Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(anciukas. @ 2009 10 23, 17:30)
as pati juodos spalvos nemegstu, tai man toks vaizdelis  lotuliukas.gif  nebent koki dirza rysku prie ju....

o kokia zalia samanine juosta visai ziuretusi, jaunoji balta su zalia juosta, pamerges juodos su zaliom juostom g.gif
Atsakyti
Mano pusseserės wub.gif vestuvėse pirmoji pamergė buvo su juoda suknele. nuotraukose tiek nuotaka, tiek ji atrodė pasakiškai. thumbup.gif vestuvės buvo retro stiliaus, todėl p. pamergė savo apranga per daug neišsišoko.
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2009 10 23, 17:56)
as pati nei uz nei pries, bet man nera negrazu, o jei kam juoda grazu tai kompromisu neieskos ir bus pamerges juodos
pvz kiek as maciau man daug negraziau yra vestuves raudona tematika (pamerges, kaspinai, geles etc.) tokia ala valentino diena, tada geriau juoda smile.gif

pritariu. raudona tokia banali... man tai visiškai negražu kai vestuvėse dominuoja balta-raudona. O vat juoda tai kažkas idomaus, originalaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juillet: 24 spalio 2009 - 16:32
Sveikos, merginos, iskart atsiprasau jei klausimas labai kvailas ( blush2.gif ) kazkaip niekad nesu maciusi, kad pamerges ar pamerge butu su baltom suknelem..Tai vat idomu ar gali pamerge detis balta suknele?
Atsakyti
tikrai niekad nemaciau rolleyes.gif bet man asmeniskai butu kazkaip nesmagu jei mano pamerge per vestuves painiotu su manim biggrin.gif
Atsakyti
Esu maciusi pamerges su baltomis suknelemis,BET tai reikia grieztai derinti su jaunaja smile.gif paprastai nuotakos nepageidauja ka kasnors be jos dar butu su balta suknele tongue.gif
Atsakyti
aciu, merginos, kazkaip baltos sukneles su dideliu juodu kaspinu, kai busiu pamerge noriu, bet net nezinau kaip cia dabar daryt unsure.gif
Atsakyti
Šiaip tai tu pasiklausk jaunosios wink.gif Aš nenorėčiau, kad pas mane per vestuves būtų su balta suknele. Negalima taip. Čia jaunosios diena wink.gif Bet šiaip kartais būna, kad jaunoji pati nusprendžia, kad visos bus baltos. Kažkur čia rašė jau apie pamergių sukneles. Kitos nuotakos nenori, kad pamergės ir juodos būtų. Taip, kad... Svarbiausia jos atsiklausti. Juk tai jos diena wink.gif

http://www.supermama...215453-400.html paskaitinėk čia

http://www.supermama...hp/t322866.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 01 lapkričio 2009 - 04:04
Mano pamergės buvo baltomis suknelėmis (tuokiausi prieš 5 metus). Mano buvo persiko spalvos, o pamergytės kukliom trumpom suknytėm wink.gif
Visi gyrė ir neatsigrožėjo. Jeigu norėsi galiu nuotrauką permest į e-meilą wink.gif
Atsakyti
g.gif na as ir nenoreciau,kad butu su balta, man atrodo nublanks jaunuoji, tai gal rinktis kokia sampanine tada ar svelniai gelsva
Atsakyti
as tai nenoreciau, kad pamerges butu su baltom suknelem schmoll.gif
Atsakyti
tai jau tikrai ir as nenoreciau g.gif juk sako cia jaunosios diena biggrin.gif bet jei jaunoji sampanine kaip cia kazkas rase o pamerges trumpom baltom gal ir grazu, tik faktas, kad ta diena jaunoji vienintele turi buti balta bigsmile.gif man net negrazu kai is sveciu kazkas ateina su balta suknele, pritrenkciau tokia viesnia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2009 11 09, 09:11)
pritrenkciau tokia viesnia  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As taipat. hihihi.gif Delto ir geriausia yra,kad pamergytes butu su vienodom sknytem arba bent jau pasakyti kokia spalva ar ilgis. rolleyes.gif
Atsakyti