Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių suknelių spalva

Apklausa: Kokia buvo ar bus Jūsų pamergių suknelių spalva? (414 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2009 07 31, 15:32)
Mano pamergytės buvo su persikinės spalvos suknelėmis  thumbup.gif  wub.gif

http://public.fotki....ika87/vestuves/

Gražu, bet jau pulko didumas.

QUOTE(Reika @ 2009 08 03, 20:55)

Man net labai negražu.

QUOTE(pupa*uoga @ 2009 11 19, 19:53)
mano pamergytes buvo pasipuose tokiomis suknelemis .  smile.gif  atrode tikrai graziai mirksiukas.gif  http://public.fotki.com/pupadovile/

Labai romantiškai atrodė pamergės.

QUOTE(egliosha @ 2010 07 27, 17:59)
mano merginos buvo

Labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 07 28, 19:31)
man nebent uzkliuvo kad uz mano grazesni, bet ten toks kulnas pas mergaite buvo, kad as buciau jau po baznycios isvirtus lotuliukas.gif mano basutes visai paprastos buvo, bet man svarbu buvo patogumas ir kad baltos biggrin.gif del batu ar plauku tikrai neturejau jokiu pageidavimu irnesakyk.gif kokius jau rado tokius, svarbu sukneles violetines laugh.gif

na saunu, kad jums tai nerupejo thumbup.gif bet sukneles, tai tikrai lb grazios ir lb graziai visom tiko thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 07 27, 16:59)
mano merginos buvo violetinem suknelem iki zemes wub.gif
tik viena mergina buvo kito atspalvio violetine suknele-liudininkei reikia issiskirti biggrin.gif )
daugiau nei pusei ta spalva nepatiko, bet nuotraukose atrodo super visos wub.gif balta-violetine-zalia nuo gamtos, esu labai patenkinta situo pasirinkimu thumbup.gif

Labai gražu wub.gif ir spalvytė man labai graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 07 31, 16:37)
Gražu, bet jau pulko didumas.

O tai cia blogai? bigsmile.gif dabar kur eisiu i vestuves irgi apie 10 poru bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2010 07 28, 19:26)
super. niekada negalvojau, kad tokia ryški spalva taip superiniai atrodyt gali  thumbup.gif

Man tai ryskios spalvos visada grazu.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 07 27, 17:59)
mano merginos buvo

Atrode nerealiai graziai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif super!!!!!!!!
Atsakyti
Kadangi mum su vyru patinka melyna spalva tai svecius i pareigojom rengtis melynai (arba su sios spalvos akcentais).
Tai ir pamergiu sukneles buvo tamsios melynos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 01, 18:46)
O tai cia blogai? bigsmile.gif dabar kur eisiu i vestuves irgi apie 10 poru bus smile.gif

Neblogai, parašiau, ką pastebėjau.
Atsakyti
Aš vis dar sprendžiu tarp ryškiai melsvų ar elektrinių.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 999edita: 20 rugpjūčio 2010 - 16:58
As taip pat esu pasimetusi tarp spalvu, kokia parinkti pamergems. Pradzioj galvojau apie zydra, dabar esu apsistojusi ties kremine. Noriu, kad pamerges butu ilgomis, nepustomis, vienos spalvos suknelemis, o modeli te renkasi pacios. Kolkas nei su viena nekalbejau apie tai, taciau manau, kad pati nuspresiu kokia spalva tures buti. Todel, kad nuo to toliau priklausys sventes akcentai, pobuvio vietos dekoras, pakvietimai ir taip tt Vat tik galvoju kokia spalva lengviausia priderinti prie veidu, kad neatrodytu pablyske ir pan. ir kad nuotraukose atrodytu graziai.
Atsakyti
QUOTE(draug-yste @ 2010 09 07, 00:01)
As taip pat esu pasimetusi tarp spalvu, kokia parinkti pamergems. Pradzioj galvojau apie zydra, dabar esu apsistojusi ties kremine. Noriu, kad pamerges butu ilgomis, nepustomis, vienos spalvos suknelemis, o modeli te renkasi pacios. Kolkas nei su viena nekalbejau apie tai, taciau manau, kad pati nuspresiu kokia spalva tures buti. Todel, kad nuo to toliau priklausys sventes akcentai, pobuvio vietos dekoras, pakvietimai ir taip tt  Vat tik galvoju kokia spalva lengviausia priderinti prie veidu, kad neatrodytu pablyske ir pan. ir kad nuotraukose atrodytu graziai.

Priklausomai nuo to, kada jūsų vestuvės rolleyes.gif Jei ankstyvą rudenį, tai vistiek merginos bus kažkiek įdegusios, tai gal nebus išblyškusios su kreminės spalvos suknelėmis. Bet kai vestuvės žiemą ir tų spalvų gamtoj nėra, tai man asmeniškai kreminė spalva jau atrodytų nykiai... Tuomet geriau žydros unsure.gif Bet čia tik mano asmeninė nuomonė, kuri gali skirtis nuo jūsiškės, tai normalu mirksiukas.gif
Atsakyti

To: -=Nikutea=- Mano vestuves bus paciu karsciausiu metu laiku - liepa smile.gif
Atsakyti
Mano bus rugpjucio menesi vestuves,bet negaliu apsispresti ar su geltonom suknelem ar violetinem g.gif
Atsakyti
Mano pamerges bus su tamsiai melynom suknelem ax.gif
Atsakyti