Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 24, 11:19)
Angliskas pavadinimas Frankincense.
4u.gif

Frankenšteinas, kaip juokavo viena moteris gamybinio vakarelio metu lotuliukas.gif

aš užsirašiau į dar vieną vakarėlį pas jas, gegužę lyg ir bus kremų su simondsijomis. Paskutiniam pačiam, visos vietos užimtos blink.gif

dėl seminarų, tai rašo dabar tik į rezervą, bet mane nuramino, kad yra šansų papulti bigsmile.gif
Atsakyti
as galvoju kad noreciau i koki kremu vakareli papulti, bet puslapyje matau tik kvepalu seminarus, tai kazkaip kitaip reikia susizinoti apie kremu vakarelius?
Papildyta:
oi jau radau info
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 24, 13:19)
as galvoju kad noreciau i koki kremu vakareli papulti, bet puslapyje matau tik kvepalu seminarus, tai kazkaip kitaip reikia susizinoti apie kremu vakarelius?
Papildyta:
oi jau radau info

O kur radai? nerandu as tos info doh.gif
Atsakyti
Norejau benzoino, bet sako, kad nebera jo kol kas sad.gif
Atsakyti
čia smile.gif Tik info sena, neatnaujinta sad.gif

be to, pirmame šios temos puslapyje taip pat įdėta nuoroda apie kremų gamybos pradžiamokslius wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 balandžio 2009 - 12:47
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 24, 13:34)
Norejau benzoino, bet sako, kad nebera jo kol kas sad.gif

o kajaputo, ar kuris ten panasaus poveikio nenori pabandyt? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 04 24, 13:06)
dėl seminarų, tai rašo dabar tik į rezervą, bet mane nuramino, kad yra šansų papulti  bigsmile.gif

o kaip ten su tuo uzstatu? 4u.gif reikejo palikt?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 24, 13:46)
be to, pirmame šios temos puslapyje taip pat įdėta nuoroda apie kremų gamybos pradžiamokslius wink.gif

tai dabar man blondinei galit parodyt kur ta nuoroda blush2.gif nerandu doh.gif
Atsakyti
tai kad tik rezerve sėdžiu ax.gif Jeigu man nuskils, atsilaisvins vietų ir būsiu pakviesta, tada ir bus sprendžiami finansiniai klausimai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 04 17, 11:31)

kremų, losjonų, lūpų balzamų gamybos pradžiamokslius išeiname čia biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 24, 13:56)
tai kad tik rezerve sėdžiu  ax.gif Jeigu man nuskils, atsilaisvins vietų ir būsiu pakviesta, tada ir bus sprendžiami finansiniai klausimai wink.gif
Papildyta:
biggrin.gif

as blondze supratau, kad aprasymu kaip gamint yra nuoroda doh.gif persimiegojau siandien turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 24, 13:56)
tai kad tik rezerve sėdžiu  ax.gif Jeigu man nuskils, atsilaisvins vietų ir būsiu pakviesta, tada ir bus sprendžiami finansiniai klausimai wink.gif

tai gal tada butu galima ir telefonu i dar viena rezervine vieta? g.gif reiks gal pasiskambint ir pasiklaust.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 24 balandžio 2009 - 13:02
QUOTE(agnuta @ 2009 04 24, 13:48)
o kajaputo, ar kuris ten panasaus poveikio nenori pabandyt? ax.gif

speju, kad dabar turbut negausiu nei ano, nei to, nes parase is agnum centro, kad ir benzoino teirautis tik po geguzes 14...
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 04 24, 13:01)
tai gal tada butu galima ir telefonu i dar viena rezervine vieta? g.gif reiks gal pasiskambint ir pasiklaust.

kuo anksčiau paskambinsiu, tuo aukščiau rezerve būsi rolleyes.gif
Atsakyti