Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

QUOTE(katutis @ 2009 05 09, 11:25)
negi tau visos taip?  blink.gif  g.gif

aš dažniausiai bėgu su iš anksto sudarytu sąrašu, tik kartais prie savo gerosios Gitanos prikimbu su klausimais, tai ir nesusipratimų nebekyla  biggrin.gif

Na va, užteko brūkštelti nuogą tiesą ir pasirodo ne viskas ten, kaip bitutė rašė, visada puiku. Taigi, vadinasi ten kaip ir visus - visokių yra, visokių, beje, ir reikia ax.gif.

Gal dėl to ir nesusidūrei su problemėlėmis g.gif . Kaip sako tikrą draugą tik nelaimėje pažinsi, čia turbūt tas pats - tik "nepatogūs" klientai parodo kas, kaip ir kur, ir tikiu, kad tik tokie klientai (kad ir kaip jų nemėgtų) neleidžia "užmigti" savo paties žinojime, profesionalume ir pan.
Atsakyti
na man irgi visaip buna su tais KN bet nurasau ant "auru nesutapimu" ir nesuku galvos, tikrai nesijauciu ten nuejusi kaip namo patekusi biggrin.gif
o kad jau apie tamanus, kiek nupasakojau odos bedas tai man iskart siule tamanu, as ji turiu kartais panaudoju ir stebuklu nematau, paklausiau ar jis turi taip sunkokai teptis (tepu ant hidrolato ty dregno veido) is pradziu veidas toks kaip pavaskuotas atrodo paskui toks gerokai riebokas, nes neiseina man plonai uztepti, jei paimu per mazai tiesiog neiseina netrinant odos paskirstyti, ar taip turi buti? ta naujoji darbuotoja sake kad cia tipo del to kad ant odos yra raginis sluoksnis (suprask panaudojus ilgiau aliejus jis nunyks, bet kad as juos gal metus jau naudoju) ir dar man sake kad reikia viena alieju ilgai naudoti nesimetyti tada matysis efektas, na ne maziau kaip 1men, o as megstu kaitalioti pagal poreiki. Na tokie man ispudziai, nei labai gerai nei labai blogai, bet manes neitikino 100% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 09, 10:41)
tik "nepatogūs" klientai parodo kas, kaip ir kur, ir tikiu, kad tik tokie klientai (kad ir kaip jų nemėgtų) neleidžia "užmigti" savo paties žinojime, profesionalume ir pan.

tai aišku drinks_cheers.gif Man dėl to šitas forumas ir patinka, kad čia ne reklaminti ateinama, o sakoma taip, kaip yra thumbup.gif

QUOTE(Odora @ 2009 05 09, 11:31)
ar jis turi taip sunkokai teptis (tepu ant hidrolato ty dregno veido) is pradziu veidas toks kaip pavaskuotas atrodo paskui toks gerokai riebokas, nes neiseina man plonai uztepti, jei paimu per mazai tiesiog neiseina netrinant odos paskirstyti, ar taip turi buti?

dar man sake kad reikia viena alieju ilgai naudoti nesimetyti tada matysis efektas,

nežinau, man jis gerai pasiskirstė rolleyes.gif Nežinau, kaip išsireikšti, bet tokios kuperozės, kokia, tarkim, matosi pas Gitaną, aš neturiu, kai net kaklas, rankos nurausta sad.gif Pas mane kartais skruostai prasimuša, bet pasitepus tamanais, likau su vos matomu įdegiu, tikrai neberaudona rolleyes.gif

ai, dar jį tepsiu palei nosį ir ant jos, pažiūrėsim, koks odos valymo efektas gausis.

aš viską tepu pagal odos pareikalavimą. Nemanau, kad būtų gerai, jei tamanais bukai mozočiau visą veidą, kuris pasausėjo naudojant natūralią kosmetiką - iškart atsirastų sausų plėmų doh.gif
Atsakyti
as vis atsimenu nep, jai irgi sake menesi teptis tamanais ir kas is to gavosi...
pas mane tai skruostai ir nosis beveik visad raudoni, tik kartais labai retai idealiom salygom buna kaip pas visus zmones smile.gif ir vat nepastebiu kad tamanai pasviesintu kaip kitos raso, tik vis tas idomus dilgciojimas po patepimo..
o ka tamanai paakiams gero duoda?
Atsakyti
keista - man nedilgčioja ir net akių negraužia blink.gif Mano akimis, paakius jis stangrina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 09, 12:59)
as vis atsimenu nep, jai irgi sake menesi teptis tamanais ir kas is to gavosi...
pas mane tai skruostai ir nosis beveik visad raudoni, tik kartais labai retai idealiom salygom buna kaip pas visus zmones smile.gif

o kokio ea įlašint nebandei?mano galva tieisog būtina pridėti ea, kad būtų didesnis poveikis. Kokį pvz. kiparisą galima būtų pridėti smile.gif . O tamanus merginos dažnai naudoja veido porų išvalymui, nuo spuogų ir būna patenkintos rezultatu smile.gif (iš rusų forumo atsiliepimai)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 09, 12:31)
veidas toks kaip pavaskuotas atrodo paskui toks gerokai riebokas, nes neiseina man plonai uztepti, jei paimu per mazai tiesiog neiseina netrinant odos paskirstyti, ar taip turi buti?
ta naujoji darbuotoja sake kad cia tipo del to kad ant odos yra raginis sluoksnis (suprask panaudojus ilgiau aliejus jis nunyks, bet kad as juos gal metus jau naudoju)

