Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(Monica @ 2009 04 24, 07:41)
perskaičiau knygoj,kad citrusu rektų šaldytuve laikyti, o kai kurie aliejai laikui bėgant tik geresni darosi, kaip kad vynas išlaikytas rolleyes.gif

pas mane jie taip ilgai neuzsilaiko, kad reiktu juos i saldytuva kisti ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 04 24, 09:02)
o gal uzmatei kiek kainuoja arbatines rozes ea?  ax.gif

72 lt -1 ml

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 24, 16:56)
pas mane jie taip ilgai neuzsilaiko, kad reiktu juos i saldytuva kisti  ax.gif

o aš kaip tik pvz apelsino kažkaip naudingai ir nepanaudojau.Kambarius pakvėpinu ir tiek..

Važiuosiu ir aš ryt į KN, skambinau sakė emuls.vaško turi, dar reiks ea prigriebti, tame tarpe ir Myros.Paskaičiau, tai jis l. gerai gydo sužeidimus (nubrozdinimus, kraujavimą ir pan.).Tai vaikams matyt daugiausia teks naudot, aišku dar dėl sinusito.O jo 5 ml 32 Lt? ar ne apie jį kalba buvo...Tada dar nelb ir brangus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 24 balandžio 2009 - 17:52
sveikutes busiu blondine 4u.gif
Vikieciu nemoku.. blush2.gif
Turiu rinkinukus:
1)Probierset unreine haut
2)Probier-und reiseset gesicht

Kuris skirtas riebiai odai?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 24, 14:04)
speju, kad dabar turbut negausiu nei ano, nei to, nes parase is agnum centro, kad ir benzoino teirautis tik po geguzes 14...

tau liepe po 05.14 skambinti itariu todel, kad Jurate isvaziuoja i kelione, o be jos niekas neatves iki Kauno 4u.gif nebutinai todel, kad neturi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 24 balandžio 2009 - 19:30
Aš šiandien buvau Agnum centre, tai deja neatkeliavo kokosas verysad.gif. Aš jo labiausiai laukiau. Na, bet kitas prekes gavau, kaip visada atėjusi man patogiu metu tongue.gif. Jūratė patvirtino mano spėjimus, kad aš vienintelė atlekiu tokiu laiku ir kaip ji sako, man tiesiog sekasi, kad ją visada randu ax.gif.
Aš ką tik iš sporto, taigi išbandžiau alūno akmenėlį. Maikutė buvo išskalbta, pažastis taip pat prieš sportą nusiploviau, taigi po sporto specialiai patikrinau ir ką gi, nei maikutės nei mano pažastys nesmirdėjo. Taigi, veikia. Turiu ir THAI, tai kitą kartą pabandysiu su juo, žodžiu darysiu eksperimentus ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 23, 21:40)
Turi..visai neseniai pirkau... smile.gif

Labai domina tūris ir kainytė 4u.gif kažkaip KN pamiršo į tinklapį įdėti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 24, 12:19)
Bosveliju aliejus stipriai ......

Labai ačiū Linutiaaa aciuks.gif
Atsakyti
Gavau prekes is cia http://www.akomaskin...e0f0476007ee368
Kas man patiko:
Kokosu aliejus, sviestmedzio aliejus.
Visa kita seip sau, ypac va sis daiktas:
http://www.akomaskin...eba_hair_bounce
taip ir likau nesupratus kas cia per daiktas ir kam ji naudoti, ar jis skirtas afrikos gyventojams, nes iki siuol neisiplauna, ploviau net actu ir fairy blush2.gif doh.gif

Kaip maisyti kakao sviesta su kitais aliejais, pvz kokosu, ar reikia trintuve, kaip bulvem??
O biciu vaska??
Mango sviesta man panasus i NB rafinuota sviestmedzio alieju
Dar visai nieko antitoksininis muilas, bent jau nelabai sausina
Arbata irgi nieko
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 24, 21:56)
Visa kita seip sau, ypac va sis daiktas:
http://www.akomaskin...eba_hair_bounce

Kaip maisyti kakao sviesta su kitais aliejais, pvz kokosu, ar reikia trintuve, kaip bulvem??
O biciu vaska??

