QUOTE(Monica @ 2009 04 29, 07:45)
Kunigunda, tu turi santalą?Jei taip, tai ar bandei, kaip patiko?Aš noriu jį pirkti, tik pasiskaitinėjau apie iš skirtingų šalių gaunamą, tai labiausiai norėčiau polinezietiško, KN ne toks, gal siųstis

. Paskendau aš aromaterapijoj, deja ne pigus malonumas
Dar ne, bet as ji galvoju kvepalams pirkti, tai ta proga gal ir ant SB isbandyciau
As skaiciau, kad pats paciausias is Indijos, o prasciausi is Australijos ir aplinkiniu rajonu. Anksciau KN buvo to brangaus, o dabar pigesnis, bet kazkaip nepamenu is kur jis

. Intike dazniausiai buna australietisko, tad ir kainos nedideles
QUOTE(baggio @ 2009 04 29, 10:08)
Pas mane ant kojyciu irgi visa puokste ir kapiliaru ir venos baisios
sau galvoju daryti su citrina, kiparisu, labdanu ir kadagiais, ar efektyvu galesiu parasyti veliau
QUOTE(Hermion@ @ 2009 04 29, 10:08)
Gal man ryte vietoj frankincenso reikėtų kokį kitą hidrolatą, pvz kažkurį iš rožių, kad labiau drėkintų? Vidury darbo dienos purškaliotis šiek tiek problematiška
Ir dar - ar KN yra koks nors aliejų mišinukas specialiai paakiams nuo raukšlių, ar reikėtų pačiai susimaišyti?
o gal palauk kol gaus champak 'jis sake yra labai gerai dekinantis
Ne, nera. Tenka pacioms makaluotis
QUOTE(jolie23 @ 2009 04 29, 13:12)
Dar radau rožių vandens, gal kuri bandėt, parašyta, kad jis tinka jautriai odai?

Seniai norėjau nusipirkt, dabar susidarinėju sąrašiuką..
roziu hidrolatas puikus, bet ten dar atkeliaus ir jazminu, bet jis, deja, jautriai odai netinka. Taciau, gal champak tiktu ' po keliu savaiciu jau tikrai bus galimybe ju nusipirkti visu tai bus proga visus issibandyti