QUOTE(Lelijėlė @ 2009 05 09, 07:23)
KN akmenelis - naturalus, o tas THAI - laboratorinis.
tikrai taip
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 09, 07:25)
Taigi, vakar mano džiaugsmui nuvykau į Vilniaus KN ir baisiai nusivyliau.
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 09, 07:56)
Manes ta istorija neitikino, nes VISADA
ten aptarnauja puikiai
o aš norėčiau palaikyti MAMariją

tikrai ta, kuri ten aptarnavo, nepasirodė kaip tikra profesionalė, juk elementaru, kad skiriasi ir skirtingoms odoms tinka kokosų ir tamanų aliejai, kad frankincenso hidrolatas turi sausinantį, sutraukiantį, stangrinantį poveikį ir, matyt, dehidratuotai odai nelabai tiks.
jei jau taip drąsiai vadiniesi profesionale, tai paaiškink visa tai pirkėjui, kad ir kokiais žodžiais jis to klaustų, padėk pasirinkti

beveik visos alpsta dėl Laimės, bet aš niekaip nerandu su ja kontakto. Užtenka nekalto klausimo apie kakavos absoliutą ir pasijuntu taip tarsi klausčiau jos skaudžiai ant kojos užmynusi ir dar pasitrepsėdama - toks dirglumas iškart atsiranda

Kita vertus, juk ir klausiu ne kas dvi dienas, o kas kelis mėnesius, vis norėdama pasitikrinti, gal pagaliau atsivežė

jei nebūčiau atradusi Gitanos, nežinau, pas ką ten prašyčiau konsultacijos ir patarimų. Bet ji, kaip suprantu, išvažiavusi dabar ir likus tik ta nauja mergaitė.
smagu, kad išsigelbėjimas yra šitas forumas ir neetatinė KN darbuotoja Kunigunda78, kuri viską žino ir pataria
grįžtant prie temos - MAMarija, kaip tau tamanai? Ar jau bandei?