Tiksliai apibūdinai tamanų aliejųthumbup.gif.
O mano draugei, kuri su jų aliejais daro masažus sakė, kad jai rankų krumpliai nuo aliejų išsausėjo doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 09 gegužės 2009 - 13:56
QUOTE(Monica @ 2009 05 09, 14:03)
o kokio ea įlašint nebandei?mano galva tieisog būtina pridėti ea, kad būtų didesnis poveikis. Kokį pvz. kiparisą galima būtų pridėti smile.gif . O tamanus merginos dažnai naudoja veido porų išvalymui, nuo spuogų ir būna patenkintos rezultatu smile.gif (iš rusų forumo atsiliepimai)

kazkaip nesugalvojau apie eterinius, tamanai man tokie pakankamai astrus atrodos smile.gif, o kiparisai tinka kapiliarams? inkstirus kaip suprantu valo g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 09, 10:41)
Na va, užteko brūkštelti nuogą tiesą ir pasirodo ne viskas ten, kaip bitutė rašė, visada puiku. Taigi, vadinasi ten kaip ir visus - visokių yra, visokių, beje, ir reikia ax.gif.

Gal dėl to ir nesusidūrei su problemėlėmis g.gif . Kaip sako tikrą draugą tik nelaimėje pažinsi, čia turbūt tas pats - tik "nepatogūs" klientai parodo kas, kaip ir kur, ir tikiu, kad tik tokie klientai (kad ir kaip jų nemėgtų) neleidžia "užmigti" savo paties žinojime, profesionalume ir pan.

nu labai keistas tas pasakojimas g.gif
As pvz. is KN visada parsinesu ne tik gerus produktus, bet ir gera nuotaika cool.gif Aisku, buna kad tik nusiperku ir iseinu, bet buna , kad ir pusvalandi prasneku ten nuejus - tiesa pasakius, nezinau Vln kitos parduotuves, kur tiek lako vienam pirkejui skirtu thumbup.gif
...bet matyt, kaip ir rase merginos - gal auros nesutapo lotuliukas.gif

... o pasakykit dar ( gal jau ir buvo sneketa ...) - kaip tas dezodoruojantis akmenelis is KN ? Ar kuri naudojot sportuojant pvz ? Ir - ar geriau ta rutulini, tirpdyta pirkti, ar ta tikra akmeneli ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusnė: 09 gegužės 2009 - 15:22
QUOTE(Pusnė @ 2009 05 09, 16:19)
nu labai keistas tas pasakojimas  g.gif
As pvz.  is KN visada parsinesu ne tik gerus produktus, bet ir gera nuotaika  cool.gif  Aisku, buna kad tik nusiperku ir iseinu, bet buna , kad ir pusvalandi prasneku ten nuejus - tiesa pasakius, nezinau Vln kitos parduotuves, kur tiek lako vienam pirkejui skirtu  thumbup.gif 
...bet matyt, kaip ir rase merginos - gal auros nesutapo  lotuliukas.gif

Man kol kas irgi sekėsi - visada gerai aptarnaudavo, o pakliuvau jau turbūt pas visas ax.gif labiausiai patiko Laimė - ko bepaklausi, kaip pradės pasakoti, įsirašyti reiktų, nes nespėdavau fiksuoti. Ir Gitana labai maloni 4u.gif ten tikrai niekas neskuba, gali klausinėti kiek reikia, nors aš ir stengdavausi tokiu metu - rytais, kai mažai žmonių būti ax.gif
O pas naujokę tik kartą pakliuvau, nelabai pakonsultavo, tik pirmas dienas dirbo, tai nesidėjo dar didele spece mirksiukas.gif
Atsakyti
del aptarnavimo: visada uztaikydavau ant moters su sviesiais, storais plaukais, nzn vardo, tai ko bepaklausdavau - papasakodavo nuo ..iki - be problemu mini paskaita pravesdavo.
del tamanu - ziauriai nepatiko, isbere, grizau prie savo kosmetikos, vel viskas ok thumbup.gif vienintelis dalykas, kuris labai patiko - tai kvapas, toks keistas idomus.
Atsakyti
QUOTE(Pusnė @ 2009 05 09, 16:19)
... o pasakykit dar ( gal jau ir buvo sneketa ...)  - kaip tas dezodoruojantis akmenelis is KN ? Ar kuri naudojot sportuojant pvz ? Ir - ar geriau ta rutulini, tirpdyta pirkti, ar ta tikra akmeneli ?

Dėl tirpdyto nežinau (bet manau, kad poveikis būtų tas pats), tačiau tą akmenėlį iš KN išbandžiau sportuodama, tai tikrai veikia, nes sekantį kartą bandžiau sportuoti be nieko (prieš tai nusiprausus pažastis), tai besportuojant pajutau kvapelį, tai lėkiau į kriauklę praustis lotuliukas.gif.
Berašant apie šiuos KN dezikus prisiminiau dar vieną vakarykštės specės pasakymą dėl šių akmenėlių. Tarpe šių buvo pastatytas toks pats, tos pačios firmos tik jau su įmestu kvapu. Paklausiau kas čia per kvapai, tai atsakė, kad dadėta mėta ar kažkas panašaus. Paklausus dėl efekto, atsakė, kad turbūt tas pats, bet dadūrė, kad ji visada už natūralumą. Dar pagalvojau tai, kad ta mėta ir yra natūrali, jei jau mačiau kažkoks sertifikatas bio užmestas ant buteliuko lotuliukas.gif. Na žodžiu vakar man ji grybavoir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 09 gegužės 2009 - 17:18