Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 27, 18:18)
pabundu su uzsikisusia, varvancia nosimi ir siaip namuose sedint vis ciaudejimas ima ir nosis pavarva, o isejus i lauka kaip ir viskas praeina g.gif

kaip tik sakyčiau, kad čia yra alergija dulkių erkutėms, nes jei būtų šienligė, tai lauke būtų šakės, o ne namuose ....Man ir taip yra. Jei neklystu, SP turi tokį mineralinį purškiklį patalynei purkšti, bet yra ir paprastesnių būdų - kuo dažniau valyti namus, ypač šlapiuoju būdu - šluostyti dulkes, plauti grindis. Padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 28, 11:28)
kaip tik sakyčiau, kad čia yra alergija dulkių erkutėms, nes jei būtų šienligė, tai lauke būtų šakės, o ne namuose ....Man ir taip yra. Jei neklystu, SP turi tokį mineralinį purškiklį patalynei purkšti, bet yra ir paprastesnių būdų - kuo dažniau valyti namus, ypač šlapiuoju būdu - šluostyti dulkes, plauti grindis. Padeda smile.gif

Aš taip pat linkusi manyti, kad tai alergijos dulkių erkėms požymis arba tiesiog sausas namų oras. Tikrai SP mačiau šio produkto, bet nežinau ar verta jį pirkti g.gif. Šlapias būdas tinka dulkių erkių neatsiradimo prevencijai, o jas naikina didelis šaltis (apie -18), arba karštis (vasaros saulė, skalbimas 60 laipsnių temperatūroje, lyginimas, tačiau lyginant žūva tik viršutiniame audinio sluoksne esančios erkės). Taigi, ir galvoju ar verta pirkti tą purškalą, nes ko tai abejoju, kad ten abseinama be chemijos. O SP produktuose atsirado gal dėl to, kad ale sveika gyventi be erkių lotuliukas.gif, na nežinau. Sakau palauksiu vasaros ir viską gerai lauke iškaitinsiu ax.gif - bus pats efektyviausias, sveikiausias ir pigiausias būdas.
Atsakyti
Aciu, merginos, uz patarimus, pamastymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as ir buciau labiau linkus manyt, kad cia alergija dulkiu erkutems g.gif beda ta, nera galimybes tarkim pakaitinti patalyne ant saulutes doh.gif o manau to labai reiktu...nes pabundam vis su uzsikisusiom nosim. Siandien reiks bandyt dar kilimus slapiu sepecu perbraukt.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 28, 10:45)

nedrįsčiau rekomenduoti jo pirkti, nes tik paveiksliuką mačiau nete ir aprašymą smile.gifŠiaip, noriu padėti pasigerinti situaciją minimaliausiomis priemonėmis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 28, 08:26)
kunigunda78, kitoje temoje minejai, jog plaukams labai padeda
kameliju aliejus, tai cia turejai omeny KN parduodama alieju
MONOI de Tahiti® A.O.

Kaip jau minejo, KN jo nera, o pati turiu is is SP ir is natractiv, tai skirtumo nematau, apart kosminio kainu skirtumo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 28, 12:42)
Aciu, merginos, uz patarimus, pamastymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
as ir buciau labiau linkus manyt, kad cia alergija dulkiu erkutems g.gif beda ta, nera galimybes tarkim pakaitinti patalyne ant saulutes doh.gif o manau to labai reiktu...nes pabundam vis su uzsikisusiom nosim. Siandien reiks bandyt dar kilimus slapiu sepecu perbraukt.

neturit neblogo siurblio? reiktų išsiurbti čiužinius, pagalves.Mano sūnui nustatė šią alergiją erkutėms, tai atsisakiau kilimų, užuolaidų namie, patalynė antialerginę reikia naudoti.dar pirkausi super duper siurblį (LUx firmos,siunčiausi iš eaby, tai 2000 Lt sutaupiau biggrin.gif )

