as apie mama vit vitaminus nelabai gerus atsiliepimus esu girdejus ish pachiu daktaru... sake kad geriau Pregnacare gerti...

Laba diena,
man irgi labai įdomu dėl vitaminų: geriu Pregnacare. Liginau su Elevit, Mamavit. Dozės visur skirtingos. Apie Mamavit čia forume kažkur skaičiau, kad blogi. Pvz pastebėjau, kad Elevit irgi turi Kalcio, o Pregnacare ne. Kaip girdėjau tai visom siūlo Pregnacare. Man irgi, bet gyd. nieko nesakė dėl Kalcio gerimo.
Tas perdozavimas vitamino A mane irgi gasdina....
man irgi labai įdomu dėl vitaminų: geriu Pregnacare. Liginau su Elevit, Mamavit. Dozės visur skirtingos. Apie Mamavit čia forume kažkur skaičiau, kad blogi. Pvz pastebėjau, kad Elevit irgi turi Kalcio, o Pregnacare ne. Kaip girdėjau tai visom siūlo Pregnacare. Man irgi, bet gyd. nieko nesakė dėl Kalcio gerimo.
Tas perdozavimas vitamino A mane irgi gasdina....
kai pirmosios laukiausi, gydytoja liepė geri pirmaisiais mėnesiais folio rūgštį ir vitaminą E, o dabar besilaukiant antrojo apie vitaminą E net neužsiminė

As vartoju vitamina E visa nestuma. Zirniukui jis gerai tik nestumo pradzioje (padeda isitvirtinti), bet gine rekomendavo ji vartoti visa laika del odos bukles. Anot jos, jis turetu sumazinti striju atsiradimo tikimybe. Tikiuosi!

man E buvo išrašę ligoninėj, kai dėl gresiančio gulėjau.
kaip keista... esu skaiciusi, kad vitaminas E nesciosioms nerekomenduojama...