Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 04 20, 10:00)

Pritariu.
Juoda aišku geriau nei balta, bet lbai viskas priklauso nuo vestuvių.
geriau jau pasiklausk.
man nepatiktu doh.gif
Atsakyti
Man nepatiktų bigsmile.gif
Atsakyti
Ką aš galėčiau pasakyti. Mano vyro sesuo per mūsų vestuves irgi buvo sugalvojusi į pamerges eiti juoda suknele. Aš tam griežtai pasipriešinau, nes manau, kad taip, juoda spalva yra universali, bet į vestuves ji netinka. Negi kitų spalvų nėra?Be to pamačiusi pamergę juoda suknele šalia jaunosios, pagalvočiau, kad į pagrabą susiruošė apraudoti savo draugės ar giminaitės.
Bet čia mano nuomonė ir buvo mano vestuvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga* @ 2007 04 20, 16:28)
Ką aš galėčiau pasakyti. Mano vyro sesuo per mūsų vestuves irgi buvo sugalvojusi į pamerges eiti juoda suknele. Aš tam griežtai pasipriešinau, nes manau, kad taip, juoda spalva yra universali, bet į vestuves ji netinka. Negi kitų spalvų nėra?Be to pamačiusi pamergę juoda suknele šalia jaunosios, pagalvočiau, kad į pagrabą susiruošė apraudoti savo draugės ar giminaitės.
Bet čia mano nuomonė ir buvo mano vestuvės 4u.gif

tai aišku, kad apraudoja, nes draugė išteka. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 20, 16:31)
tai aišku, kad apraudoja, nes draugė išteka. lotuliukas.gif

Tai vat tik tokiu atveju ir suprasčiau juodą pamergės suknelę vestuvėse ax.gif
Atsakyti
na aciu uz visu pareikstas nuomones,bet manau kad kitos jau nebepirksiu nes pakankamai nemazai pinigu ant sios sukneles padejau,pasirinkau paprastesni varianta pameginsiu priderinti kitos spalvos salikeli arba svarkeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš klausčiau nuotakos prieš tai, bet jei jau nebegalvoji keisti savo pasirinkimo, tai tada derink kažkokius ryškesnius akcentus
Atsakyti
Tavo vietoj pasiklausčiau jaunosios. Kad vėliau nebūtų kokių nesusipratimų... g.gif
Atsakyti
Būtinai pašnekėčiau su jaunaja, nes po to gali iškilti gan nemalonių nesusipratimų doh.gif
Tikrai nebūčiau norėjusi, kad viena i mano pamergių būtų atėjusi juoda suknele schmoll.gif Nesieju tos spalvos būtinai su laidotuvėmis ar gedulu, bet tai nėra smagi spalva, tinkanti vestuvėms. Tikrai, nejaugi nėra kitų spalvų? rolleyes.gif
Atsakyti
Mano sesė per mano vestuves buvo pirmoji pamergė ir vilkėjo juodą gražią suknelę. Prie tos suknelės buvo puikiai priderinti šviesiai mėlynos spalvos aksesuarai, todėl bendras vaizdas tikrai buvo thumbup.gif
Ir man ta spalva nei kiek nemaišė.
Ir dar turiu labai gražią mūsų bendrą nuotrauką.. Ji šviesiaplaukė su juoda suknele, o aš tamsiaplaukė su balta suknele. Labai gražus kontrastas gavosi, kas pamato, tas negali atsižiūrėti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 23 balandžio 2007 - 13:12
O ko jau ta juoda spalva užkliuvo? Man tai netrukdytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 18, 17:31)
Svarbu, kad ne balta.  lotuliukas.gif O juoda, mėlyna ar raudona, manau, jokio skirtumo.  mirksiukas.gif

Pritariu mirksiukas.gif . Per savąsias vestuves prašiau pamergių rengtis kuo ryškiau, kad aš viena išsiskirčiau, o jos, šiknės biggrin.gif , net dvi iš penkių pasipuošė baltai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Niu, žodžiu, trys jaunosios beveik buvo lotuliukas.gif . Pykau labiausiai - geriau jau juodai būtų pasidabinusios biggrin.gif . Ir nematau tame nieko blogo mirksiukas.gif . Ir išvis žinau porą, kuri visada svajojo, kad per vestuves jaunoji bus juodai pasipuošusi, o jaunikis - baltu kostiumu. Ir man super thumbup.gif vaizdas būtų. Kuo ekstravagantiškiau - tuo įdomiau MAN drinks_cheers.gif .
Atsakyti