Kunigunda, šiaip nuo raukšlių labiausiai santalas, neroli, myra, rožė siūlomi, bosvelija mažiau. O Laimė nuo raukšlių visgi bosveliją labiausiai rekomenduoja?Pasimečiau, galvoju ką čia man efektyvaus palei akis odai susimeistrauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 28, 14:20)
O Laimė nuo raukšlių visgi bosveliją labiausiai rekomenduoja?Pasimečiau, galvoju ką čia man efektyvaus palei akis odai susimeistrauti ax.gif

na as irgi issiaiskinau kad nuo rauksliu intensyviausiai veikia bosvelija rolleyes.gif
roze irgi labai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 28, 14:20)
neturit neblogo siurblio? reiktų išsiurbti čiužinius, pagalves.Mano sūnui nustatė šią alergiją erkutėms, tai atsisakiau kilimų, užuolaidų namie, patalynė antialerginę reikia naudoti.dar pirkausi super duper siurblį (LUx firmos,siunčiausi iš eaby, tai 2000 Lt sutaupiau biggrin.gif )

bandysiu 4u.gif nera labai superinis siurblys, bet reikia pabandyti, o apie patalyne antialergine pirma karta girdziu, perkant buna parasyta, kad antialergine? kur tokios uzmatyt galima? o siurbliui sutaupet, tai ogogo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 28, 14:25)
na as irgi issiaiskinau kad nuo rauksliu intensyviausiai veikia bosvelija  rolleyes.gif
roze irgi labai tinka  ax.gif

Kur čia išsiaiškinai? KN?

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 28, 14:31)
bandysiu 4u.gif  nera labai superinis siurblys, bet reikia pabandyti, o apie patalyne antialergine pirma karta girdziu, perkant buna parasyta, kad antialergine? kur

kenksmingiausia pūkinė (su plunksnom) patalynė, vilnonė irgi nelb gerai, nors pardavėjai kitką teigia cool.gif .O antialerginė yra sintetinė patalynė, kai kur būna parašyta, kad antialerginė, bet šiaip bet kokia sint. tokia yra, tik kokybę reikia atsirinkti.O aš vaikui pirkau šilkinė antklodę (gyd. sakė, kad tinka), jų būna ir spec. parduotuvėse, bet brangokos, o taip pat prekybcentriuose (maxima, senukai)tas siurblys LT 4500 dabar kainuoja, o mes gal už 2300 t. nusipirkom
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 04 28, 13:20)
Kunigunda, šiaip nuo raukšlių labiausiai santalas, neroli, myra, rožė siūlomi, bosvelija mažiau. O Laimė nuo raukšlių visgi bosveliją labiausiai rekomenduoja?Pasimečiau, galvoju ką čia man efektyvaus palei akis odai susimeistrauti ax.gif

Mano galveleje yra uzsifiksave trys -mira, santalas, bosvelija, o rozes, neroliai ir pan. -tai jau savaime. Taip pat skaiciau, kad elimi yra skirtas brandziai oda ir puikiai kovoja su raukslem.
Bazinis aliejus gerai yra shea, nes jame daug vit. A ir E, dar galima imti erzketuogiu, nakvisu, tamanu laliejus
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 28, 14:31)
o apie patalyne antialergine pirma karta girdziu, perkant buna parasyta, kad antialergine? kur tokios uzmatyt galima? o siurbliui sutaupet, tai ogogo blink.gif

Aš prieš kelias savaites pirkau Kauno mole "Otile" parduotuvėje. Kainos gerai nepamenu, bet be nuolaidos kainavo apie 200 lt. (gal ir truputį brangiau) pagalvės ir anklodės užvalkalas. Brangu sakyčiau doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 28, 18:10)
Aš prieš kelias savaites pirkau Kauno mole "Otile" parduotuvėje. Kainos gerai nepamenu, bet be nuolaidos kainavo apie 200 lt. (gal ir truputį brangiau) pagalvės ir anklodės užvalkalas. Brangu sakyčiau doh.gif.

oho, tikrai nepigu unsure.gif
Atsakyti