB nelabai man siuo klausimuo gali padedi smile.gif

Laba, tai Jus paklauskit pamergiu, kokia spalva joms patiktu, gal jos jums pades apsispresti, tik neimkit visokiu spalvu, bus negrazu. Kai issirinksit spalva, kad pamergiu labai neistumtumet i remus pasakykit kokios spalvos norit ir kokio ilgio, tip padariau as, pasakiau spalva, ilgi ir kad nenoriu tortiniu manau labai pataike manosiso pamergytes, nors tarpusavy nesitare ne viena. Su ilga suknele liudininke.
user posted image
Atsakyti
[quote=Renalta,2011 12 29, 10:40]
ir as pritariu kad juoda per vestuves nesiziuri schmoll.gif
mano sesuo irgi nusipirtko trumpa suknute tikrai labai graziai atrodo bet va beda-JUODA
ji manes klausia ar as nieko pries as nenoriu zmogui nurodineti ka rengtis bet man tikrai nesmagu bus matyti gedulo drabuziais lotuliukas.gif

mūsų vestuvėse pamergės bus žalios spalvos suknytėmis, dėl juodos spalvos (aš jos irgi nenoriu vestuvėse) tai tiesiog įteikinėjant pakvietimus draugams ir artimiems žmonėms paprašėme,kad vestuvėse pageidautume, jog nei juoda nei balta spalva aprangoje nedominuotų smile.gif žinoma, svarbu ateis žmogus į šventę, bet tiesiog išsakėme savo pageidavimus ir nesulaukėme jokių pasipiktinimų ar priekaištų, o bus matyt ar į mūsų prašymą atsižvelgta bus po šventės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyske: 27 kovo 2012 - 15:48
[quote=vyske,2012 03 27, 15:47]
[quote=Renalta,2011 12 29, 10:40]
ir as pritariu kad juoda per vestuves nesiziuri schmoll.gif
mano sesuo irgi nusipirtko trumpa suknute tikrai labai graziai atrodo bet va beda-JUODA
ji manes klausia ar as nieko pries as nenoriu zmogui nurodineti ka rengtis bet man tikrai nesmagu bus matyti gedulo drabuziais lotuliukas.gif
mūsų vestuvėse pamergės bus žalios spalvos suknytėmis, dėl juodos spalvos (aš jos irgi nenoriu vestuvėse) tai tiesiog įteikinėjant pakvietimus draugams ir artimiems žmonėms paprašėme,kad vestuvėse pageidautume, jog nei juoda nei balta spalva aprangoje nedominuotų smile.gif žinoma, svarbu ateis žmogus į šventę, bet tiesiog išsakėme savo pageidavimus ir nesulaukėme jokių pasipiktinimų ar priekaištų, o bus matyt ar į mūsų prašymą atsižvelgta bus po šventės 4u.gif
[/quote]

ir as galvojau zalia, bet kad vasara bus aplink zalia, tai bijau kad nuotraukose, pamergikes susilies su gamta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(padruzhke @ 2012 03 27, 10:52)
Laba, tai Jus paklauskit pamergiu, kokia spalva joms patiktu, gal jos jums pades apsispresti, tik neimkit visokiu spalvu, bus negrazu. Kai issirinksit spalva, kad pamergiu labai neistumtumet i remus pasakykit kokios spalvos norit ir kokio ilgio, tip padariau as, pasakiau spalva, ilgi ir kad nenoriu tortiniu manau labai pataike manosiso pamergytes, nors tarpusavy nesitare ne viena. Su ilga suknele liudininke.
user posted image

JUSU PAMERGIKES thumbup.gif na ir as galvoju, kad melyna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 03 27, 20:21)
ir as galvojau zalia, bet kad vasara bus aplink zalia, tai bijau kad nuotraukose, pamergikes susilies su gamta  ax.gif

Laba smile.gif, esu buvusi pamerge su zalia suknele, nors keliuose salonuose atklabinejo, kad susilies pamerges vasara su zaluma, bet foto zalios spalvos suknutes tikrai labai graziai ziurejosi ir niekas jokio susiliejimo nepastebejo smile.gif)). Bet siaip pati esu labiau uz melyna spalva (gal todel, kad pacios pamergytes bus butent melynos) smile.gif.
Atsakyti
as ir esu uz melyna spalva thumbup.gif Ir viliuosi kad mano pamergytes sutiks su suio pasiulymu ir visgi bus su melynom suknytem ax.gif
Atsakyti
Kai mes 2011 metu rugseji buvom draugu vestuvese pas mus buvo tokios;)seip daug kas atsisukinejo nes buvom gan ryskios:)bet seip labai gerai jos atrode;)

http://public.fotki....my-first-album/

nuomavomes tik tau salone:)
Atsakyti
QUOTE(iewutte11 @ 2012 04 11, 10:31)
Kai mes 2011 metu rugseji buvom draugu vestuvese pas mus buvo tokios;)seip daug kas atsisukinejo nes buvom gan ryskios:)bet seip labai gerai jos atrode;)

http://public.fotki....my-first-album/

nuomavomes tik tau salone:)

Koralo spalva ji vadinasi. wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 11 balandžio 2012 - 10:03
salonuose ja lasisine vadina:)

Papildyta:
O mano pamergiu sukneles siais metais bus tokios smile.gif

http://public.fotki....e/dsc-0063.html
Atsakyti
QUOTE(iewutte11 @ 2012 04 11, 10:55)
salonuose ja lasisine vadina:)

Papildyta:
O mano pamergiu sukneles siais metais bus tokios smile.gif
http://public.fotki....e/dsc-0063.html

nezinau bet nuotraukoje tai ta rozine spalva ne kaip atrodo verysad.gif
Atsakyti
Cia nuo fotoparato blykstes atrodo ruzava bet seip jos i persika labiau:)
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 03 26, 21:07)
siaubas, kaip sunku su tom spalvom issirinkti  doh.gif man niekas negrazu, tada is tu negraziu pradejau rinkti  doh.gif  geltona, po to pagalvojau gal tamsiai melyna, tad esu visiskai pasimetusi ir nebezinau ka daryti.  g.gif  g.gif tada radau tokia nuotraukele smile.gif

user posted image

ka manot?

man labai smagiai atrodo ši nuotrauka. Jeigu visos būtų su vienspalvėm trumpom suknelėm manau labai idomiai ir gražiai atrodytų thumbup.gif
Atsakyti