man tai sudėtis tragiška jo doh.gif

Shea Butter, Cocoa Butter,Vitamins,Petrolatum, Mineral Oil,Jojoba Oil,Avocado Oil, Almond Oil, Panthenol,D&C and Fragrance.

naftos želė, mineralinis aliejus, paskui gali būti sintetiniai dažai ir sintetiniai kvapai blink.gif Labai nepergyvenk, išsiplaus tau galva per kelis kartus tikrai wink.gif

kakavos sviestas sutrupa ir išsimaišo, gali vos vos pašildyt, tik prisimink, kad jis šilumai imlus, ilgai ją išlaiko, todėl neperkaitink 4u.gif

bičių vašką aš susmulkinu su peiliu kuo smulkiau, tada šildau ir tirpinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 24 balandžio 2009 - 22:06
QUOTE(katutis @ 2009 04 24, 22:05)
man tai sudėtis tragiška jo  doh.gif

Shea Butter, Cocoa Butter,Vitamins,Petrolatum, Mineral Oil,Jojoba Oil,Avocado Oil, Almond Oil, Panthenol,D&C and Fragrance.

naftos želė, mineralinis aliejus, paskui gali būti sintetiniai dažai ir sintetiniai kvapai  blink.gif Labai nepergyvenk, išsiplaus tau galva per kelis kartus tikrai wink.gif
kakavos sviestas sutrupa ir išsimaišo, gali vos vos pašildyt, tik prisimink, kad jis šilumai imlus, ilgai ją išlaiko, todėl neperkaitink  4u.gif

bičių vašką aš susmulkinu su peiliu kuo smulkiau, tada šildau ir tirpinu smile.gif

O as naiviai pagalvojau, kad viskas siame pslp yra natural blush2.gif doh.gif
Kur man ji det??? Gal kas dykai paims??
Nebent drauge paims, nors as labai abejuoju schmoll.gif
O kur sildai?? Tokia as zalia, del kakavos tu teisi, pasildziau, kad iki siol skystokas blush2.gif O kaip biciu vaska su kokosu aliejumi maisyti?? Ir ar nieko?? Noreciau kunui pabandyti toki misinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 24, 22:15)
O as naiviai pagalvojau, kad viskas siame pslp yra natural blush2.gif  doh.gif

Kur man ji det??? Gal kas dykai paims??

O kur sildai?? Tokia as zalia, del kakavos tu teisi, pasildziau, kad iki siol skystokas blush2.gif O kaip biciu vaska su kokosu aliejumi maisyti?? Ir ar nieko??

žinom mes tuos puslapius tongue.gif Kartais galima nemalonių siurprizų pas tokius pardavėjus rasti sad.gif

nueik į kosmetikos išparduotuvę ir pasiūlyk už šokoladą biggrin.gif Čia tai jo tikrai niekas neims wink.gif

paimu mažą dubenėlį, įstatau į karštą vandenį ir pirma ištirpinu vašką, paskui sudedu aliejus ir gerai išmaišau smile.gif Esu dariusi kūnui su bičių vašku, bet ar dėl vaško, ar sviestmedžio padauginau, bet tepėsi jis man gana sunkiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 24, 22:21)
žinom mes tuos puslapius tongue.gif Kartais galima nemalonių siurprizų pas tokius pardavėjus rasti sad.gif

nueik į kosmetikos išparduotuvę ir pasiūlyk už šokoladą  biggrin.gif Čia tai jo tikrai niekas neims wink.gif

paimu mažą dubenėlį, įstatau į karštą vandenį ir pirma ištirpinu vašką, paskui sudedu aliejus ir gerai išmaišau smile.gif Esu dariusi kūnui su bičių vašku, bet ar dėl vaško, ar sviestmedžio padauginau, bet tepėsi jis man gana sunkiai  ax.gif

O jei su kokosu maisyti?? 4u.gif
Atsakyti
aš dėjau sviestmedį, kokosą, kakavos sviestą biggrin.gif Pabandyk, aišku, tik vaško nepadaugink - pažiūrėsi, ar su juo patiks wink.gif Nes kai vaško nededi, sviestas gaunasi labai tirpus, pakabinus jo skystėja tiesiog ant rankų. Radus aukso vidurį būtų liuks bigsmile.gif
Atsakyti