Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(eja @ 2009 04 29, 11:50)
pasitepiau taip, kad jau tikrai poveikis butu (sau, mylimajai, gi negaila:), ir pritepiau arti akiu, tai po minutes taaaaip pradejo grauzti akis,

lotuliukas.gif bigsmile.gif

visų aliejų negalima daug tepti - po lašiuką, aš šito dedu po kelis ir tepu palei akiduobės liniją wink.gif Čia toks universalus aliejų tepimo būdas, nebent valaisi makiažą su aliejuku tam tinkančiu, tada jo prie pat akių lieka wink.gif

taip, KN sakė, kad graužt gali jis akis, jei arti pasiteptum ar tamanuotais pirštais akį patrintum drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 10:00)
ateinu su pagyrimais tamanų aliejui - poveikis ir kvapas - nerealūs biggrin.gif Jei būčiau žinojusi, būčiau anksčiau jį paėmusi iš Nep  rolleyes.gif Dingo man skruostų raudonumas po poros kartų  wub.gif MB sakė, kad tamanai kvepia pikantiškais pipiriškais prieskoniais mėsai  lotuliukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 10:36)
KN, kurgi dar smile.gif Nepakenktų, nes jis pasižymi odą regeneruojančiomis, randus naikinančiomis savybėmis - reikia bandyti  4u.gif
Nep ne jis, o ji smile.gif Jai labai netiko tamanų (foraha/puiklapių aliejus), nors mes čia buvome nusprendę, kad ji tiesiog perdaug jo pritepdavo. Bet žmogui subjuro tada odos būklė, nepranyko spuogai, kaip ji tikėjosi.

Mano oda mišri į riebumą, aliejus yra lengvas, tikrai ne sunkus. Jis turi sutraukiančių savybių ir gerai veikia kraujagysles, aš ir kojoms jį naudosiu, nes kraujagyslės, venos prasimuša sad.gif

ar pas mane kuperozė, nežinau  g.gif Tiesiog neseniai ant skruostų atsirado tokios rausvos dėmės - pasidariau kaip kokia rusų matrioška, nors iki tol dažniausia būdavau išbalusi smile.gif Du kartus patepiau - ir nėra  thumbup.gif Kita vertus, gal čia buvo paviršinė problema?  g.gif

QUOTE(eja @ 2009 04 29, 12:50)
Sveikos,
pie tamanu alieju kalbant - vakar nusipirkau, pasitepiau taip, kad jau tikrai poveikis butu (sau, mylimajai, gi negaila:), ir pritepiau arti akiu, tai po minutes taaaaip pradejo grauzti akis, kad nedelsiant puoliau praustis, atsargiai merginos su tais tamanais...O issiprausus, oda tokia idomi buvo - kaip kokia vaskine, ar sutraukta, na zodziu labai keistas pojutis buvo...

Sudominot su tamanų aliejumi, o kiek jis kainuoja ir koks kiekis? Niekada nesu pirkus iš KN, tai nelabai gaudausi.. blush2.gif
Mano oda jautri ir labai raudonuoja, tai gal padėtų.. O galima jo nusipirkt tik pabandymui, kad paskui netektų mest, jei kas? Ir kaip reikalai su makiažu, ar galima špakliuotis pasitepus?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 29 balandžio 2009 - 12:46
Po to jau ir as prisiminiau, kad minejo apie akiu persejima:)
Kaina jo apie 30 Lt, pabandymui galima tik pacioje parduotuveje pasitepti, ten indukai visada su mentelemis stovi, kitaip tai nelabai.
Del makijazo tai sunku pasakyti - as tepiausi vakare, ant isplautos odos.
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 04 29, 12:45)
Sudominot su tamanų aliejumi, o kiek jis kainuoja ir koks kiekis?

O galima jo nusipirkt tik pabandymui, kad paskui netektų mest, jei kas? Ir kaip reikalai su makiažu, ar galima špakliuotis pasitepus?

30 ml – 32 lt wink.gif Plačiau galima pasiskaityti čia 4u.gif

jo pabandymui yra padėta ant prekystalio, gali užsitepti ant vidinės rankos pusės ir pavaikščioti kokią parą - paprastai pasimato, ar sukelia odos jautrumą. Taip pat gali ir veidą iš ten pasitepti, bet labai abejoju, ar kas pasijaus per makiažą....

su makiažu reikalai kaip ir po bet kurio kremo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 13:57)
30 ml – 32 lt wink.gif Plačiau galima pasiskaityti čia  4u.gif

jo pabandymui yra padėta ant prekystalio, gali užsitepti ant vidinės rankos pusės ir pavaikščioti kokią parą - paprastai pasimato, ar sukelia odos jautrumą. Taip pat gali ir veidą iš ten pasitepti, bet labai abejoju, ar kas pasijaus per makiažą....

su makiažu reikalai kaip ir po bet kurio kremo smile.gif

Ačiū 4u.gif kaip tik dabar įlindau į tą puslapį, tikrai sudomino, prieš keletą metų buvau susidomėjus aliejais, tik pirkau labai pigiai, bet efektas patiko, paskui atsibodo tepliotis, o čia jei kokybiškos prekės... Už trijų savaičių grįšiu į Lietuvą, būtinai užsuksiu, o kaip galvojat, jei ateičiau su mažučiu indeliu, kad to aliejaus įsikrėst keliems kartams pasitept namuose, ar būtų galima? Galėčiau ir sumokėt už tuos kelis gramus, man svarbu, kad nealergizuotų, nes ant rankos ir veido man visiškai skirtingi poveikiai būna..

Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 04 29, 13:05)
jei ateičiau su mažučiu indeliu, kad to aliejaus įsikrėst keliems kartams pasitept namuose, ar būtų galima?

nemanau, kad dėl to kiltų kokių nors problemų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 29, 14:07)
nemanau, kad dėl to kiltų kokių nors problemų wink.gif

Puiku smile.gif
Dar radau rožių vandens, gal kuri bandėt, parašyta, kad jis tinka jautriai odai? g.gif Seniai norėjau nusipirkt, dabar susidarinėju sąrašiuką.. smile.gif
Atsakyti
o sakykite mamytes, tarkim jei mano nosyte linkusi rausti, yra ir pora issipletusiu kapiliaru, tai tamanu aliejus kazkiek malsintu raudoni? smile.gif
Atsakyti
turėtų malšinti. Aš planuoju kremo su tamanais pasidaryti, bet dabar kol kas rytais pasitepu grynu skruostus ir nosį (dėl odos valymo) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 29, 07:45)
Kunigunda, tu turi santalą?Jei taip, tai ar bandei, kaip patiko?Aš noriu jį pirkti, tik pasiskaitinėjau apie iš skirtingų šalių gaunamą, tai labiausiai norėčiau polinezietiško, KN ne toks, gal siųstis g.gif . Paskendau aš aromaterapijoj, deja ne pigus malonumas doh.gif

Dar ne, bet as ji galvoju kvepalams pirkti, tai ta proga gal ir ant SB isbandyciau biggrin.gif
As skaiciau, kad pats paciausias is Indijos, o prasciausi is Australijos ir aplinkiniu rajonu. Anksciau KN buvo to brangaus, o dabar pigesnis, bet kazkaip nepamenu is kur jis g.gif. Intike dazniausiai buna australietisko, tad ir kainos nedideles

QUOTE(baggio @ 2009 04 29, 10:08)
Pas mane ant kojyciu irgi visa puokste ir kapiliaru ir venos baisios

sau galvoju daryti su citrina, kiparisu, labdanu ir kadagiais, ar efektyvu galesiu parasyti veliau

QUOTE(Hermion@ @ 2009 04 29, 10:08)
Gal man ryte vietoj frankincenso reikėtų kokį kitą hidrolatą, pvz kažkurį iš rožių, kad labiau drėkintų? Vidury darbo dienos purškaliotis šiek tiek problematiška  rolleyes.gif
Ir dar - ar KN yra koks nors aliejų mišinukas specialiai paakiams nuo raukšlių, ar reikėtų pačiai susimaišyti?

o gal palauk kol gaus champak 'jis sake yra labai gerai dekinantis g.gif
Ne, nera. Tenka pacioms makaluotis biggrin.gif

QUOTE(jolie23 @ 2009 04 29, 13:12)
Dar radau rožių vandens, gal kuri bandėt, parašyta, kad jis tinka jautriai odai?  g.gif  Seniai norėjau nusipirkt, dabar susidarinėju sąrašiuką..  smile.gif

roziu hidrolatas puikus, bet ten dar atkeliaus ir jazminu, bet jis, deja, jautriai odai netinka. Taciau, gal champak tiktu ' po keliu savaiciu jau tikrai bus galimybe ju nusipirkti visu tai bus proga visus issibandyti
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 29, 18:40)

roziu hidrolatas puikus, bet ten dar atkeliaus ir jazminu, bet jis, deja, jautriai odai netinka. Taciau, gal champak tiktu ' po keliu savaiciu jau tikrai bus galimybe ju nusipirkti visu tai bus proga visus issibandyti

na, už trijų savaičių grįžtu, tai eisiu apsipirkt tongue.gif
Ačiū už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 29, 18:40)
sau galvoju daryti su citrina, kiparisu, labdanu ir kadagiais, ar efektyvu galesiu

O citrinu ea koki imsit? Tikrojo citrinmedzio ar ta svelnesni, kur saulej but galima? Kaip manot sie aliejai nesipesa?- citrinu+ bosveliju+ levandu, noreciau sulasint i kuno tepala juos- odos ir venu tonusui padidinti ax.gif Beje Laime parvyksta 05 17, tikiuos tada jau pasipildys asortimentas ilgai lauktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 29 balandžio 2009 - 19:02