Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

kokia grazi tema, aciu Katuti bigsmile.gif
Jau baigiu ir as susigundyt naujais hidrolatais, vien tik paskaicius jus aprasymus bigsmile.gif bet gal po ju keliones bandysiu sakytis, nes i Kauna tikrai niekas neperduos, kiek zinau Jurate irgi isvaziuoja i kelione ax.gif
Atsakyti
Laba, idomu man pasidare, per kiek mazdaug laiko jus sunaudojat 100 ml talpos hidrolato buteliuka? Vos pasipurskiu ir zvalgaus i savaji (ar as cia tokia netaupi, ar taip reikia). Purskiu ryte ir vakare.
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 04 18, 15:41)
Laba, idomu man pasidare, per kiek mazdaug laiko jus sunaudojat 100 ml talpos hidrolato buteliuka? Vos pasipurskiu ir zvalgaus i savaji (ar as cia tokia netaupi, ar taip reikia). Purskiu ryte ir vakare.

as dvieju menesiu neistempiu su 100 ml.. bet tikrai uztenka 1.5 men.. irgi purskiu du kartus per diena..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 18, 15:47)
as dvieju menesiu neistempiu su 100 ml.. bet tikrai uztenka 1.5 men.. irgi purskiu du kartus per diena..

Va va, ir man panasiai iseina. Vadinasi viskas su mano taupumu-islaidumu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 04 18, 15:52)
Va va, ir man panasiai iseina. Vadinasi viskas su mano taupumu-islaidumu gerai  smile.gif

nu cia dar klausimas lotuliukas.gif nes as irgi manau kad gal man per greit issinaudoja.. viana drauge turi roziu hidrolata nuo rudens, ir dar iki siol neisnaudojus.. klausiau jos gal ne kasdien naudoja blink.gif bet sake, kad kasdien po du kartus i diena blink.gif blink.gif tai va ir nesuprantu kaip taip ilgai jai uztenka..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 18, 14:56)
nu cia dar klausimas  lotuliukas.gif  nes as irgi manau kad gal man per greit issinaudoja.. viana drauge turi roziu hidrolata nuo rudens, ir dar iki siol neisnaudojus.. klausiau jos gal ne kasdien naudoja  blink.gif  bet sake, kad kasdien po du kartus i diena  blink.gif  blink.gif  tai va ir nesuprantu kaip taip ilgai jai uztenka..

As turiu hidrolata nuo gruodzio pradzios. Tai jau ant dugno teliko. Gaunas 4 men. blink.gif Purskiu 2 kartus per diena. O viena drauge nuo sausio men jau antra buteliuka baige. Purskias irgi tiek pat. blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt priklauso nuo papurškimų skaičiaus. Aš darau 3-5, tai irgi gan greitai naudojasi.
Atsakyti
Merginos, vaziuokim su KN kolektyvu i tuos levandu laukus is paveikslelio bigsmile.gif thumbup.gif gal kuri ir ruosiates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 18, 19:45)
Merginos, vaziuokim su KN kolektyvu i tuos levandu laukus is paveikslelio  bigsmile.gif  thumbup.gif  gal kuri ir ruosiates?  ax.gif

man pavydu be galo... paskaiciau ir supratau kad per toki isvaziuojamaji seminara per tas dvi savaites tiek suzinai kaip per kelis menesius neakivaizdziai thumbup.gif gaila, kad mano finansai neleidzia, vaziuociau... verysad.gif ir siaip zavu toks ir pabuvimas gamtoje, ir dar daugybe idomiu dalyku tiesiogiai pamatoma, paciupinejama, pauostoma smile.gif
Atsakyti
Merginos, vaziuokim su KN kolektyvu i tuos levandu laukus is paveikslelio  bigsmile.gif  thumbup.gif  gal kuri ir ruosiates?  ax.gif

Vakar kai Katutis paskelbe naujiena, puoliau skaityt. Jau taip isisvajojau...kad visa nakti sapnavau lotuliukas.gif Vyras kaip ir dave palaiminima, bet kad as i lietuva butent liepos 10 atskrendu. Ir siaip jau pirmosios viesnages lietuvoje dienos suplanuotos. Tai sakau, siais metais dar pasiskaitinesiu knygu, jei bus kokiu gamybiniu vakareliu KN, butinai apsilankysiu, o kitais metais (jei viskas bus gerai), tikrai vaziuociau i tokia kelione. Nors kaina ir nemaza, bet ispudziu butu visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 18, 19:14)
Matyt priklauso nuo papurškimų skaičiaus. Aš darau 3-5, tai irgi gan greitai naudojasi.

ir aš lygiai taip pat, nebent mažiau paspaudimų daryčiau ir bandyčiau rankomis paskirstyti hidrolalą ant veido....smile.gif

nea sad.gif Paprastai darbe atostogoms užsirašom iš anksto (čia abu su MB bandom susiderinti, kad kartu išleistų), plius, įsivaizduoju, kaip būtų "lengva ir paprasta" išsiprašyti neplanuotų atostogų pačiame vasaros viduryje, kai kiti bendradarbiai jau rezervavę tą laiką verysad.gif

geriau pasvajosiu, kaip gizma drinks_cheers.gif Faina tokius gražius sapnus sapnuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 18 balandžio 2009 - 22:31
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 18, 20:45)

Kai vakar perskaičiau tos kelionės aprašymą, tai taip užsimaniau rolleyes.gif. Štai aš turiu galimybę rinktis atostogas bet kuriuo metu, ir vyras sako, kad važiuočiau, bet vyrui dviem savaitėm palikti du vaikus, o ypatingai kūdikį, tai negaliu, negaliu schmoll.gif.
Atsakyti