Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

Sakykit antrad. Laimė būna visą dieną ar tik kažkokiu konkrečiu metu?
Atsakyti
puslapyje yra tokia info: Laimė Kiškūnė konsultuoja salone antradieniais 11-18 val.
, bet kaip realiai - nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį rytą pirmą kartą išbandžiau rožių hidrolatą ir.. labai nusivyliau kvapu verysad.gif įsivaizdavau švelnų, neįkyrų, deja iki dabar užuodžiu paplėkusį, nenusakomą kvapą. galvojau man vaidenasi, ar su hormonais jau šakes, tai MB pauostė ir pasakė dar geriau - sysiukų kvapas. ir ne šiaip kokių, o tokių užsistovėjusių doh.gif
tikrai neatėjau supeikti kvapų namų. tikiu, kad čia atrasiu gaminių, kurie man tiks ir patiks, bet ar gali būti kažkas negerai su mano rožių vandeniu? maniškis yra Rose de Mai, pirktas prieš porą dienų, galiojimo data ant dugnelio 2009-10. nebežinau ką daryt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 04 20, 12:20)
Šį rytą pirmą kartą išbandžiau rožių hidrolatą ir.. labai nusivyliau kvapu  verysad.gif įsivaizdavau švelnų, neįkyrų, deja iki dabar užuodžiu paplėkusį, nenusakomą kvapą. galvojau man vaidenasi, ar su hormonais jau šakes, tai MB pauostė ir pasakė dar geriau - sysiukų kvapas. ir ne šiaip kokių, o tokių užsistovėjusių  doh.gif
tikrai neatėjau supeikti kvapų namų. tikiu, kad čia atrasiu gaminių, kurie man tiks ir patiks, bet ar gali būti kažkas negerai su mano rožių vandeniu? maniškis yra Rose de Mai, pirktas prieš porą dienų, galiojimo data ant dugnelio 2009-10. nebežinau ką daryt..  unsure.gif

manau kad su hidrolatu viskas yra gerai, tik gal tavo nosis dar nebuvo pasiruosus biggrin.gif mat gi isivaizdavai, kad bus svelnus ir lengvas kvapas.. o pasirodo ne toks jau ir lengvas.. su laiku prisijaukinsi mirksiukas.gif tik nepamirsk karts nuo karto pauostyt (pasipurkst)..
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 04 20, 12:20)
Šį rytą pirmą kartą išbandžiau rožių hidrolatą ir.. labai nusivyliau kvapu  verysad.gif įsivaizdavau švelnų, neįkyrų, deja iki dabar užuodžiu paplėkusį, nenusakomą kvapą. galvojau man vaidenasi, ar su hormonais jau šakes, tai MB pauostė ir pasakė dar geriau - sysiukų kvapas. ir ne šiaip kokių, o tokių užsistovėjusių  doh.gif
tikrai neatėjau supeikti kvapų namų. tikiu, kad čia atrasiu gaminių, kurie man tiks ir patiks, bet ar gali būti kažkas negerai su mano rožių vandeniu? maniškis yra Rose de Mai, pirktas prieš porą dienų, galiojimo data ant dugnelio 2009-10. nebežinau ką daryt..  unsure.gif

va pavyzdys kaip kiekvienai kvapai skirtingi smile.gif man jokiu panasiu asociaciju, tuo labiau tokiu baisiu, nebuvo.. Argano aliejuko kvapas irgi normalus, nors pries pirkdama buvau skaicius, kad kai kuriom merginom irgi panasus i sysiuko:)

gal kuri zinot,kiek kainuoja hamameliu hidrolatas? KN jau ikele info apie ji, tik kainos nera...
Atsakyti
man irgi roziu hirdrolato kvapas toks sunkesnis pasirode, nei isivaizdavau. taciau, jokio paplekusio kvapo neuzuodziau (kvapams labai jautri). jei lyginti levandu hidro ir roziu, tai levandu tikrai turi paplekusio kvapelio, MB sake, kad panasu i kaciuko sysiu. taciau pripratus ir jis malonus, nosies "nebelauzia" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 04 20, 11:20)
Šį rytą pirmą kartą išbandžiau rožių hidrolatą ir.. labai nusivyliau kvapu  verysad.gif

