Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai

šiaip tai kiekvienai prieš perkant patarčiau stengtis pirmiausiai pauostyti hidrolatą, nes kvapai gali būti tikrai visiškai kitokie nei tikimės ar įsivaizduojam smile.gif

ką užuodžiu aš iš KN buteliukų, tikrai nėra įprasti sintetiniai rožių kvapai, bet kažkaip su MB kol kas randam kompromisą ir nieko man atsisakyti dar nereikia vien dėl kvapo netoleravimo ax.gif

100 proc. pasitikiu KN ir esu tikra, kad jie siūlo tikrai kokybišką produktą smile.gif

jei labai rožių hidrolatas erzina jus ar namiškius, atidėkit kuriam laikui į šoną ir pratinkitės pamažu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 04 20, 17:01)
Perskaičius tokį aprašymą, iš kart pagalvojau, negi tikrai sugedęs (nors neįsivaizduoju, kad taip būtų), nes mano rožių hidrolatas būtent taip ir kvepia, kaip pagal Jus ir turėtų - švelnus, neįkyrus, ir nepersaldus kvapas, toks kaip ir rožės kvepia :).  Aš nė neįsivaizduoju, kad galėtų kažkaip kitaip kvepėt smile.gif. ...

na jau.. sitos rozes kur geliu parduotuves pardavineja, tai visai netinkamos eteriniams ir hidrolatams.. biggrin.gif tikrosios senovines rozes visai kitokios..
stai kaip pvz Damaskine roze atrodo:
user posted image
kvapai aisku irgi skiriasi..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 20, 16:12)
na jau.. sitos rozes kur geliu parduotuves pardavineja, tai visai netinkamos eteriniams ir hidrolatams..  biggrin.gif tikrosios senovines rozes visai kitokios..
kvapai aisku irgi skiriasi..

na tau jai taip smile.gif Aš ir nekalbu apie rožes iš Olandijos smile.gif. Ir man nekyla asociacijų, kad rožė taip kvepėt turėtų mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucie: 20 balandžio 2009 - 16:28
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 20, 16:25)
Roziu hidrolatas tai pasaka palyginus su
Frankincenso (Boswelia sacra) hidrolatu  doh.gif

lotuliukas.gif
o man irgi nera baisus tas kvapas, nesu isranki kvapams, bet kaip prigasdino atsiimant, tai tikrai taip nera ax.gif

kitu dar nebandzius, veliau reiks pabandyt koki kita, tik dar neissirinkau koki ax.gif
Atsakyti
Man levandos iš pradžių paplėkusiu šienu kažkokiu nešė biggrin.gif bet dabar gal liko 1cm hidrolato, tai kvapas labai patinka... bet rožių labiau wub.gif ir vyrukas vakare veidą uosto ir vis dejuoja, kaip skaniai kvepiu wub.gif

Apskritai niu pasakiškai fantastiška, kad jus ir KN atradau 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 04 20, 16:12)
tikrosios senovines rozes visai kitokios..

pasaka wub.gif labai gražu rolleyes.gif

Atsakyti
merginos, ar as cia kazka supainiojau, ar tikrai kazkada KN nedirbs? jeigu taip, noreciau zinot kada ax.gif
Atsakyti
dirbs, surado merginą pavaduojančią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 20, 18:55)
dirbs, surado merginą pavaduojančią  4u.gif

o bet taciau vistiek noreciau zinot kada cia tai bus, nes noriu nueit pasikonsultuot, tai manau geriau butu su senbuvem pabendraut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 20, 16:50)
nesusilaikiau, užsikvatojau  lotuliukas.gif Frankincenso man kaip tik malonus kvapas  wub.gif

levandų pirksiu kada nors, bet dėl poveikio ir jei pasiryšiu kentėti tą keistą kvapą biggrin.gif

Na stai kaip skiriasi uosles rolleyes.gif
Gryna baznytele Frankincenso hidrolatas labai niurus ax.gif

O stai damaskines rozes hidrolato neturi unsure.gif
Idomu ar jis kitoks nei Rose Mai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 20 balandžio 2009 - 18:07
kitoks smile.gif Damaskinė rožė labiau patinka Palominai, neturi kažko erzinančio wink.gif

bet reikia pačiai sulaukti ir pauosčius įvertinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 18, 10:18)
o man cia gal pasirode, bet anksciau KN puslapyje buvo EA aprasymai ir kanos... o dabar nera.. kodel? labai truksta tokios info, ypac kainu.. tenka skambinti ir klausti  verysad.gif

Pabandyk per paiešką ieškoti EA, tada duoda seną aprašymą su kainom, aš taip radau visą info kurios ieškojau 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gavau dovanu kokosu alieju, idomu brandziai odai jis tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiwiw: 20 balandžio 2009 - 19:02