Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminas A, E ir kt.

as apie mama vit vitaminus nelabai gerus atsiliepimus esu girdejus ish pachiu daktaru... sake kad geriau Pregnacare gerti... blink.gif
Atsakyti
Tikrai?

Aciu labai uz atsakyma!
Atsakyti
Laba diena,
man irgi labai įdomu dėl vitaminų: geriu Pregnacare. Liginau su Elevit, Mamavit. Dozės visur skirtingos. Apie Mamavit čia forume kažkur skaičiau, kad blogi. Pvz pastebėjau, kad Elevit irgi turi Kalcio, o Pregnacare ne. Kaip girdėjau tai visom siūlo Pregnacare. Man irgi, bet gyd. nieko nesakė dėl Kalcio gerimo.
Tas perdozavimas vitamino A mane irgi gasdina....
Atsakyti
Labutis,
Man vitaminą E gydytoja išrašė gerti,nes turėjau persileidimą vieną didelio nėstumo ir sūnus gimė virš 7mėn.,tai dėl šių priežaščių ir liepė ji gerti,o tiksliau daigintų kviečių aliejų kapsulėse.geriu ir bendrus vitaminus nėščiosioms.Vitaminą E liepė gerti visą nėštumą.
Atsakyti
kai pirmosios laukiausi, gydytoja liepė geri pirmaisiais mėnesiais folio rūgštį ir vitaminą E, o dabar besilaukiant antrojo apie vitaminą E net neužsiminė
Atsakyti
vitamina E israe del gresencio bet gert sake tik 10-14d. ir viskas jei vartoji vitaminus kuriuose jau yra vitamino E nemanau kad papyldomai jo dar reik kas per daug tas irgi nesveika. smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as nestuke.gif jau 6savaites daktare israse vitamina E, nusipirkus perskaiciau kad netinka nesciosioms, db esu pasimetus ar galiu juos gerti? unsure.gif esu jusu forume naujoke smile.gif
Atsakyti
g.gif o kam tas butent E vitaminas? nepasake? Gal ka sumaiset, gal FOLIO rugsti israse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 27 sausio 2011 - 21:05
folio rugsti taip pat israse
Atsakyti
As vartoju vitamina E visa nestuma. Zirniukui jis gerai tik nestumo pradzioje (padeda isitvirtinti), bet gine rekomendavo ji vartoti visa laika del odos bukles. Anot jos, jis turetu sumazinti striju atsiradimo tikimybe. Tikiuosi! bigsmile.gif
Atsakyti
man E buvo išrašę ligoninėj, kai dėl gresiančio gulėjau.
Atsakyti
kaip keista... esu skaiciusi, kad vitaminas E nesciosioms nerekomenduojama...
Atsakyti