nemažai daliai pirkėjų taip yra buvę, ne tu pirma 4u.gif

pasakojo Gitana, kaip gaminamas levandų hidrolatas - žiedai distiliuojami, ant viršaus nusėda eterinis aliejus, o apačioje teliūskuoja šalutinis produktas - gėlių vanduo, hidrolatas wink.gif Kvepia bent jau man visiškai skirtingai ax.gif EA - galiu uostyt iki apsvaigimo, hidrolatą savo laiku supurškiau atiduotą draugės, kuri jo kvapo negalėjo pakęsti, nes negi mesi lauk gerą daiktą? biggrin.gif

rožių hidrolatas man nebuvo malonus irgi pradžioje, bet pripratau ir nieko smile.gif MB matyt irgi priprato prie neįprastų kvapų namuose, nieko nebesako smile.gif Tiesa, buvo pakėlęs vėją dėl ramunėlių EA - sakė, kad baisesnio kvapo niekad nėra uostęs, bet irgi - po truputį, po truputį, mažais kiekiais gal pripras, jei kartais taip kvepėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 20, 15:01)
Tiesa, buvo pakėlęs vėją dėl ramunėlių EA - sakė, kad baisesnio kvapo niekad nėra uostęs, bet irgi - po truputį, po truputį, mažais kiekiais gal pripras, jei kartais taip kvepėsiu  rolleyes.gif [/color]

O kokių ramunėlių pirkai? germaniškųjų?Kam naudoji?
Atsakyti
Roziu hidrolatas tai pasaka palyginus su
Frankincenso (Boswelia sacra) hidrolatu doh.gif
Nepaisant to, kad man labai patiko jo aprasytas poveikis
taciau nuejau, pameginua, na niekaip niekaip negaleciau tokio
kvapo pakelti doh.gif

Nusipirkau Nerolio hidrolata, labai patinka, bet nedaug reikia, nes kvapas stiprokas
taipogi rolleyes.gif

Naudoju levandu hidrolata siaip jau daugiauia, tai pats nekalciausias aromatas sakyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 20, 16:25)
Naudoju levandu hidrolata siaip jau daugiauia, tai pats nekalciausias aromatas sakyciau  ax.gif

aš ir levandų vis purškinėjaus, bet pastebėjau kad labai sausina mano veidelį unsure.gif dab MB po skutimosi jį naudoja ir kvapu nesiskundžia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 20, 14:52)
O kokių ramunėlių pirkai? germaniškųjų?Kam naudoji?

aha, germaniškųjų smile.gif Kartais įlašinu į CC, kokią veido, plaukų kaukę smile.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 20, 15:25)
Roziu hidrolatas tai pasaka palyginus su
Frankincenso (Boswelia sacra) hidrolatu  doh.gif

Naudoju levandu hidrolata siaip jau daugiauia, tai pats nekalciausias aromatas sakyciau  ax.gif

nesusilaikiau, užsikvatojau lotuliukas.gif Frankincenso man kaip tik malonus kvapas wub.gif

levandų pirksiu kada nors, bet dėl poveikio ir jei pasiryšiu kentėti tą keistą kvapą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2009 04 20, 11:20)

Perskaičius tokį aprašymą, iš kart pagalvojau, negi tikrai sugedęs (nors neįsivaizduoju, kad taip būtų), nes mano rožių hidrolatas būtent taip ir kvepia, kaip pagal Jus ir turėtų - švelnus, neįkyrus, ir nepersaldus kvapas, toks kaip ir rožės kvepia smile.gif. Aš nė neįsivaizduoju, kad galėtų kažkaip kitaip kvepėt smile.gif. ...
Papildyta:
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 04 20, 13:10)
va pavyzdys kaip kiekvienai kvapai skirtingi smile.gif man jokiu panasiu asociaciju, tuo labiau tokiu baisiu, nebuvo.. Argano aliejuko kvapas irgi normalus, nors pries pirkdama buvau skaicius, kad kai kuriom merginom irgi panasus i sysiuko:)

gal kuri zinot,kiek kainuoja hamameliu hidrolatas? KN jau ikele info apie ji, tik kainos nera...

Žvilgtelėjau, tai kaina nurodyta KN puslapyje 25lt. Va šitas kvapas tai labai įdomus turėtų būti pagal aprašymą, gal jau teko uostyti?
Atsakyti